Koronavírus: Zárt kapuk mögött a magyar meccsek – hivatalos

Az MLSZ a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el.
Csakfoci Admin 2020. március 11., szerda 18:22
Az MLSZ a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 11., szerda 18:22

A korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket - közölte az mlsz.hu.

A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

- Csütörtöktől valamennyi mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni. Utasítottuk a klubokat, hogy a stábtagokon kívül más nem tartózkodhat a stadionban. A bajnokság folytatódik, a mérkőzések lejátszásra kerülnek. Ezeket a mérkőzéseket a tévé közvetíteni fogja - mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

Olvastad már?
Koronavírus: Betiltották az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket – ez a döntés született a mai MK-meccsekről
Szerda délután Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartására nem kerülhet sor.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz