Szalai Ádám jelentette be: 30 millióval száll be a válogatott és az MLSZ a koronavírus elleni harcba - videó

A magyar válogatott támadója és egyik csapatkapitánya szerint a egészségügyben dolgozók munkája és odaadása felbecsülhetetlen, és kell nekik a segítség.
Dudás Gábor 2020. március 27., péntek 15:54
A magyar válogatott támadója és egyik csapatkapitánya szerint a egészségügyben dolgozók munkája és odaadása felbecsülhetetlen, és kell nekik a segítség.
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 27., péntek 15:54

Szalai Ádám, a német Mainz 61-szeres magyar válogatott támadója a Facebook-oldalán tett bejelentést a közös segítségről, amely a koronavírus elleni küzdelemhez és a járvány visszaszorításához nyújt 30 milliós támogatást.

"Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet!" - olvasható a 32 éves csatár közösségi oldalán, ahol az alábbi videóözenet is megjelent.

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz