Rossi: "Nem jelent nagy előnyt, hogy az NB I már elkezdődött" - így kezdünk a törökök ellen az MTI szerint

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a törökök otthonában csütörtökön sorra kerülő Nemzetek Ligája mérkőzésen a házigazdák az esélyesek, ugyanakkor bízik a jó eredményben.
Privacsek András 2020. szeptember 2., szerda 20:08
A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a törökök otthonában csütörtökön sorra kerülő Nemzetek Ligája mérkőzésen a házigazdák az esélyesek, ugyanakkor bízik a jó eredményben.
Szerző: Privacsek András 2020. szeptember 2., szerda 20:08

- Az esélyek nem mellettünk szólnak, de a futball tud váratlan dolgokat produkálni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt csütörtök este bizonyítsuk, és jó eredményt érjünk el Sivasban - idézte Marco Rossit a magyar szövetség Twitter-oldala a szerdai, törökországi sajtótájékoztatót követően.

Az olasz szakember hozzátette, a magyar bajnokság ugyan már három hete zajlik, a török viszont még nem kezdődött el, ennek ellenére ez nagy előnyt nem jelent, hiszen mindig a teljesítmény, a minőség dönt a pályán, és ez holnap sem lesz másképp.

A játékosok közül Holender Filip válaszolt az újságírók kérdéseire:
- Nehéz mérkőzésre számítok egy nagyon jó csapat ellen, hiszen pontosan tudjuk, mennyire erős a török válogatott. Mi viszont mindent bele fogunk adni, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben is jó eredményt érjünk el csütörtök este - mondta a támadó.

A felforgatott és megtizedelt magyar válogatott csütörtökön - közép-európai idő szerint - 20.45-től találkozik a házigazda török együttessel Sivasban, majd három nappal később az oroszokat fogadja a Puskás Arénában 18 órától.

A magyar válogatott kezdőcsapata (az MTI szerint):

Gulácsi Péter - Fiola Attila, Szalai Attila, Willi Orbán, Lang Ádám - Sigér Dávid, Nagy Ádám - Kalmár Zsolt, Szoboszlai Dominik, Sallai Roland - Szalai Ádám

Olvastad már?
Válogatott: Állítsd össze Rossi Törökország elleni kezdőcsapatát!
Csütörtökön este, Sivasban Nemzetek Ligája-mérkőzésen lép pályára a magyar válogatott Törökország ellen. Lépj öt percre Marco Rossi szövetségi kapitány helyébe és szavazd meg a kezdőcsapatot!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz