Ciprust már idegenben is legyőztük, és a hazai meccsen is támadólag lépett meg a szurkolók által támogatott magyar U21-es válogatott. Gyorsan, a 8. percben vezetést szereztünk: nagyon formás akció végén Gazdag ugratta ki Bírót, aki 13 méterről ellőtte a kapus mellett a labdát (1-0). A félidő közepére nőtt az előnyünk: Sallóit ugratták ki, aki lágyan középre emelt, Szalai pedig 7 méterről a léc alá fejelt, ez is egy újabb tudatos akció eredménye volt (2-0). A túloldalon Soteriou szépíthetett volna: egy szóló után lövőhelyzetbe került, de a bal alsó mellé helyezett közelről, így 2-0 lett a félidő.

Fordulás után egy öngóllal gyorsan betaláltunk, végleg eldöntve ezzel a meccset (3-0). A folytatásban még több gólt is lőhettünk volna: Szoboszlainak, Sallóinak, Szalainak és Baloghnak is akadtak helyzetei, de az eredmény egy ideig nem változott.

Negyedórával a vége előtt azonban igen: Zsótér 16 méterről, jobbal bombázott a hálóba (4-0), így simán győztünk. Belgium (6 lejátszott meccsel) 14 pontos.

A magyar csapat öt forduló után veretlenül, tizenegy ponttal áll Eb-selejtező csoportjában a második helyen.

Nagyon jó érzés volt a szurkolókkal közösen énekelni a himnuszt, és örülök, hogy ezt ilyen fiatalon átélhettük. Remélem, sokszor átélhetjük még ezt. A jelenlegi formámat szeretném a belgák ellen is megtartani, és most már csak a belgákra koncentrálunk, s remélem, hogy gólokkal fogok tudni segíteni a csapatnak. Nehéz mérkőzésre számítottunk, de szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést, és utána jöttek a további gólok, jól játszottunk és megérdemeltük a négygólos győzelmet – mondta a lefújás után az első gól szerzője, Bíró Bence.