Tilos passzolni!

"100%, hogy lesz 8000 az átlagos nézőszám Kispesten" - Tilos passzolni Hemingway-jel

Feltöltve: 2015, január 26 - 14:05

A Honvédnál 500 és 3000 euró között lehet most keresni, és akik a klubtól elmennek, nem érnek többet ennyinél, azt viszont az idő dönti el, hogy a kispesti klub jár-e jó úton, vagy azok, akik irreális fizetéseket adnak NB I-es játékosoknak - mondta George F. Hemingway. A Bp. Honvéd tulajdonosa a "Tilos passzolni!" rovatban beszélt arról is, miért kerültek távol a bajnoki címtől, elmondta, ő maga sem gondolta volna, hogy ennyi pénzt emészt fel egy élvonalbeli csapat, de azt is elárulta, mely hazai klubok működését tartja követendőnek. Rovatunkból kiderül, a futball terén mire adna magának 10-est és mire 1-est a klubtulajdonos. 20 kérdés és 20 válasz - George F. Hemingway.

"Megállnám a helyem a Real Madridnál és a Liverpoolnál is" - Tilos passzolni Mátyus Jánossal

Feltöltve: 2014, december 16 - 20:02

Mátyus János a magyar közegben szokatlanul őszintén beszélt kényes kérdésekről is. A korábbi Honvéd és Fradi-kedvenc szerint a magyar edzők többsége már hiteltelen, ellentétben Dárdai Pállal, akivel ezért kezdett el működni a válogatott. A Nyíregyháza szakvezetője úgy érzi, megállná a helyét a Real vagy akár a Liverpool kispadján is. Mátyus sajnálja, hogy nincsenek egyéniségek a magyar pályákon és a mai fiatalok már nem a pultnál, hanem a Facebookon csajoznak. A szakember sejti, hogy melyik két csapat fog kiesni, azt pedig nem érti, hogy miért nem lehet „tirpákozni” és "hurkásozni" a hazai stadionokban. Tilos passzolni.

Kovács Zoltán: Legközelebb akkor sírok, ha vezetőként is bajnok leszek az Újpesttel - Tilos passzolni!

Feltöltve: 2014, július 31 - 11:21

Jelen pillanatban még rugalmasan kezelik a határvonalakat, vannak viták, de ezek építő jellegűek – mondta Kovács Zoltán a Roderick Duchatelet-ével meglévő munkakapcsolatáról a csakfoci.hu-nak, aki arról is beszélt, egy év elteltével számot kell majd vetnie arról, hogy a kompromisszumokat megérte-e meghozni. A sportigazgató elmondta azt is, mit kért a tulajdonostól, amikor első alkalommal beszéltek, de arra is választ adott, miért nem fog a futballon kívül mással foglalkozni Újpesten. Arról is megkérdeztük, mikor lesz bajnokcsapat a Megyeri úton, miért jött el Diósgyőrből, és tulajdonképpen mennyi pénze van most az Újpestnek igazolásokra. Tilos passzolni Kovács Zoltánnal.

"Nem simogatjuk egymást a tulajjal, hogy milyen fasza gyerek vagy" - Tilos passzolni Horváth Ferenccel

Feltöltve: 2014, május 19 - 13:14

Mielőtt átvette az ETO irányítását, nem kérte ki Pintér Attila véleményét a csapatról, mert nem akarta, hogy megzavarják őt az információk. Modern edzőnek tartják, amibe az is belefér, hogy Kecskeméten hetente egyszer sört ittak és töpörtyűt ettek a játékosai az öltözőben. A meccsek utáni nyilatkozatait még soha nem próbálta el tükör előtt, de van olyan idézete, amire igazán büszke. A tévében a foci helyett az „Éjjel-nappal Budapest”-et nézi, este hét után pedig még Tarsoly Csaba sem zavarhatja. Imádná a 15 évvel ezelőtti önmagát, és biztos benne, hogy neki van Magyarországon a legjobb csapata. Tilos passzolni Horváth Ferenccel.

"Újpesten 5-6 játékost le kell cserélni, ha sikert akarunk" - Tilos passzolni Vignjeviccsel

Feltöltve: 2014, április 10 - 12:44

Az utóbbi évek talán legnépszerűbb újpesti vezetőedzőjeként is tisztában van a hibáival, akár a derbin elkövetett rossz döntéseivel Nebojsa Vignjevic, aki elismeri, valóban furcsa arról beszélgetni, hogy a 20-szoros bajnok Újpest talán odakerülhet a legjobb nyolc közé. Beszélt arról, ehhez hány jó játékosra lenne szüksége, de arra is választ adott, kiket igazolna le az NB I-ből. Elmondja, miért nem lenne esélye jelenleg a magyar csapatoknak a volt klubja ellen a nemzetközi porondon, de azt is, ő miért nem fellebbezett volna Kabát Péter helyében. A derbin hibázó fiatal játékosának azt tanácsolja, legyen erős, mert különben nem alkalmas profi sportolónak, az Újpestet elhagyó játékosokat pedig nem különösebben sajnálja. Tilos passzolni.

"A magyar foci könnyedén a portugál fölé emelkedhet" - Tilos passzolni José Gomessel

Feltöltve: 2014, február 11 - 13:16

José Gomes szerint a Videotontól csak abban az esetben lenne elfogadható az ezüstérem a bajnokság végén, ha azt az NB III-as csapatukkal érnék el. A Vidi edzője úgy véli, hogy az ETO kontrajátéka és a Debrecen mérkőzés eleji dominanciája irigylésre méltó, de saját csapatát tartja az NB I legerősebb együttesének. A portugál szakember elmondta, miben hibázott a Podgorica elleni EL-kiesés során, bevallotta, hogy a tavaszi szezonnak lesznek olyan periódusai, amikor nem engedi el a válogatott összetartásaira a fehérvári játékosokat. Gomes beszélt arról is: milyen a viszonya Kovács Ferenccel, a Vidi ikonjával, valamint Orbán Viktor miniszterelnökkel. Tilos passzolni José Gomessel.

"Bölcs, de buta döntés volt megvenni az Újpestet" - Duchatelet az elhibázott mondatokról, a fiókcsapatokról és a magyar játékosokról

Feltöltve: 2014, február 7 - 09:54

Anyagilag sokat áldozott az Újpestre, az eredményekben, a pályán azonban ez még nem látszik, ráadásul a bíróságra is sűrűn kell járnia Roderick Duchatelet-nek, aki összességében egyszerre tartja okos és buta húzásnak, hogy több mint két évvel ezelőtt a lilák tulajdonosa lett. A belga klubvezető és üzletember a csakfoci.hu-nak beszélt arról, eljöhet-e az a pillanat, amikor elege lesz a magyarországi szerepvállalásából, hogy mit gondol a csökkenő újpesti nézőszámról, az átigazolási politikáját ért kritikákról, arról, hogy fiókcsapatként kell-e már tekinteni az Újpestre, és hogy mit szól Pintér Attila újításához a válogatottnál. Kiderül az is interjú-sorozatunk legfrissebb beszélgetéséből, hogyan engedi ki Duchatelet a szörnyeteget és hogy melyik korábbi kijelentését tartja elhibázottnak. Tilos passzolni az Újpest tulajdonosával.

"Eddig mindenhol skandálták a nevemet" - Torghelle Gomesről, Egerváriról, a bírókról és a Vidiről

Feltöltve: 2013, december 12 - 14:13

Torghelle Sándornak az az érzése, hogy a Videoton azon légiósai, akiket José Gomes vitt a klubhoz, nem képesek nagy feladatok megoldására, ugyanakkor biztos benne, hogy a Vidi nyeri a bajnokságot, mivel véleménye szerint télen nagy változások lesznek a csapatnál. A támadó szerint helye lenne a Videotonban, hiszen az NB I három legjobb magyar csatára közé tartozik. Torghelle elmondja, miért nem akart a Fradiba igazolni és azt is, hogy akár Újpesten is kiköthet. Tudja, hogy a magyar bírók tudatosan utaznak rá és azzal is tisztában van, hogy a németeknek lőtt duplája nélkül nem lehetett volna légiós. Sejti, hogy az emberi tulajdonságai miatt nem volt válogatott Egervárinál. Pályafutása végeztével, sokkal inkább lenne vezető, mint edző, kedvenc magyar szakvezetője pedig Détári Lajos. Tilos passzolni Torghelle Sándorral.

"Néhány edző úgy beszél magáról, hogy én is elélvezek a gyönyörtől" - Tilos passzolni Tóth Bálinttal

Feltöltve: 2013, november 29 - 18:18

Főállásban mindig is inkább kocsmárosnak tartotta magát, mellékállásban pedig futballedzőnek. Fájlalja, hogy mindig csak akkor hívják, ha valahol bajban van a csapat, és a szakmai csúcs számára nem egy klub vagy a válogatott lenne, hanem ha valahol két évig dolgozhatna. Ő Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője, aki tavaly az utolsó forduló előtt vette át a csapatot, és maradt bent azzal, idén pedig számos emlékezetes nyilatkozata volt már a játékosai rossz hozzáállása miatt. De miért borotválkozzon meg Kenesei? Igaz-e, hogy feljelentette Véber Györgyöt? Miért tartja magát is megélhetési edzőnek és miért utálja a varázspálcás kollégáit? Tilos passzolni Tóth Bálinttal.

"Devecseri hülyeséget nyilatkozott, de ki kellett állnom mellette" - Tilos passzolni Artner Tamással

Feltöltve: 2013, november 7 - 14:04

Artner Tamás úgy gondolja, Devecseri Szilárd "hülyeséget" nyilatkozott a 8-1-es hollandiai vereség után, neki viszont kötelessége volt megvédeni a válogatottnál hibázó játékosait. A Haladás edzője beszélt arról is, szerinte miért veszíthetné el a magyar labdarúgás Radó Andrást, de azt is kifejti, miért örül annak, hogy nincs légiós a csapat öltözőjében. A hétvégén egyik kedvenc ellenfelével, a Ferencvárossal találkozó szakember nem tart attól, hogy az új módi szerint diétára köteleznék, Halmosi Pétertől pedig a saját érdekében vette el a kapitányi karszalagot. Tilos passzolni Artner Tamással!

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 15

    Görögország ellen játssza első 2015-ös Európa-bajnoki selejtezőjét a magyar válogatott vasárnap, a Groupama Arénában (20:45). Dárdai Pál csapata számára egy esetleges győzelem hatalmas lépést jelenthetne a továbbjutás, vagy legalábbis egy pótselejtezőt érő helyezés felé, de ehhez nyilván lesz egy-két szava a sorozatban eddig pocsékul szereplő 2004-es Európa-bajnoknak is Budapesten. A találkozót élőben közvetíti a csakfoci.hu, tartsatok velünk, és beszéljétek ki a meccset a cikk alatt! Hajrá, Magyarország!!!

    AJÁNLAT: Utazz az Atletico Madrid-Barcelona meccsre - akció!
    MA A TV-BEN: Dárdai válogatottja a görögök ellen

Tartalom átvétel