Több országból keresik a magyar válogatott balhátvédjét: "Úgy választok klubot, hogy Rossi is számíthasson rám"

Korhut Mihály, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje azt mondta, az elsődleges célja, hogy szerződést hosszabbítson jelenlegi klubjával.
Dudás Gábor 2020. június 26., péntek 9:05
Korhut Mihály, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje azt mondta, az elsődleges célja, hogy szerződést hosszabbítson jelenlegi klubjával.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 26., péntek 9:05

A játékos az M1-nek csütörtökön elárulta: az Arisznál szeretnék, ha maradna, már elé is tettek egy új szerződéstervezetet, amelyről tárgyalnak. Úgy fogalmazott, hogy egy-két évig még ő is maradna, mert szereti az egyesületet, a várost és a szurkolókat.

"Ha közös nevezőre jutunk, akkor maradok, de közben más országokból is érkeztek ajánlatok. Persze az elsődleges cél az, hogy a mostani klubommal megegyezzek" – mondta a 31 éves védő, hozzátéve, hogy július 19-én vagy 20-án rendezik az utolsó hivatalos mérkőzésüket a szezonban, addig még lesz idő beszélni az új szerződéséről.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy az új idény mikor kezdődik Görögországban, a hírek szerint szeptember elején vagy közepén, de a válogatottra annak a hónapnak az elején már Nemzetek Ligája-mérkőzés vár.

"Úgy szeretnék edzeni, játszani és csapatot választani magamnak, hogy a szövetségi kapitány számíthasson rám a nemzeti együttes meccsein" – hangsúlyozta Korhut Mihály. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz