Két magyar játékossal erősít a Vasas - hivatalos

Az angyalföldiek egy 22-szeres válogatott futballista és egy korábbi korosztályos válogatott játékos érkezését jelentették be.
Budai László 2018. január 31., szerda 12:03
Az angyalföldiek egy 22-szeres válogatott futballista és egy korábbi korosztályos válogatott játékos érkezését jelentették be.
Szerző: Budai László 2018. január 31., szerda 12:03

A Vasas két magyar játékos szerződtetését is bejelentette hivatalos honlapján. Egyikük Laczkó Zsolt, aki 2019 nyaráig szóló szerződést írt alá az angyalföldiekkel. A 22-szeres válogatott balhátvéd a 2008/09-es idényben már erősítette a Vasast, azóta többek között a Serie A-ban és több NB I-es klubban is szerepelt - a Debrecennel a BL-csoportkört is megjárta.

- Nem titkolom, hogy az elmúlt években több alkalommal szerettük volna visszahozni Zsoltot, de a körülmények úgy alakultak, hogy nem jött össze. Most végre sikerült. Bizonyos vagyok abban, hogy segítségünkre lehet céljaink elérésében. Úgy tekintek Zsoltra, hogy vasasos, és most hazatért Angyalföldre – mondta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.

Szintén a Vasashoz igazolt Csiki Norbert, aki ugyancsak másfél éves szerződést írt alá. A játékos korábban az MTK-ban, Thaiföldön és Gyirmóton is játszott.

- Nagy örömömre szolgál, hogy hazánk egyik legígéretesebb csatártehetségét sikerült leigazolnunk – nyilatkozta szintén Vancsa az igazolással kapcsolatban. - Sajnálatos, hogy  meredeken felfele ívelő pályafutását balszerencsés sérülések akadályozták. Én hiszek abban, hogy Norbinak sikerül nálunk összeszednie magát, és csapatunk meghatározó, hasznos játékosává válik. Ehhez azonban az kell, hogy Norbi is bízzon önmagában. Ehhez a Vasas FC szakvezetése, minden segítséget meg fog adni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz