Az U15-ös válogatottunk a szlovákiai Szencen vesz részt egy nemzetközi tornán, amelyen a házigazdák mellett a finnek és a lengyelek szerepelnek.

Az első játéknapon a mieink a finn csapattal mérkőztek meg, és meggyőző játékkal 5-2-es győzelmet arattak – írja az mlsz.hu.
– Meggyőző játékkal sikerült nyernünk, de a legfontosabb, hogy láthattuk a játékosokat nemzetközi mérkőzésen szerepelni, és a keret tagjai sokat visszaadtak abból, amit az eddigi edzéseinken kértünk tőlük. A hozzáállásuk és a taktikai fegyelmük miatt is dicséretet érdemelnek a srácok, bízom a hasonló folytatásban – mondta az mlsz.hu-nak Belvon Attila, szövetségi edző a mérkőzés után.

Finnország-Magyarország 2-5 (0-1)

Gólszerző: Varga Donát, Kovács Mátyás, Sztojka Dominik (2), Sós Máté

Magyarország: Kovács Marcel (Horváth Kornél, 41.) – Zsuppán Balázs (Fodor Péter, 54.), Török Kevin, Rabi Dániel (Szujó Attila, 54.), Fűzfői Márk – Kispál Tamás (Farkas Botond, 54.), Vogyicska Balázs (Sós Máté, 41.) – Kovács Mátyás, Bakos Zsombor (Molnár Roland, 41.) – Németh Dániel (Sztojka Dominik, 41.), Varga Donát (Bényei Ágoston, 41.) Alaxai Áron 70.