Bejelentették: Közel a Fradi az új csatárigazoláshoz

Megérkezhet az a mozgékony támadó, akit Thomas Doll kiszemelt magának, akár már szombaton megtörténhet az aláírás. Az ősszel 16 meccsen 9 gólig jutott a játékos.
Dudás Gábor 2018. január 26., péntek 12:13
Megérkezhet az a mozgékony támadó, akit Thomas Doll kiszemelt magának, akár már szombaton megtörténhet az aláírás. Az ősszel 16 meccsen 9 gólig jutott a játékos.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 26., péntek 12:13

Szerbiai sajtóhírek szerint szinte tényként kezelhető már, hogy az élvonalbeli Vozdovac 24 éves támadója, Dejan Georgijevic mindenben megegyezett magyar kérőjével, a Ferencvárossal, és már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra, mielőtt a csatár aláír a zöld-fehérekhez. A helyi Blic sportrovata szerint az FTC már szombaton bejelentheti Georgijevic érkezését.

A lap azt írja, hogy a támadó - aki az ősszel többek között a Partizan ellen is kitűnően játszott a bajnokságban, bár gólt azon a meccsen nem szerzett - a két legnagyobb szerb klub (Partizan és Crvena) figyelmét is felkeltette, de a 16 meccsen 9-szer eredményes, két mesterhármast is szerző játékos úgy döntött, hogy légiósnak áll.

A mozgékony és gyors csatár - épp ilyet keresett Thomas Doll a Fradi támadósorába - a Zemun és a Partizan csapatánál nevelkedett, majd a Teleoptik, a szabadkai Spartak és az Inđija játékosa is volt, a Vozdovachoz pedig 2016-ban szerződött. Korábban a szerb sajtó egyébként nemcsak az FTC, de a Videoton érdeklődéséről is beszámolt Georgijevic kapcsán, ám mint azt akkor a csakfoci.hu írta, a fehérváriaknál nincs képben a támadó. 

Frissítés: A játékos Instagramján arról közölt fotót, hogy egy Portugália felé tartó repülőgépen ül. A Fradi pedig ezekben a napokban éppen ott edzőtáborozik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz