Ezzel a fizetéssel a Videoton sem versenyezhetett - rekordigazolás lett a kiszemelt

A fehérváriak által is kiszemelt válogatott csatár soha nem látott összeget kap Szlovákiában - kiderült, hogy pontosan mennyit keres.
Dudás Gábor 2018. január 25., csütörtök 9:40
A fehérváriak által is kiszemelt válogatott csatár soha nem látott összeget kap Szlovákiában - kiderült, hogy pontosan mennyit keres.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 25., csütörtök 9:40

Hosszú ideig téma volt, hogy a német másodosztályban szereplő Bielefeld 23 éves szlovén válogatott csatára, Andraz Sporar esetleg a Videoton labdarúgója lesz, de december végén kiderült, hogy a fehérváriak nem tudtak megállapodni a kiszemelttel szerződése részleteiben.

Január elején aztán a Slovan Bratislava jelentette be, hogy megegyezett a támadóval (a képen jobbra), négy és féléves szerződést kötve a korábban az Olimpija Ljubljanánál és az FC Baselnél is szerepelt játékossal. A két klub egyezsége alapján az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra (2 millió eurós rekorddíjról írtak akkor), de most kiderült, mennyit keres Sporar a Slovannál.

A szlovén Sportklub információi szerint 60 ezer eurót, azaz nagyjából 18,5 millió forintot tesz el havonta a csatár a szlovák fővárosban,

erre pedig nem volt még példa a szlovák sajtó szerint sem északi szomszédunk bajnokságában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz