A nap fotója

A nap fotója: Lázár Bencének üzentek az Athénba utazó magyar szurkolók

Feltöltve: 2015, október 10 - 11:23

A magyar válogatottat Görögországba elkísérő szurkolók a leukémiával küzdő korábbi újpesti játékosnak, Lázár Bencének üzentek.

18+: Baltát állítottak a szurkoló fejébe - brutális fotó

Feltöltve: 2015, október 8 - 16:15

Tragikus hírt és csak erős idegzetűeknek ajánlott fotót közölt le a Haaretz nevű izraeli lap, amely arról számolt be, hogy két Beitar Jeruzsálem-drukkert tartóztattak le a héten, akik a vádak szerint baltával támadtak rá a Hapoel Tel Aviv egyik szimpatizánsára.

Németh Krisztián 16 ezer kilométeres útja a válogatottig - kép

Feltöltve: 2015, október 6 - 11:57

Szeptember 27. és október 3. között mintegy 6 ezer kilométert repült a Sporting Kansas City csapatával Németh Krisztián, egy portlandi bajnoki és a philadelphiai kupadöntő miatt. Ehhez tett hozzá még több mint 10 ezret a támadó, aki Portlandből, Chicagón és Frankfurton keresztül érkezett meg Budapestre, hogy csatlakozzon a magyar válogatott keretéhez.

Törőcsik a betegágyból üzent Lázár Bencének - a nap fotója

Feltöltve: 2015, október 2 - 10:15

Az Újpest és a magyar labdarúgás súlyos beteg legendája, Törőcsik András - Schumann Péter és Böőr Zoltán társaságában - a betegágyából üzent a leukémiával harcoló Lázár Bencének. A Foci Retro Képek KZ Facebook-oldal fotója.

A nap fotója: Kézilabdára váltott a Puskás Akadémia válogatottja

Feltöltve: 2015, szeptember 30 - 09:58

A Puskás Akadémia FC válogatott labdarúgója, Fiola Attila végezte el vasárnap a Budaörs - Győri Audi ETO KC NBI-es női bajnoki kézilabda mérkőzés kezdődobását. A budaörsi kézis lányok kedvence a megtisztelő meghívás mellett, a klub jótékonysági akciójához is csatlakozott, amelyben a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány által támogatott daganatos, leukémiás gyerekeknek és családjaiknak gyűjtenek. Fotó: facebook.com/budaorsikezilabda.

A nap fotói: Felavatták a Gyirmót új stadionját

Feltöltve: 2015, szeptember 27 - 11:15

A Gyirmót-Dunaújváros (2-0) mérkőzést a hazaiak már a vadonatúj stadionjukban játszották. Nézd meg a képeket.

Mínusz 130 fokban Mészöly és a Haladás játékosai - a nap fotói

Feltöltve: 2015, szeptember 25 - 09:13

Rehabilitációs napot tartottak a Haladásnál, a szombathelyiek Sárváron hidegterápián is részt vettek csütörtökön. Egy kétkamrás helyiségben először fél percen keresztül mínusz 50 fokon akklimatizálódtak, majd két és fél percre a mínusz 130 fokra kerültek. Az úgynevezett krioterápia a sérülések, műtétek után a gyógyulási időt nagymértékben csökkenti, hiszen elindítja, "felturbózza" a test öngyógyító folyamatait, fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt és javítja a közérzetet – írja a fotókat is közzétevő haladasfc.hu.

A nap fotói: Látványterveken már csodaszép a Honvéd új stadionja

Feltöltve: 2015, szeptember 23 - 15:18

A várhatóan 2016 évben felépítésre kerülő új Bozsik Stadion látványterveiből került fel néhány a Budapest Honvéd hivatalos oldalára. A minden igényt kielégítő létesítménnyel méltó körülmények közé kerülhet a kispesti labdarúgás. A stadion építése intenzív területrendezéssel is jár, így az új létesítmény üde színfoltja lesz a kerületnek - írja a klubhonlap. (Fotó: honvedfc.hu)

Sárkánnyal ijesztgettek a szurkolók a szuperrangadón - fotó, videó

Feltöltve: 2015, szeptember 21 - 10:54

Zseniális élőképet villantottak a Porto szurkolói a Benfica elleni portugál örökrangadón (1-0): egy tüzes-füstölő tekintetű sárkánnyal ijesztgették az ellenfelet.

A nap fotója: Dárdai fekvőtámaszozással motiválta játékosait

Feltöltve: 2015, szeptember 19 - 15:14

Fogadás elé állította a Hertha BSC gólképtelen csatárait a berlini klub trénere, Dárdai Pál. A magyar edző a támadásokat gyakoroltatta a 4 gólfelelősével, akiknek 10 másodperc alatt 9 próbálkozásból legalább 3-szor kellett a kapuba találniuk úgy, hogy mindössze két védő áll velük szemben. Mivel ez a játékosoknak sikerült, az egész edzői stábnak 20 fekvőtámaszt kellett lenyomnia, köztük a magyar vezetőedzőnek is, aki minden bizonnyal örömmel hajtotta végre a feladatot. A Bild fotója.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel