A nap fotója

Ilyen stadiont kaphat a DAC Dunaszerdahely‏ - fotók

Feltöltve: 2014, október 30 - 11:20

Megszületett a város és a DAC közti megállapodás, így 2018-ig felépül az új stadion Dunaszerdahelyen. Most az előkészületi fázisban tartanak, és közel húsz európai stadion megtekintése és szakértőkkel való konzultációk után két alternatívát dolgoztak ki. Az elsőnél a tervezett befogadóképesség 13 800 néző és 14 millió eurós kiadás. A másik lehetőség 12 200 hellyel számol és 12,5 milliós kiadással. Mivel oldalunkat a Felvidékről, így a Csallóközből is sokan követik, most megmutatjuk nekik is, milyen lehet a DAC új arénája. Az fcdac.sk fotói.

A nap fotója: Elkészült London focitérképe

Feltöltve: 2014, október 28 - 21:01

A The Guardian-ben jelent meg London szurkolói Twitter-térképe, amely a közösségi oldal bejegyzéseit figyelembe véve készült el. Egy négyzet a térképen nagyjából egy 500x500 méteres területet jelöl.

A nap fotói: Fradista, újpesti és diósgyőri együtt tüntetett az MLSZ ellen

Feltöltve: 2014, október 26 - 15:38

A budapesti Kossuth térre, a Parlament elé szerveztek nagyszabású tüntetést vasárnap délutánra az NB I-es fordulót egyébként is bojkottáló ultracsoportok. A Deák térről átvonuló tüntetők célja, hogy felhívják a figyelmet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), valamint a klubvezetők szerintük szurkolóellenes szemléletére és intézkedéseire. A nagy riválisok, így például a Ferencváros, az Újpest vagy a Diósgyőr fanatikusai együtt demonstráltak a többi nagyobb szervezett csoporttal. A drukkerek végül nem tudták átadni petíciójukat, így további megmozdulások várhatóak. Az MTI, Réti Zsolt, Belkovics Krisztián illetve az Ultras Liberi fotói.

A nap fotója: Ezért cserélt a Vidi és a Paks - így néz ki a pálya

Feltöltve: 2014, október 25 - 10:42

Mint arról beszámoltunk, az esőzés miatt felcserélték a Paks-Videoton meccs pályaválasztói jogát, ezért a találkozó Fehérváron lesz ma este. A paksifc.hu fotója alapján látható, mi indokolta a váltást.

A nap fotója: 8-1-re verte a magyar parlament a briteket

Feltöltve: 2014, október 24 - 19:35

A magyar Országgyűlés csapata 8-1-re nyert a brit parlament válogatottja ellen pénteken, a felcsúti Pancho Arénában. Az MTI fotói.

A nap fotója: Rendőrnek öltöztek a szurkolók a zártkapus meccsre

Feltöltve: 2014, október 23 - 10:11

Nem csak egy maroknyi CSZKA Moszkva-drukker, de néhány Manchester City-szimpatizáns is bejutott a két csapat keddi, egyébként zártkapus BL-meccsére. Az angol drukkerek a világhálón megjelent fotó és a hozzá fűzött magyarázat tanúsága szerint orosz rendőrnek öltöztek, hogy ott lehessenek az "üres" stadionban.

A nap fotója: Képviselő lett a korábbi NB I-es játékvezető

Feltöltve: 2014, október 21 - 14:40

Arany Tamás, a korábbi népszerű NB I-es játékvezető is tagja lett Mór város 11 tagú képviselőtestületének az önkormányzati választások eredményeként. A Facebookon közzétett fotón balról a harmadik Arany, aki a szavazatok alapján öt évre kapott megbízást a választóktól (a képen a képviselők mellett a polgármester, Fenyves Péter is szerepel).

A nap fotói: Egy másik focista verte véresre az utcán a Celtic kapusát

Feltöltve: 2014, október 20 - 17:49

A nyílt utcán támadtak rá és verték meg a skót Celtic kapusát, a lengyel Lukasz Zaluskát, méghozzá a jelentések szerint egy, szintén a skót Premier League-ben futballozó játékos. A 32 éves hálóőrt Glasgow nyugati részén érte az atrocitás, a rendőrség pedig nem hozta nyilvánosságra sérüléseinek részleteit, annyit lehet tudni, hogy a fején kapott vérző sebet az 1-szeres válogatott légiós.

A nap fotója: Horrorisztikusan nézett ki a Loki-kapus ujja

Feltöltve: 2014, október 19 - 17:45

A Videoton elleni rangadó hajrájában a DVSC kapusának, Nenad Novakovicnak csúnyán megsérült az kisujja, amikor ütközött Juhász Rolanddal. Hogy az elgörbült ujj eltört vagy csak kificamodott, az még nem derült ki, mindenesetre rettenetesen nézett ki, bár Novakovic az ápolás után a pályán maradt.

A nap fotója: Így néz ki a Puskás-sör

Feltöltve: 2014, október 17 - 11:05

Október 23. után kerül a boltokba a Puskás-sör. A puskas.com oldalán látható a végleges arculata a legendás labdarúgóról és edzőről, az Aranycsapat zsenijéről és halhatatlanjáról, Puskás Ferencről elnevezett "folyékony kenyérnek".

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel