A nap fotója

A nap fotói: Elképesztő esti képek a Fradi-stadionról

Feltöltve: 2014, április 20 - 10:57

Az Ferencváros stadionját építő Market Zrt. új képeket tett közzé a már csaknem elkészült létesítményről. A fotókon esti kivilágításban látható a stadion.

A nap fotója: C. Ronaldo vigasztalta Messit a kupadöntő után

Feltöltve: 2014, április 17 - 08:26

Alighanem az év egyik legnagyobb sportképét lőtte a Mestallában a Marca fotósa.

A nap fotói: Lenyűgöző képek készültek a felcsúti stadionról

Feltöltve: 2014, április 16 - 14:22

Rendhagyó képek jelentek meg a hétfőn nyitó felcsúti Pancho Arénáról. Nézd meg a pfla.hu fotóit.

Borzalmasan összeverte csapattársát a kirúgott focista - fotó!

Feltöltve: 2014, április 15 - 18:41

Kirúgta játékosát az angol harmadosztályú Port Vale gárdája, miután Daniel Jones annyira megverte csapattársát és a gárda csapatkapitányát, Doug Loftot, hogy azt orr-, arccsont- és állkapocs-töréssel kellett kórházba szállítani. Meglehetősen ijesztően is fest jelenleg a futballista – derül ki a The Sun fotójáról.

A nap fotója: Így változtak egy év alatt a székek a Fradi stadionjában

Feltöltve: 2014, április 12 - 12:24

A Ferencváros épülő új stadionjának székeiről készült egy összehasonlító fotómontázs, az építtető cég által létrehozott Facebook-oldalon.

A nap fotói: Belülről is kizöldült az új Fradi-stadion - majdnem kész a lelátó

Feltöltve: 2014, április 10 - 17:44

Az "Új Albert Stadion" Facebook-oldal új fotókat tett közzé az épülő Fradi-stadionról, amelyeken az egyre nagyobb számban felszerelt, különböző zöld árnyalatokban pompázó ülések, az "alakuló" mellékhelyiségek és a nagyméretű LED-kijelző is látható többek között.

A nap fotói: Bödéék kipróbálták az új Fradi-stadion egyik szektorát

Feltöltve: 2014, április 7 - 15:55

A Ferencváros játékosai ismét meglátogatták a klub épülő stadionját. A futballisták az egyik olyan szektorba is bemehettek, ahol már lerakták a székek nagy részét.

A nap fotója: A Puskás Akadémia a Real öltözőjét másolta

Feltöltve: 2014, április 6 - 12:45

A Puskás Akadémia öltözőjében immár olyan látvány fogad minket, mint a Real Madridnál, a Bernabeu Stadionban. A hamarosan megnyitó Pancho Arénában a csapat játékosainak az öltözőszekrényét saját maguk egész alakos posztere díszíti. Nézd meg a pfla.hu fotóját.

A nap fotója: Halott birkával ijesztettek rá Husztiékra - erős idegzetűeknek

Feltöltve: 2014, április 5 - 14:35

Megrázó élményben volt részük Huszti Szabolcséknak a Hannover edzésén. Ismeretlenek egy halott birkát lógattak fel a klub edzőközpontjának kerítésére, mellé pedig egy fenyegető feliratot helyeztek el, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy vasárnap nekik, játékosoknak is végük lesz. A hatóságok azt gyanítják, hogy az Eintracht Braunschweig ultrái a tettesek, a két szomszédvár csapata ugyanis vasárnap rangadót vív egymással. A fotót csak erős idegzetűek nézzék meg.

A nap fotója: Így fog kinézni a Kecskemét új stadionja

Feltöltve: 2014, április 3 - 14:39

Sajtótájékoztatón mutatták be a Kecskemét új stadionjának terveit. A labdarúgók arénája 800 millió forintos támogatást hagyott jóvá a kormányzat. A Széktói-stadion új állapotában 5000 ülőhellyel bír majd, aréna stílusban, az "A", valamint a "B" lelátó teljes lefedésével készül el, minden igényt kielégítve. A pályatest alácsövezett, fűthető lesz, így minden időjárási körülmény között használni lehet majd. A beruházásnak 2015 júniusáig kell elkészülnie - írja a kecskemetite.hu.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel