NB I: Vignjevic az igyekezetért gratulált az Újpestnek, Carrillo szerint a kupakiesés után nehéz volt játszani – edzői értékelések

Bódog Tamás elismeri, hogy a hajrában az Újpest kiegyenlíthetett volna, ugyanakkor Nebojsa Vignjevic nem tesz szemrehányást a játékosainak az újabb vereség után. Osztermájer Gábor, a paksiak edzője úgy látja, rászolgáltak az egy pontra a Vidi ellen. Feczkó Tamás, a Diósgyőr szakvezetője büszke csapata második félidei játékára.
Csakfoci Admin 2020. május 31., vasárnap 9:37
Bódog Tamás elismeri, hogy a hajrában az Újpest kiegyenlíthetett volna, ugyanakkor Nebojsa Vignjevic nem tesz szemrehányást a játékosainak az újabb vereség után. Osztermájer Gábor, a paksiak edzője úgy látja, rászolgáltak az egy pontra a Vidi ellen. Feczkó Tamás, a Diósgyőr szakvezetője büszke csapata második félidei játékára.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 31., vasárnap 9:37

Kisvárda - Újpest 1-0

Bódog Tamás (Kisvárda): - Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést annak ellenére, hogy az Újpest az első félidőben kapufát rúgott, és a 93. percben egyenlíthetett volna. Ezért mondom azt, hogy a két kapus szenzációs teljesítményt nyújtott. Nálunk Dávid a két védésével hozta a mérkőzést, ami nélkülözhetetlen volt. Megpróbáltunk dominálni, és úgy gondolom, több helyzetünk volt. Hálistennek behúztuk a mérkőzést, még akkor is, ha kicsit rágós volt a történet, de ezen lehet még javítani. A játékunkban azért sok elem visszaköszönt, amiket a héten gyakoroltunk. A mérkőzés vége neccesre sikeredett. Sajnos így volt, beseggeltünk a saját tizenhatosunk elé, és utána az ellenfélnek meg voltak a lehetőségei a gólszerzésre. Ha ezt a történetet lezártuk volna egy második góllal, akkor nincs ez az izgalom a végén. A nézőknek jó volt, nekünk nem annyira. Minél több pontot kell gyűjtenünk a folytatásban, hogy a kiesőhelyektől el tudjunk távolodni. A következő mérkőzéseken is ugyanúgy a győzelem reményében fogunk pályára lépni. Meglátjuk, mire lesz elég. Dolgozunk tovább. (kisvardafc.hu)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - A meccsnek egyértelműen a döntő momentuma a piros lap volt, és a játékosunk kiállítása. Az első félidőről annyit tudok elmondani, hogy voltak mindkét csapat részéről jobb és rosszabb pillanatok. Az biztos, hogy a Kisvárda többször próbálkozott az első játékrészben. Nekünk is volt egy-két lehetőségünk, volt például egy ígéretes kapufánk. A második félidőben pedig az első 10 perc után eldőlt a találkozó, hiszen a piros lap volt a kulcsfontosságú mozzanat a meccs során. Érdekes, hogy 1-0-s vezetés mellett a Kisvárda kevésbé játszott jól, mint azt megelőzően. Egy kicsit több teret is engedtek nekünk, és ez volt az az időszak, amikor egy pár lehetőséget ki is tudtunk dolgozni. Sőt, a végén szinte mindent egy lapra feltéve nagyon próbálkoztunk, de nem sikerült ezt góllal megkoronáznunk. Nagyon sajnálom, mert a játékosok erőfeszítést tettek és igyekeztek megfelelően helyt állni, de egyértelműen az kiállítás katasztrofális következményekkel járt. Azt is el kell ismerni, hogy a Kisvárda jó csapat, ma jó játszott, úgyhogy szeretnék nekik gratulálni a megszerzett három pontért. De a saját játékosaimnak is szeretném kifejezni elismerésemet az erőfeszítésekért, az igyekezetükért, amit a pályán mutattak. (ujpestfc.hu)

DVTK - Mezőkövesd 1-0

Feczkó Tamás (Diósgyőr): - Még nem vagyunk olyan szinten, mint amikor befejeződött a bajnokság, ezért be kell osztani az erőt, ha olyan szinten akarunk játszani, mint a második félidőben. Annak örülök, hogy ekkor a mezőkövesdi kezdő volt a pályán, és ellenük tudtuk bemutatni ezt a játékot. A kupadöntőben viszont sok sikert kívánok nekik! A mérkőzés előtt is elmondtam, Szűcs Kornél nem ajándékba kapta ezt a lehetőséget, keményen megküzdött érte. Hozzáteszem, ha nem bíztam volna benne, vagy a társai nem bíztak volna benne, akkor biztosan nem kerül a kezdőcsapatba. Meghálálta a bizalmat, értékes tagja lehet a jövő Diósgyőrének. A csapat célja, hogy a lehető legtöbb mérkőzést nyerje meg a hátralévő hétből. Az én személyes célom pedig az, hogy megközelítsem azt, amit a múlt héten elhunyt kiváló kosaras, és kiváló ember Sitku Ernő életében elért. (dvtk.eu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Egy héten belül a harmadik mérkőzésünket játszottuk, és jövő szerdán vár ránk a kupadöntő, ezért a meccsterv elkészítésekor sok mindent kellett figyelembe venni. A cserék egy része tervezett volt, a többi pedig a mérkőzés alakulásából következett. Mind a két csapat nyerni szeretett volna, ezért alakultak ki a lehetőségek a kapuk előtt, amiből nekünk egyet sem sikerült kihasználni. Egy kiegyenlített mérkőzésen egy 11-essel győzött a DVTK. (dvtk.eu)

Paksi FC - MOL Fehérvár FC 0-0

Osztermájer Gábor (Paksi FC): - Biztató az eredmény és biztató a játék. Az első félidőben jó labdakijöveteleink voltak, de sajnos a játékhelyzeteket már nem a legjobban oldottuk meg, ez hiányzott a gólhoz. Ennek ellenére tetszett az első félóránk, jó helyen szedtük össze a labdákat és jól forgattunk. A második játékrészben ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de ez meddő, helyzet nélküli volt. Egygólos meccsnek nézett ki, végül annyi sem lett, viszont az eredmény reális. Sok lehetőséget dolgoztunk ki, amiket a legvégén nem jól oldottunk meg. A meccs vége felé kicsit kapkodtunk, de nagyszerű volt a srácok hozzáállása. Van még hét forduló, és sok riválisunk fog még az első három helyett gárdával játszani. Jobb helyzetben vagyunk, mint a tavalyi év végén, hiszen minden sérültünk visszatért, és jól is játszottak. (paksifc.hu)

Joan Carrillo (MOL Fehérvár FC): - A gól hiányzott leginkább. A kupában egyszer sem kaptunk ki, mégsem jutottunk tovább. A meccs előtt megbeszéltük, hogy próbáljuk meg élvezni a hátralévő mérkőzéseket. Az elején voltak helyzeteink, utána jól játszotta a kontráit a Paks. A második félidőben megint adódtak lehetőségeink. A kupakiesés után nem volt könnyű itt játszani, de örülök, hogy újra itt voltak a szurkolóink, sokat jelent ez nekünk. Győzelemmel készültünk nekik, sajnálom, hogy nem jött össze. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Futács Márkó
A sportal.hu információi szerint Futács Márkó a Honvédnál folytathatja a pályafutását. A 34 éves, 3-szoros magyar válogatott csatár jelenleg szabadon igazolható, legutóbb az MTK-ban játszott.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Az nb1.hu úgy tudja, nem hosszabbítják meg Batik Bence szezon végén lejáró szerződését. A korábbi Fradi-játékos helyét az angol harmadosztályú Charltonban játszó Terell Thomas veheti át.
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Tovább az összes átigazoláshoz