Nagy igazolás az MTK-tól: Eb-t megjárt magyar válogatottat hoztak haza

Nagy erősítést jelentett be az MTK Budapest: a fővárosi kék-fehérek leigazolták a 29-szeres válogatott, Európa-bajnoki tapasztalattal is rendelkező Pintér Ádámot.
Csakfoci Admin 2018. július 5., csütörtök 18:36
Nagy erősítést jelentett be az MTK Budapest: a fővárosi kék-fehérek leigazolták a 29-szeres válogatott, Európa-bajnoki tapasztalattal is rendelkező Pintér Ádámot.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. július 5., csütörtök 18:36

Nagy bejelentést tett az MTK Budapest: a fővárosi kék-fehérek leigazolták a 29-szeres válogatott, a 2016-os Európa-bajnokságon is szereplő Pintér Ádámot - írja az mtkbudapest.hu.

Az MTK agárdi akadémiáján nevelkedő Pintér 44-szer lépett pályára a Real Zaragoza színeiben a világ egyik legerősebb bajnokságában, a spanyol La Ligában. A korábban 2010-ig az MTK-t erősítő Pintér kétszeres magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes, légiósként megfordult az orosz Tom Tomszkban, az APO Levadiakosznál és a német másodosztályú Greuer Fürthben is.

Az NB I június 21-i rajtjára készülő MTK a válogatott középpályás leigazolásával a nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb fogását hajtotta végre.

- Pintér Ádám személyében egy komoly nemzetközi tapasztalattal bíró játékos került hozzánk, aki ráadásul komolyan kötődik az MTK-hoz - mondta az aláírást követően Polyák Balázs sportigazgató. - Azt is mondhatnám, hogy személyében két új igazolás is érkezett a keretbe, hiszen legalább két poszton bevethető, belső védőként és védekező középpályásként is számíthat rá a szakmai stáb. Ádám az aláírást követően azonnal csatlakozott a kerethez, amelyben reményeink szerint azonnal vezető szerepet tölt majd be mind a pályán, mind azon kívül. Tapasztalata, rutinja erre alkalmassá teszi, és hiába számít inkább védekező játékosnak, olyan futballista, aki érti a játékot, kellő intelligenciával hatással van az egész csapat teljesítményére.

A középpályás hosszú távú, négy éves szerződést írt alá az MTK-val, a megállapodás a játékos érdekeit is szem előtt tartva kitér arra az eshetőségre is, amennyiben a labdarúgó visszautasíthatatlan külföldi ajánlatot kapna a következő hetekben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz