A magyar válogatott csütörtökön kezdi meg szereplését a vb-selejtező I-csoportjában, az első ellenfél a Robert Lewandowski fémjelezte Lengyelország lesz a Puskás Arénában.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Lengyelország elleni vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a törökök és a szerbek elleni előző Nemzetek Ligája-meccsek során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A Törökország elleni legutóbbi mérkőzésen Rossi a Dibusz – Fiola, Lang, Szalai A. – Nego, Sigér, Nagy Á., Kalmár, Hangya – Nikolics, Könyves kezdőcsapatot küldte pályára. A lehetséges játékosok között már nincs ott Kecskés Ákos és Holender Filip, akik sérülés miatt kénytelen kihagyni az első meccset.