Jól kezdett a magyar válogatott – amely a bosnyákok elleni győzelmével már kvalifikálta magát a májusi, írországi Európa-bajnokságra – a két eddigi meccsén ugyancsak százszázalékos belgák ellen és a 12. percben vezetést is szerzett. Az MTK-ban pallérozódó Kosznovszky remek jobb oldali beadására a szombathelyi Szalay Szabolcs érkezett szépen és 10 méterről úgy fejelt a kapuba, hogy a bólintásába még a belga kapus is beleért (1-0).

Négy perccel később Szalay kapott remek kiugratást, meg is indult a kapu felé, de sajnos Landu utolérte, mielőtt lőhetett volna, szépen szerelt a belga. Ez volt az utolsó komolyabb lehetőségünk az első játékrészben, innentől átvették az irányítást a vendégek. azonban a fordításukhoz nem kevés szerencse is kellett. Illetve egy véleményes bíró ítélet: a görög Diamantopoulos ette meg a belga csapatkapitány, Hautekiet esését, Doku pedig higgadtan a hálóba lőtt (1-1). Az első félidő végén Landu rosszul eltalált lövése után már a vendégek vezettek (1-2).

A második játékrész elején eldőlt a mérkőzés: Baeten a léc alá vágott egy labdát (1-3), majd egy újabb 11-es után eldőlt a mérkőzés (1-4). A végeredmény a 86. percben alakult ki, miután Hosszú buktatásáért megítélt büntetőt Kalmár végezte el, az első lövést védte a kapus, a kipattanót  azonban bevágta a magyar játékos (2-4).

A mieink a csoport második helyén kvalifikálták magukat a májusi írországi Eb-re.