ZTE

NB I: Korábbi utánpótlás-válogatott kapust igazolt a ZTE - hivatalos

A ZTE FC hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a Haladástól távozó Gyurján Márton az egerszegieknél folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2020. július 10., péntek 21:50
A ZTE FC hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a Haladástól távozó Gyurján Márton az egerszegieknél folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 10., péntek 21:50

A 24 éves kapusnak az idény végén járt le a szerződése, és már korábban is tudni lehetett, hogy távozik a szombathelyiektől.

- Gyurján Mártonnal nem tudtunk szerződést hosszabbítani, mert a harmadik számú kapusunk a Bielefeldtől visszatérő, élő szerződéssel rendelkező Kiss Ágoston lesz. Négy kapust pedig nem tudunk foglalkoztatni. Nagyon köszönjük Marcinak, amit a Haladásért tett, sok sikert kívánunk pályafutásához - mondta korábban a haladas.hu-nak Séllei Árpád, a haladás ügyvezető igazgatója.

Gyurján végül a ZTE-hez írt alá, az egerszegiek nem hozták nyilvánosságra, hány éves szerződést kötöttek a hálóőrrel.

A korábbi korosztályos válogatott kapus az előző szezonban 19 bajnokin játszott az NB II-ben és 3 Magyar Kupa-mérkőzésen védett.

Olvastad már?
NB I: A PSV-t is megjárt középpályással erősíthet a ZTE
A csakfoci.hu információi szerint az egyik jelölt a középpálya megerősítésére a legutóbb az NB II-es Győrnél játszó Kun Bertalan lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz