A Fradi helyett egy másik klub szerezheti meg a fontos kiszemeltet

Már elutazott tárgyalni a középpályás. 11-szeres bajnokcsapat előzheti meg a zöld-fehéreket, akikkel együtt is készült a légiós.
Dudás Gábor 2017. augusztus 11., péntek 9:29
Már elutazott tárgyalni a középpályás. 11-szeres bajnokcsapat előzheti meg a zöld-fehéreket, akikkel együtt is készült a légiós.
Szerző: Dudás Gábor 2017. augusztus 11., péntek 9:29

Mint arról beszámoltunk, a Ferencvárossal készült néhány napig az MTK védekező középpályása, Khaly Iyane Thiam. A zöldek ezt követően kívántak dönteni arról, szerződtetik-e a 23 éves szenegáli játékost (első körben egyébként a kölcsönüzletben gondolkodtak Thomas Dollék), de úgy tűnik, végül lemaradnak a fontos posztra kiszemelt légiósról.

A csakfoci.hu információi szerint ugyanis Thiam a Dinamo Moszkvához tart, és már el is utazott, hogy klubváltása részleteiről tárgyaljon az oroszokkal. A helyi élvonalba visszajutott, korábbi 11-szeres szovjet bajnoknak természetesen az MTK-val is meg kell állapodnia, hiszen a játékosnak élő szerződése van a kék-fehéreknél.

Thiam legutóbb a török Gaziantepspornál rendszeresen játszott, de mint írtuk, pénzügyi viták keletkeztek a török klub és a magyar egyesület között, ezért is tért vissza, az NB II-ben viszont egyelőre nem szerepelhet a budapesti klubnál, hiszen ott légiós bevetése esetén komoly bevételtől esnek el a klubok.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz