Honvéd: King felépült, Gazdag egyre közelebb a visszatéréshez

A Fehérvár-Honvéd bajnoki 72. percében sérülés miatt le kellett lecserélni Ikenne-Kinget, a vendégek védőjét, aki a combját fájlalva hagyta el a pályát.
Privacsek András 2020. január 29., szerda 19:08
A Fehérvár-Honvéd bajnoki 72. percében sérülés miatt le kellett lecserélni Ikenne-Kinget, a vendégek védőjét, aki a combját fájlalva hagyta el a pályát.
Szerző: Privacsek András 2020. január 29., szerda 19:08

Az ultrahang után kiderült, nincs nagy gond, szerdán elővigyázatosságból még külön készült Ikenne-King, csütörtöktől viszont már a csapattal gyakorolhat, és a szombati bajnokin is pályára léphet - írja a honvedfc.hu. A kispestiek a Mezőkövesdet fogadják a 18. fordulóban.

Ami a többi hiányzót illeti, Mohamaed Mezghrani és Gazdag Dániel egyre több gyakorlatot végezhet a társakkal – a test test elleni küzdelmet kell még kerülniük –, így egyre közelebb a visszatérésük, míg Horváth András, Lefkovtis Robi és Nagy Gergő továbbra is a rehabilitációt végzi, a sérült játékosok mindegyike az ütemtervnek megfelelően, jól halad a felépüléssel.

A törökországi edzőtáborból kisebb térdsérüléssel hazatérő Szendrei Norbert esetében a vizsgálatok megállapították, nincs szalagsérülést, a középpályás kapott gyulladáscsökkentőt, rehabilitációs munkát végez, és a tervek szerint a jövő héten már a csapattal edzhet.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz