Két magyar játékossal erősít a Vasas - hivatalos

Az angyalföldiek egy 22-szeres válogatott futballista és egy korábbi korosztályos válogatott játékos érkezését jelentették be.
Budai László 2018. január 31., szerda 12:03
Az angyalföldiek egy 22-szeres válogatott futballista és egy korábbi korosztályos válogatott játékos érkezését jelentették be.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 12:03

A Vasas két magyar játékos szerződtetését is bejelentette hivatalos honlapján. Egyikük Laczkó Zsolt, aki 2019 nyaráig szóló szerződést írt alá az angyalföldiekkel. A 22-szeres válogatott balhátvéd a 2008/09-es idényben már erősítette a Vasast, azóta többek között a Serie A-ban és több NB I-es klubban is szerepelt - a Debrecennel a BL-csoportkört is megjárta.

- Nem titkolom, hogy az elmúlt években több alkalommal szerettük volna visszahozni Zsoltot, de a körülmények úgy alakultak, hogy nem jött össze. Most végre sikerült. Bizonyos vagyok abban, hogy segítségünkre lehet céljaink elérésében. Úgy tekintek Zsoltra, hogy vasasos, és most hazatért Angyalföldre – mondta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.

Szintén a Vasashoz igazolt Csiki Norbert, aki ugyancsak másfél éves szerződést írt alá. A játékos korábban az MTK-ban, Thaiföldön és Gyirmóton is játszott.

- Nagy örömömre szolgál, hogy hazánk egyik legígéretesebb csatártehetségét sikerült leigazolnunk – nyilatkozta szintén Vancsa az igazolással kapcsolatban. - Sajnálatos, hogy  meredeken felfele ívelő pályafutását balszerencsés sérülések akadályozták. Én hiszek abban, hogy Norbinak sikerül nálunk összeszednie magát, és csapatunk meghatározó, hasznos játékosává válik. Ehhez azonban az kell, hogy Norbi is bízzon önmagában. Ehhez a Vasas FC szakvezetése, minden segítséget meg fog adni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz