Romániában Bölönit is beleszőtték a Rebrov-sztoriba - a Fradi az ukránnal tervezi a jövőt

Egy romániai sajtóhír szerint a legutóbb Belgiumban dolgozó szakember válthatja Szergej Rebrovot az FTC kispadján. Erre azonban csekély az esély jelenleg.
Dudás Gábor 2020. június 11., csütörtök 9:40
Egy romániai sajtóhír szerint a legutóbb Belgiumban dolgozó szakember válthatja Szergej Rebrovot az FTC kispadján. Erre azonban csekély az esély jelenleg.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 11., csütörtök 9:40

A Törökországban megjelent sajtóhírek kapcsán már beszámoltunk arról, hogy Szergej Rebrov az ottani sajtó szerint a Fenerbahce komoly célpontja az isztambuli sztárcsapat kispadjára. Mint írtuk, úgy tudjuk, hogy az információnak nem sok valóságtartalma volt: Rebrov a napokban valóban egyeztetett a Ferencváros vezetőivel a jövőről, de nem a sajátjáról, hanem a csapatot érintő kérdésekről, így a lehetséges konkrét erősítésekről is, és a megbeszéléseken nem került szóba a távozása.

A hírre Rebrov is reagált később, az ukrán szakember az FTC Paks elleni bajnokija előtt az M4 Sportnak adott válaszában határozottan cáfolta, hogy a következő idénytől ő venné át a Fenerbahce irányítását.

Valószínűleg a törökországi hírek hatására Romániában is elindult a pletyka Rebrov sorsáról. A Gazeta Sporturilor számolt be arról, hogy állítólag Bölöni László előrehaladott tárgyalásokat folytat az FTC-vel, sőt, forrása szerint a végleges megegyezéshez is nagyon közel állnak már a felek. Ahogy a lap fogalmaz, anyagi akadálya biztosan nem lehet majd a megegyezésnek a 67 éves szakemberrel.

A hír értelemszerűen gyorsan elterjedt a sajtóban, de forrásaink szerint nincs arról szó, hogy Bölöni lenne a Fradi következő edzője. Leginkább azért, mert a magyar klubnál Rebrov maradásával számolnak, aki szintén így tervez, így nincs napirenden az utód keresése, vagyis Bölönivel sem kezdtek egyeztetésekbe.

FRISS: Hivatalos ferencvárosi reakcióként is értelmezhető az a Helyreigazítási kérelem, amit például a Nemzeti Sportnak kellett közölnie ez ügyben.

A játékosként román válogatott, marosvásárhelyi születésű Bölöni László 1994 óta edzősködik, dolgozott Franciaországban, Portugáliában, Görögországban, az Egyesült Arab Emírségekben, Katarban és Szaúd-Arábiában is, rövid ideig pedig a román nemzeti csapat kispadján is ült. Legutóbb a belga Antwerpent irányította, amelytől annak ellenére is távoznia kellett, hogy csapatát az Európa Liga-indulásig és kupadöntőig vezette.

Az erdélyi szakvezető portugál és belga bajnoknak is mondhatja magát, és többek között Cristiano Ronaldóval is együtt dolgozhatott már.

Olvastad már?
Rebrov kifakadt: "Miért ezt érdemli a Fradi?" - így látták az edzők
A paksi szív és lélek diadala, Hornyák eddigi legnehezebb meccse, igazságos döntetlen Diósgyőrben - az NB I-es edzői értékelések az OTP Bank Liga 28. fordulójának szerdai játéknapját követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Ő lehet az új edző
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, vele kezdheti meg az NB II-es idényt a borsodi csapat.
Ferencváros
Muhamed Besic
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy Muhamed Besic a szezon végén távozik a Ferencvárostól.
Újra csapatot kapott
Ricardo Moniz
A Fradi és a Zete korábbi edzőjének, Ricardo Moniznak kell megmentenie a Zürich idei szezonját.
Tovább az összes átigazoláshoz