A nap fotója

A nap fotója: Pár lépésre egy NB I-es stadion a villanyfényes meccsektől

Feltöltve: 2014, október 2 - 10:44

Két lámpaoszlop már áll a felújítás alatt álló dunaújvárosi stadionban, azaz nagyjából féltávnál járnak a megfelelő ütemben haladó munkálatok az arénában. Október 17-én, a Haladás ellen avathatják fel a nemzetközi előírásoknak és a HD-s közvetítéseknek is megfelelő világítást. A legmegfelelőbb fényviszonyok beállításának érdekében a lámpatestek a pálya sarkainál elhelyezkedő négy oszlopon és a hosszanti lelátók feletti tetők szélén lesznek - számolt be a szerdai, "történelmi eseményről" az újvárosi klubhonlap.

A nap fotója: Olimpiai bajnokok találkoztak a derbin

Feltöltve: 2014, szeptember 22 - 11:40

Gyurta Dániel és Berki Krisztián személyében London két olimpiai bajnoka üdvözölte egymást a lelátón az Újpest és a Ferencváros 2-1-es hazai sikerrel véget ért derbijén.

A nap fotója: Megdobták a Fradi gyúróját Újpesten

Feltöltve: 2014, szeptember 21 - 18:47

Lipcsei Gábort, a Ferencváros gyúróját akkor dobták meg a Szusza-stadionban, amikor a megsérült és le is cserélt Gyömbér Gábort ápolta az oldalvonal mellett a derbi első perceiben.

A nap fotója: Csányi és Platini a 2020-as Eb csoportképén

Feltöltve: 2014, szeptember 19 - 16:58

A 2020-as Eb pályázatán sikeres 13 város és ország futballvezetői (köztük a magyar Csányi Sándorral) illetve az UEFA elnöke, Michel Platini álltak össze egy közös fotó erejéig Genfben.

A nap fotói: Ilyen lesz a Diósgyőr új stadionja

Feltöltve: 2014, szeptember 18 - 12:36

Sajtótájékoztatón mutatták be az új diósgyőri stadion látványterveit. Az "aréna jellegű" létesítmény várhatóan a 2016/2017-es szezonra készül majd el, a kivitelezés a 2014/2015-ös szezon után azonnal indul. Kriza Ákos polgármester azt is bejelentette, hogy szigorú időrend készült annak érdekében, hogy az építkezés idején is Miskolcon legyenek a meccsek. Az MVSC pálya 5 ezer nézős stadion lesz világítással, eredményjelzővel - itt játssza majd a DVTK a hazai meccseit a következő szezonban. Az új stadion pedig 15 ezer néző befogadására lesz alkalmas, a napos oldali lelátó megmarad, de szükség van ott is fejlesztésre. Összességében 6,5 milliárd forintos beruházásra kerül sor. Forrás: DVTK Twitter. Fotók: MTI.

A nap fotói: Teljesen elöntött a víz egy magyar focipályát

Feltöltve: 2014, szeptember 15 - 14:03

Az esőzések hatására teljesen víz alá került a Komárom-Esztergom megyében található Bana község futballpályája.

A nap fotója: Ilyen a paksi pálya talaja

Feltöltve: 2014, szeptember 13 - 13:46

Az MVM Paks honlapján megjelent fénykép szemlélteti, miért is nem lehet a megrendezni a DVTK elleni mára kiírt találkozót.

A nap fotói: Sándor Csikarra emlékeztek az MTK stadionjánál

Feltöltve: 2014, szeptember 11 - 20:36

A Hidegkuti-stadionnál emlékeztek az MTK vezetői, egykori és volt játékosai valamint szimpatizánsai a szerdán elhunyt legendás futballistára, Sándor Csikarra.

A nap fotója: Pótkocsikról nézték Himesházán az Újpestet

Feltöltve: 2014, szeptember 10 - 12:13

13-0-ra nyert Magyar Kupa mérkőzésen az Újpest a hatodosztályú Himesháza otthonában. A hazaiak részéről óriási volt az érdeklődés a mérkőzés iránt, a szurkolók alternatív "lelátókról" is buzdították csapatukat. Nézd meg az MTI fotóját.

A nap fotói: Gera, Lipcsei és Doll is beteg gyerekeknek segített

Feltöltve: 2014, szeptember 9 - 18:10

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos Alapítványa, az Őrzők Alapítvány és a Ferencvárosi Torna Club közös sajtóeseményt szervezett kedd délután, a klinika könyvtárában. A zöld-fehér klub korábban licitre bocsátotta a Groupama Aréna megnyitó főpróbája, az FTC-Újpest öregfiúk Derbi dedikált Nike Ordem-meccslabdáját. A keddi eseményen az FTC legendás futballistája, Lipcsei Péter, valamint a jelenlegi felnőtt csapat tagjai, illetve edzői, Thomas Doll, Ralf Zumdick, Gyömbér Gábor, Gera Zoltán és Dibusz Dénes ünnepélyesen átadta a labdáért felajánlott legmagasabb, 225.000 forintos összeget Prof. Dr. Szabó András igazgatónak – számolt be a fradi.hu. Az MTI és Kovács Attila fotói.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel