A húsvéti torna második napján (az elsőn egy győzelem és egy döntetlen volt a felcsúti fiatalok mérlege) a csoportelsőségért vívott rangadón a Herthát, majd az Augsburgot (0-0, büntetők után) és az Eintracht Frankfurtot (1-1, büntetők után) is legyőzték a Puskás Akadémia növendékei.

A Nike Premier Kupa európai fináléjában egy újabb német csapat, a Hoffenheim következett és a változatosság kedvéért megint a büntetők döntöttek, 1-1 után győzött 5-4-re a Puskás Akadémia – épp Puskás Ferenc születésének 91. évfordulóján.

A berlini diadalért járó kupát Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Hertha vezetőedzője adta át a magyar fiataloknak. A torna legjobb kapusa Pécsi Ármin lett, az álomcsapatba pedig Gruber Zsombor és Tarcson Ákos került be.

A győztes csapat tagjai: Pécsi Ármin, Sebestyén Zalán (kapusok), Csernus Richárd, Farkas Bendegúz, Pekár István, Pataki Noel, Csáki Armand (védők), Kiss Norbert, Kocsis Dominik, Polák Kevin, Szűcs Huba, Bakti Balázs, Mitring Zsombor (középpályások), Gruber Zsombor, Perfetto Gabriel, Tarcson Ákos(támadók)

A szakmai stáb: Nagy Ádám (vezetőedző), Berndt András (másodedző), Sulyok Barnabás (fizoterapeuta), Mitring István (kapusedző) és Nagy Norbert (erőnléti edző).