Válogatott: Minden jegy elkelt a magyar-horvát meccsre

Feltöltve: 2016, március 24 - 18:46 Frissítve: 2016, március 24 - 23:13

Az MLSZ közlésének értelmében minden jegy elkelt a szombati, Magyarország-Horvátország felkészülési találkozóra, így 20 ezer szurkoló buzdítja majd a válogatottat a Groupama Arénában. A szövetség tovább felhívta a szurkolók figyelmét, hogy a biztonsági intézkedések miatt időben érkezzenek a stadionhoz.

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

A Magyar Labdarúgó Szövetség a szombati, Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzés előkészítése során szorosan együttműködött a magyar hatóságokkal és a biztosításért felelős Készenléti Rendőrséggel. A mérkőzés előkészítése során az elmúlt hetekben, hónapokban a horvát féllel és a magyar hatóságokkal több egyeztetésre is sor került. Az alkalmazott intézkedéseket az előkészítés során a szurkolók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva hozták meg, az elmúlt időszak sajnálatos eseményeire a szervezők megfelelő intézkedésekkel reagálnak.

A mérkőzés kiemelt kockázatú, ezért a rendőrség jelen lesz a stadionban és annak közvetlen környezetében. Az MLSZ kéri a szurkolókat, hogy a beléptetés hatékony ellenőrzése érdekében meghozott biztonsági intézkedéseket támogatandó, időben érkezzenek a stadionba és támogassák a rendezők munkavégzését. Felhívják a szurkolók figyelmét arra, hogy a beléptetésnél alapos ruházat- és csomagátvizsgálásra is kell számítaniuk, és a jegyen szereplő adatokat a rendezők a személyazonosításra alkalmas okmányokban szereplő adatokkal összevetik. Akinek nem egyeznek a jegyen és a hivatalos dokumentumban szereplő adatai, nem léphet be a stadionba.

A Groupama Aréna kapui 16 órakor nyitnak. A stadionon belül több szórakoztató programmal várják a nézőket. Az MLSZ mindenkit arra kér, hogy a beléptetés idejének várható megnövekedése miatt időben érkezzen a stadionhoz, annak érdekében, hogy kezdő sípszóra mindenki elfoglalhassa helyét a lelátókon. (Forrás és fotó: mlsz.hu)

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON