NB I: Helyi kötődésű csatárt szerződtetett a Paks

A tolnaiak leigazolták a 26 éves, legutóbb Sopronban futballozó Horváth Pétert, akire csatárként számíthat Csertői Aurél vezetőedző.
Csakfoci Admin 2018. július 19., csütörtök 19:05
A tolnaiak leigazolták a 26 éves, legutóbb Sopronban futballozó Horváth Pétert, akire csatárként számíthat Csertői Aurél vezetőedző.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. július 19., csütörtök 19:05

Támadóposzton erősítette meg a keretét a szombati NB I-es rajtra készülő Paksi FC, amely leigazolta a tolnai kötődéssel is rendelkező, legutóbb Sopronban futballozó Horváth Pétert - írja a paksifc.hu.

A 26 esztendős, 188 centiméter magas, jobblábas futballista három évre írt alá.

"Sajnos korábbi klubom, a Sopron, kiesett az NB II-ből, de én szerettem volna legalább a másodosztályban tovább futballozni - nyilatkozta Horváth Péter a paksiak klubhonlapján. - Közben megkerestek innen Paksról is, és azonnal igent mondtam. Így a felkészülést már itt is kezdtem meg. Ismertem az NB I-es elvárásokat, hiszen az MTK-nál nevelkedtem, ahol 2013-ban bemutatkozhattam az élvonalban. Eddig 10 NB I-es meccs van a hátam mögött, de nagyon bízom benne, hogy ez itt Pakson növekedni fog. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy vannak előttem, vagyis nem lesz könnyű bekerülnöm a kezdőbe. De ennek a célnak rendelek mindent alá, szeretnék a csapat hasznos tagjává válni!"

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz