A Napoli és a Leverkusen meccse is a hétvége "tuti" tippjei között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2020. június 27., szombat 10:20
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 27., szombat 10:20

A németeknél a Leverkusen sorsa már nem a saját kezében van: ma mindenesetre le kell győznie a már biztosan bennmaradt Mainz együttesét. A hazaiak múlt heti veresége gólképtelenséggel párosult, ez pedig korábban nem volt jellemző az alakulatra. A Mainz felszabadultan futballozhat, így találatokra fogadunk: ha lesz 4, akkor az már 1,8 felett fizet.

A Mönchengladbach feljött a 4. helyre, és amennyiben veri a Herthát, úgy ott lesz a BL-ben ősszel. A zöld-feketék otthonukban erősek, a fővárosiak viszont kissé szeszélyesen teljesítenek az elmúlt hetekben. A házigazda sikerét várjuk, ugyanakkor találatváltás is elképzelhető – ennek értéke 1.8 az irodáknál.

Vasárnap a Napoli a SPAL alakulatát fogadja. A Gattuso-legénység eddig remekel az újrakezdés óta, megnyerte a kupát, és a bajnokságban is sikerrel vette eddig az akadályokat. Az EL-szereplés simán összejöhet a délieknek. A ferrarai brigád egyre kilátástalanabb pozícióban van, a kiesés már-már elkerülhetetlen. Idegenben sem remekelnek a kék-fehérek, ma magabiztos nápolyi sikert várunk. A hendis H már 1,85 környékén fizet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz