A nap fotója

A nap fotója: Megkoszorúzták Puskás Ferenc szobrát

Feltöltve: 2015, április 1 - 21:38

Ünnepélyes koszorúzást tartottak ma a KÖKI Terminálnál található Puskás-szobornál, Puskás Ferenc születésének 88. évfordulója alkalmából, írja a honvedfc.hu.

A nap fotói: Krokodil alakúra építik a szupermodern stadiont

Feltöltve: 2015, március 31 - 16:37

45 ezer férőhelyes stadiont épít a török élvonalban szereplő Bursaspor, amely a Timsah Arena nevet viseli majd. A bemutatott látványtervek tanúsága szerint az aréna egy krokodil fejét is megformázza. A választás nem véletlen, hiszen ez a csapat beceneve.

Fotók: Rommá tört a görög játékosok taxija a halálos balesetben

Feltöltve: 2015, március 30 - 13:33

Halálos áldozata is van annak a balesetnek, amelyet a görög válogatott keret három tagja (Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz) szerencsésen, kisebb sérülésekkel megúszott a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. A gazzetta.gr fotóinak tanúsága szerint a labdarúgók rosszabbul is járhattak volna.

A nap fotója: Dárdai a rasszizmus ellen kampányol

Feltöltve: 2015, március 29 - 17:21

"Gemeinsam", azaz együtt – ezt a feliratot tartja maga elé egy táblán Dárdai Pál a Hertha Twitter-oldalán megjelent fotón. A berlini csapat játékosai és edzői stábja a gyűlölet és rasszizmus ellen kampányol két héten át, Nemzetközi Rasszizmusellenes Hetek keretében.

Kedvenc csapata miatt levetkőzött a csinos újságírónő - fotók

Feltöltve: 2015, március 27 - 15:53

A kolumbiai újságírónő, Alejandra Omana Ruiz ígéretet tett arra, hogy ha kedvenc klubja feljut az élvonalba, ledobja magától a ruháit. A csapat feljutott, gyönyörű kolléganőnk pedig mindenki nagy örömére betartotta ígéretét.

A nap fotója: Dárdai és Doll eszmecseréje a Groupama Arénában

Feltöltve: 2015, március 25 - 22:59

A magyar válogatott a Ferencvárossal játszott felkészülési mérkőzést. A nem publikus végeredménnyel zárult találkozón a két edző, Dárdai Pál és Thomas Doll is váltott néhány szót egymással.

Elkezdték leadni az Audikat az ETO játékosai - fotók

Feltöltve: 2015, március 24 - 12:28

A Kisalföld beszámolója szerint hétfőn leadták a Győri ETO FC által használt szponzori Audik egy részét. A cég összesen 25 gépjárművet vesz vissza, miután megszüntette az első csapat támogatását.

A nap fotói: Az egész stadiont befedte a Barca-szurkolók élőképe

Feltöltve: 2015, március 23 - 13:29

A Barcelona az egész lelátót befedő élőképpel készült a Real Madrid elleni rangadóra (2-1).

A nap fotója: Dárdai élőben nézte meg a Fradi-MTK-t

Feltöltve: 2015, március 22 - 22:21

Dárdai Pál szövetségi kapitány segítője, a korábbi Fradi-csatár Szabics Imre társaságában nézte meg vasárnap az FTC-MTK Örökrangadót.

Orbán az MLSZ új német sportigazgatójával nézett meccset - fotó

Feltöltve: 2015, március 21 - 17:12

Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója az MLSZ új német sportigazgatója, Bernd Storck valamint a szövetség alelnöke, Berzi Sándor társaságában nézte meg a felcsútiak Videoton elleni bajnokiját (0-0).

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel