Német és svéd bajnokik szerepelnek a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. június 13., szombat 14:42
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 13., szombat 14:42

Hertha-Frankfurt meccset rendeznek szombaton délután. Labbadia érkezése szemlátomást jót tett a fővárosiaknak, akik ugyan a múlt héten kikaptak Dortmundban, de vállalható játékkal rukkoltak elő. Az Eintracht továbbra is szeszélyes, az elmúlt egy héten kétszer is kikapott, előbb a bajnokságban is Mainztól, majd a kupában a Bayerntől. Mindkét alakulatban benne van a gól, 1.6 fölött érdemes rámenni az overre.

A Düsseldorf nem tudott elszakadni a kiesőzónától, legutóbb hiába futballozott emberelőnyben, be kellett érnie egy iksszel a Hoffenheim ellenében. A Dortmundban ugyan vannak hiányzók, de ez egyelőre nem okoz gondot a sárga-feketéknek. A vendégek gólos mérkőzésen nyernek, amely 1.8 körül fizet.

Megkezdődik a svéd pontvadászat, a tavaly remekül hajrázó Hammarby az Östersundot fogadja. A zöldek otthon életveszélyesek voltak az előző kiírásban, és rengeteg gólt lőttek, igaz, a védelmük sem volt mindig stabil. Ma szerintünk simán nyernek, a kétgólos hazai 1.9 körül mozog az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz