A nap fotója

A nap fotója: Rendőrnek öltöztek a szurkolók a zártkapus meccsre

Feltöltve: 2014, október 23 - 11:11

Nem csak egy maroknyi CSZKA Moszkva-drukker, de néhány Manchester City-szimpatizáns is bejutott a két csapat keddi, egyébként zártkapus BL-meccsére. Az angol drukkerek a világhálón megjelent fotó és a hozzá fűzött magyarázat tanúsága szerint orosz rendőrnek öltöztek, hogy ott lehessenek az "üres" stadionban.

A nap fotója: Képviselő lett a korábbi NB I-es játékvezető

Feltöltve: 2014, október 21 - 15:40

Arany Tamás, a korábbi népszerű NB I-es játékvezető is tagja lett Mór város 11 tagú képviselőtestületének az önkormányzati választások eredményeként. A Facebookon közzétett fotón balról a harmadik Arany, aki a szavazatok alapján öt évre kapott megbízást a választóktól (a képen a képviselők mellett a polgármester, Fenyves Péter is szerepel).

A nap fotói: Egy másik focista verte véresre az utcán a Celtic kapusát

Feltöltve: 2014, október 20 - 18:49

A nyílt utcán támadtak rá és verték meg a skót Celtic kapusát, a lengyel Lukasz Zaluskát, méghozzá a jelentések szerint egy, szintén a skót Premier League-ben futballozó játékos. A 32 éves hálóőrt Glasgow nyugati részén érte az atrocitás, a rendőrség pedig nem hozta nyilvánosságra sérüléseinek részleteit, annyit lehet tudni, hogy a fején kapott vérző sebet az 1-szeres válogatott légiós.

A nap fotója: Horrorisztikusan nézett ki a Loki-kapus ujja

Feltöltve: 2014, október 19 - 18:45

A Videoton elleni rangadó hajrájában a DVSC kapusának, Nenad Novakovicnak csúnyán megsérült az kisujja, amikor ütközött Juhász Rolanddal. Hogy az elgörbült ujj eltört vagy csak kificamodott, az még nem derült ki, mindenesetre rettenetesen nézett ki, bár Novakovic az ápolás után a pályán maradt.

A nap fotója: Így néz ki a Puskás-sör

Feltöltve: 2014, október 17 - 12:05

Október 23. után kerül a boltokba a Puskás-sör. A puskas.com oldalán látható a végleges arculata a legendás labdarúgóról és edzőről, az Aranycsapat zsenijéről és halhatatlanjáról, Puskás Ferencről elnevezett "folyékony kenyérnek".

Fotók: Székkel ütötték a szerb szurkolók az albán játékosokat a pályán

Feltöltve: 2014, október 15 - 09:28

A kedd esti Európa-bajnoki selejtezők legsajnálatosabb eseményét a szerb és az albán válogatott összecsapása produkálta. Egy "Nagy Albánia" zászlaját a pálya fölé szállító drón a hazai játékosokat és a nézőket is felhergelte. A pályán a futballisták is egymásnak estek, emellett a szerb szurkolók is bekapcsolódtak a csetepatéba. Volt olyan, aki székkel csépelte a látogatók játékosait, akiknek az öltözőbe kellett menekülniük. A Marca és a ProSport fotói.

A nap fotója: Így rúgja a 11-est Csányi Sándor

Feltöltve: 2014, október 14 - 10:26

A magyar válogatott hétfői edzésén az MLSZ elnöke is bemutatta tizenegyesrúgó tudományát.

A nap fotói: Geráék megismerkedtek a Feröer-szigetek nevezetességeivel

Feltöltve: 2014, október 13 - 12:54

A magyar válogatott tagjai délelőtt Tórshavnban, a keddi Eb-selejtező helyszínén vettek részt egy kis városnézésen. Nézd meg a fotókat:

A nap fotója: Megérkezett Tórshavnba a magyar válogatott

Feltöltve: 2014, október 12 - 22:06

Megérkezett Feröer-szigetek fővárosába a magyar válogatott küldöttsége, Dzsudzsákék egy jókedvet sugárzó fotón jelentkeztek be.

A nap fotói: Így bontják a Diósgyőr stadionját

Feltöltve: 2014, október 10 - 20:42

Elkezdődött a diósgyőri stadion bontása, a minap.hu fotóin jól látható, hol tartanak a
munkálatok.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel