Fotó: pmfc.hu

Eldőlt Mátyus János sorsa Pécsen - hivatalos

A Pécs nem hosszabbítja meg Mátyus János szerződését, így a tréner távozik a klubtól.
Csakfoci.hu 2024. május 29., szerda 17:11
Fotó: pmfc.hu
A Pécs nem hosszabbítja meg Mátyus János szerződését, így a tréner távozik a klubtól.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 29., szerda 17:11

Május 31-én lejáró megbízatását követően távozik a PMFC kispadjáról Mátyus János, aki februárban nehéz helyzetben vette át a csapat irányítását, s bár a Merkantil Bank Liga 2023/24-es szezonjának utolsó fordulójáig nyílt még esély a bennmaradás kiharcolására, végül nem sikerült elérni a másodosztályú tagság megőrzését - írta a klubhonlap.

A PMFC leköszönő vezetőedzője búcsúzójában kiemelte, megható szeretet és tisztelet övezte pécsi munkássága során. A 49 esztendős szakember hozzátette, a szíve mélyéből a legjobbakat kívánja a klubnak és a szurkolóknak.

– Nagy reményekkel érkeztem Pécsre, annak ellenére is, hogy nehéz helyzetben vettem át a csapatot. Eddigi pályafutásom során szinte maradéktalanul sikerült elvégeznem a rám bízott bennmaradás kivívását, amelyben a PMFC esetében is az utolsó másodpercig bíztam. Borzasztóan sajnálom, hogy nem tudtuk megőrizni másodosztályú tagságunkat, amit én is csalódásként élek meg. Megtisztelő volt ennél a komoly múltú csapatnál dolgozni. Megható szeretet és tisztelet vett körül szerte a városban, még úgy is, hogy nem jöttek az eredmények. Szeretném ezúton is a köszönetemet kifejezni a klub vezetőinek, dolgozóinak, a stábtagoknak, a játékosoknak és kiváltképpen a szurkolóknak. A szívem mélyéből a lehető legjobbakat kívánom a PMFC-nek és minden egyes pécsi szimpatizánsnak!

Olvastad már?
Az Újpest támaszthatja fel a váci focit - így működhet együtt a két klub
A cél, hogy a Vác előbb az NB III-ba, majd az NB II-be jusson - immáron újpesti segítséggel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Orosz Pál az átigazolásokról
Az FTC vezérigazgatója elárulta, Jansennek komoly helyekről voltak más ajánlatai. A játékoskeret kapcsán arról beszélt, "nagy mozgásokra nem kell számítani".
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Tovább az összes átigazoláshoz