Nem áll le a Fradi: Német balhátvéd jöhet, a válogatott csatár is képben lehet még

Kleinheisler után is lehetnek még érkezők, egy kiszemeltről viszont lemondhatnak.
Dudás Gábor 2017. január 20., péntek 19:01
Kleinheisler után is lehetnek még érkezők, egy kiszemeltről viszont lemondhatnak.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 20., péntek 19:01

Kleinheisler László valószínűsíthető megszerzését – a szokásos orvosi vizsgálatokat követően kerülhet kölcsönben a zöldekhez a magyar válogatott középpályás - követően sem áll le az átigazolási piacon a magyar bajnoki címvédő.

 

Még délelőtt számoltunk be arról, hogy Janek Sternberg átigazolási ügyére továbbra sem lehet pontot tenni: az utóbbi napokban az NB I-be, majd a Dániába költözése is szinte biztosnak látszott, hogy aztán szerdán már arról írjanak a német lapok, hogy a nyárig, szerződése lejártáig mégis maradhat a Werder Bremennél a 24 éves és az utóbbi időben mellőzött balhátvéd. A játékos maga árulta el, hogy Magyarországra igazolása is lehetséges még, de minden szempontot figyelembe vesz majd, mielőtt döntést hoz esetleges költözéséről.

Az ulloi129.hu szurkolói portál németországi forrásból úgy értesült, hogy hosszas tárgyalások után elhárult minden akadály Sternberg leigazolása elől. A balbekk szombaton érkezik Magyarországra és aláírja hosszú távra szóló szerződését a Fradihoz.

Spanyol lapértesülések szerint közben továbbra is képben van a Ferencvárosnál a magyar gyökerekkel is bíró, venezuelai válogatott támadó, Miku.

Az AS is beszámolt arról, hogy a spanyol élvonalbeli Rayo Vallecano 31 éves játékosát szemelte ki magának az FTC, és a klub megfelelő ajánlat esetén meg is válna az 51-szeres válogatott futballistától, akinek eddigi legnagyobb sikere a duplázás volt a skót Celtic csapatával 2013-ban.

A lap azt írja, hogy a Rayo jelenlegi 25 fős keretét 2-3 fővel szeretné megnyírni a télen, és a távozók egyike lehet a korábban a Valenciánál is megfordult Miku is.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}Az idényben eddig 10 bajnokin 1 gólt szerző támadó árát 2,5 millió euróra becsüli a német Transfermarkt, ami ugyan konkrét és valós árnak aligha tekinthető, de egyfajta támpontot adhat annak a tekintetében, hogy a csatárt kivásárolni egy magyar klub számára mondhatni lehetetlen lenne.

Egy kiszemeltről viszont szinte biztosan lemondhat a Fradi: a csakfoci.hu az átigazolási rovatában adott hírt arról pénteken, hogy Információink szerint jelenleg nincs esélye annak, hogy az FTC-vel hírbe hozott mali válogatott Sambou Yatabaré a Ferencvárosba igazoljon. A zöld-fehérek egy hónappal ezelőtt vették fel a kapcsolatot a játékossal és a Werderrel, ám a labdarúgó megszerzése és fizetése túlságosan is sokba kerülne, ezért nincs realitása annak, hogy Magyarországra szerződjön.

Aláírt a Lokihoz a kameruni válogatott csatár - hazai átigazolási hírek

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz