Honvéd: A lelátón ünnepelte magát a ritkán gólt szerző légiós - videó

A Honvéd horvát légiósa, Tonci Kukoc megadta a módját az ünneplésnek azután, hogy győztes gólt szerzett a másodosztályú Haladás elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntőn.
Dudás Gábor 2020. február 13., csütörtök 10:50
A Honvéd horvát légiósa, Tonci Kukoc megadta a módját az ünneplésnek azután, hogy győztes gólt szerzett a másodosztályú Haladás elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntőn.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 13., csütörtök 10:50

A 2018 telén érkezett balbekk másodszor talált be magyarországi tétmeccsen azóta, hogy 2018 telén Kispestre igazolt (1 találata mellett 16 gólpassza volt eddig 67 itteni meccsén).

Tonci Kukoc ezt úgy ünnepelte meg, hogy felugrott az Illovszky Rudolf Stadion lelátójára és megtapsolta magát - hogy aztán fogadja a szurkolók és a társak gratulációit is. Majd egy sárgát a játékvezetőtől.

Csapata pedig megnyerte 1-0-ra a góljával a Haladás elleni odavágót.

Olvastad már?
Videó: "Ez nem normális dolog" – Lanzafame megütötte a Haladás fiatalját, mégsem őt állították ki
A Honvéd egy indulatoktól sem mentes mérkőzésen 1-0-ra nyert a másodosztályban kiesőhelyen álló Haladás ellen a Magyar Kupa-nyolcaddöntő első mérkőzésén.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz