Koronavírus: "Mi a frontvonalban nem tudunk segíteni, de így igen" - a szegedi focicsapat fizetéséből adományoz

Két millió forinttal támogatja a rászoruló családokat és hátrányos helyzetű fiatalokat, illetve időseket a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es csapata.
Dudás Gábor 2020. április 3., péntek 17:37
Két millió forinttal támogatja a rászoruló családokat és hátrányos helyzetű fiatalokat, illetve időseket a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es csapata.
Szerző: Dudás Gábor 2020. április 3., péntek 17:37

A koronavírus-járvány okozta nehéz szociális és gazdasági helyzet leküzdéséhez próbálnak hozzájárulni a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es csapatának játékosai, edzői és vezetői, akik saját fizetésüknek egy részét ajánlották fel a nehézséggel küzdők megsegítésére.

- 1 millió forintot ajánlottak fel a szegedi, fogyatékossággal élő gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozó GEMMA Központnak, hogy száz családnak és magának az iskolának fertőtlenítő- és tisztítószereket vásároljanak

- És további 1 millió forintot a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitásznak, az összeget pedig tartós élelmiszerek megvásárlására és védőfelszerelések beszerzésére fordítják, így segítve a járvány okozta nehézséggel küzdő hátrányos helyzetű családokon és idős rászorulókon.

- Nagyon örülök, hogy ilyen csapatban játszhatok, ahol ennyi jószívű és segítőkész ember van! Amint láttuk, hogy súlyosabb dolgokkal fogunk szembe nézni, mint elsőre reméltük, azonnal beszéltünk róla, hogy hogyan tudnánk segíteni. A vezetőséggel és a stábbal karöltve a játékosok egyből gyűjtésbe kezdtek. Mi a frontvonalban nem tudunk segíteni, de reméljük, ilyen módon igen! - mondta a szegediek csapatkapitánya, Germán Tamás a felajánlás kapcsán.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz