NB I: A horvát élvonalból igazolt középpályást a Puskás Akadémia - hivatalos

A Puskás Akadémia hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszerezték a horvát NK Osijek védekező középpályását. Benedic Moic egy évig kölcsönben szerepel a felcsútiaknál.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 29., szerda 15:00
A Puskás Akadémia hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszerezték a horvát NK Osijek védekező középpályását. Benedic Moic egy évig kölcsönben szerepel a felcsútiaknál.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 29., szerda 15:00

A 23 éves Benedik Mioc az eszéki klub neveltje, 2013 júliusában került fel az első csapatba, kölcsönben megfordult a Segesta Sisaknál, az NK Beliscénél és az NK Visnjevacnál is. A fiatal horvát védekező középpályás 98 mérkőzésen lépett pályára kék-fehérben, ez idő alatt ötször vette be az ellenfelek kapuját és kétszer adott gólpasszt. A Prva Liga idei küzdelmeiben négy találkozón lépett pályára, s ugyanennyiszer kapott bizalmat az Európa-liga selejtezőiben is. Az egyéves kölcsönszerződést aláíró Mioc bemutatkozó nyilatkozatában elmondta: jól ismeri a felcsúti klubot, így nem volt nehéz meghoznia a döntést.

Egy héttel ezelőtt értesültem a Puskás Akadémia érdeklődéséről. Nagyon megörültem a lehetőségnek, és szinte azonnal rábólintottam az ajánlatra. Nem kellett utánanéznem a klubnak, hiszen utánpótláskorú játékosként és a felnőttcsapat tagjaként is többször játszottam felkészülési mérkőzést a Puskás ellen. Az együttes évről évre fejlődik, komoly klubbá vált, remélem, hozzájárulhatok ahhoz, hogy a csapat a jövőben még nagyobbat lépjen előre – mondta a klubhonlapnak az új szerzemény.

Olvastad már?
Nagytakarítás Felcsúton: Magyar válogatott játékost is elküldenek
Három futballista is távozik a Puskás Akadémiától a csakfoci.hu információi szerint: két egy magyar és egy külföldi játékossal is szerződést bont az NB I utolsó előtti helyén álló klub.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz