Elhagyja Moszkvát az MTK játékosa - országot és klubot vált

Fél év után távozik a Dinamótól a légiós, aki aligha folytatja Magyarországon a pályafutását, az egyik legsikeresebb bolgár klub lehet a következő csapata.
Dudás Gábor 2018. február 12., hétfő 16:04
Fél év után távozik a Dinamótól a légiós, aki aligha folytatja Magyarországon a pályafutását, az egyik legsikeresebb bolgár klub lehet a következő csapata.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 12., hétfő 16:04

Közös megegyezéssel felbontotta Khaly Thiam kölcsönszerződését a Dinamo Moszkva együttese - jelentette be az orosz klub hivatalosan is hétfőn. Az oroszok szerint a szenegáli középpályás nem tudott alapemberré válni a fővárosi gárdában, összesen hat találkozón léphetett pályára az idényben, így a felek jobbnak látták, ha felbontják kontraktusát.

Thiam december elején egyébként hosszabb interjút is adott a csakfoci.hu-nak - ez itt olvasható.

Thiam az MTK kölcsönjátékosaként futballozott a Premjer Ligában, így papíron vissza kellene térnie a kék-fehérekhez. A 23 éves védekező középpályás öt évvel ezelőtt került Magyarországra, két NB I-es csapatban is játszhatott, és tavaly nyáron a Ferencvárosnál is felmerült a szerződtetése.

Oroszországi forrásaink szerint a légiós a bolgár Levszki Szófia kiszemeltje, és jó esély mutatkozik arra, hogy Thiam a Balkánon folytassa pályafutását.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz