Stade de France, Párizs (Saint-Denis)
befogadóképesség: 81.338 fő

Európa ötödik legnagyobb befogadóképességű arénája, mely az 1998-as világbajnokságra épült. Itt rendezik a torna nyitómérkőzését, a Franciaország-Románia találkozót, valamint még három csoportmeccset. Az egyenes kieséses szakaszban is fontos helyszín lesz Saint-Denis, hiszen egy-egy nyolcad- és negyeddöntő mellett a finálénak is a franciák nemzeti stadionja ad otthont.

 

 

Stade Vélodrome, Marseille
befogadóképesség: 67.394 fő

Az Olympique Marseille otthonául szolgáló létesítmény 1937-ben épült, és a közel nyolcvan év alatt három felújításon is átesett – a legutóbbi renoválás 2014-ben fejeződött be. A kultikus aréna a francia klubcsapatok stadionjai közül a legnagyobb, és az EB-n is fontos szerepet kap.  Négy csoportmeccs, köztük a házigazdák Albánia elleni találkozója, valamint az Izland-Magyarország összecsapás mellett egy negyeddöntőnek és az egyik elődöntőnek is a Vélodrome lesz a házigazdája. 

 

 

Stade des Lumieres (Lyon)
befogadóképesség: 59.286 fő

Az Olympique Lyon frissen épült stadionja az egyik legjelentősebb, magánkézben lévő franciaországi aréna. A létesítmény mindössze néhány hónapos múltra tekint vissza, nyitómérkőzését 2016 január 9-én játszották, melyen a Lyon 4-1-re legyőzte a Troyes csapatát. A csoportkör során négy találkozónak ad otthont, köztük a Magyarország-Portugália mérkőzésnek, ezen kívül egy nyolcaddöntőt és egy elődöntőt rendeznek a Fények stadionjában.

 

 

Stade Pierre-Mauroy (Lille)
befogadóképesség: 50.186 fő

A LOSC Lille hazai pályáját 2012-ben adták át, az építés költsége a hírek szerint elérte a 282 millió eurót. Négy csoportmeccs – köztük a franciák Svájc elleni mérkőzés – mellett nyolcaddöntőt és negyeddöntőt is rendeznek itt.

 

 

Stade Bollaert-Delelis (Lens)
befogadóképesség: 38.223 fő

Az RC Lens otthonául szolgáló létesítmény 1933-ban épült, felújítása 2014-2015 között zajlott. Befogadóképessége több, mint a város lakossága, nevében pedig két ember előtt állítanak emléket: Félix Bollaert a lens-i bányászati társaság elnöke volt, aki szívén viselte a város sportéletének fellendítését, André Delelis pedig egykori kereskedelmi miniszter. Az aréna három csoportmeccsnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont a tornán.

 

 

Nouveau Stade de Bordeaux (Bordeaux)
befogadóképesség: 42.115 fő

A Girondins Bordeaux otthonát – más néven Matmut Arena – az EB-re építették, 2015 májusában rendezték itt az első mérkőzést, melyen a hazaiak ellenfele a Montpellier volt. A Herzog&de Meuron nevű svájci cég tervei alapján épült létesítmény négy csoportmeccs és egy nyolcaddöntő házigazdája lesz, a magyar válogatott itt játssza első EB-mérkőzését 44 év után, Ausztria ellen.

 

 

Stadium Municipal (Toulouse)
befogadóképesség: 33.300 fő

A Somaliát is soraiban tudó Toulouse FC otthona az 1938-as világbajnokságra épült, majd a hatvan évvel későbbi VB-re felújították, melyen hat találkozót rendeztek itt, köztük a Hollandia-Jugoszlávia nyolcaddöntőt.. A városközponttól nem messze, Ramier szigetén található létesítmény három csoportmeccsnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

 

 

Alianz Riviera (Nizza)
befogadóképesség: 35.624 fő

Az OGC Nice új otthona a vváros korábbi stadionja, a Stade Municipal du Ray helyett épült. Az eredeti tervek szerint 2007-re kellett volna elkészülnie, azonban a munkálatokat elhalasztották, végül 2011 és 2013 között épült az új aréna, amely három csoportmeccs mellett egy nyolcaddöntőnek ad otthont.

 

 

Stade Geoffroy-Guichard (Saint-Étienne)
befogadóképesség: 41.965 fő

Az AS Saint-Étienne pályája 1930-as építése óta három felújításon esett át, a legutóbbi 2014-ben zárult. A nagy múltú stadion már az 1984-es EB, valamint az 1998-as VB helyszínei között is ott volt, valamint a 2013-as Konföderációs Kupa során is rendeztek itt mérkőzéseket. Ezúttal a csoportkör során három találkozónak ad otthont – köztük a mieink csoportjában a Portugália-Izland összecsapásnak – valamint egy nyolcaddöntő is itt lesz.

 

Parc des Princes (Párizs)
befogadóképesség: 47.000 fő

A patinás létesítmény 1897-ben épült, az 1938-as világbajnokságon is rendeztek itt mérkőzéseket, köztük a mieink 5-1-es győzelmével végződő Magyarország-Svédország találkozót. Emellett az 1960-as és az 1984-es EB-nek, valamint az 1998-as VB-nek is fontos helyszíne volt. A Hercegek Parkja később két felújításon is átesett, legutóbb 1972-ben, azóta pedig a PSG állandó otthonául is szolgál. A tornán négy csoportmeccset és egy nyolcaddöntőt rendeznek itt, köztük a mieink csoportjában az Ausztria-Portugália összecsapást.