A nap fotója

A nap fotója: Di María megérkezett Manchesterbe

Feltöltve: 2014, augusztus 25 - 21:25

A spanyol Marcában közölt fénykép tanúsága szerint Ángel Di María megérkezett Manchesterbe, hogy kedden aláírja szerződését a Manchester United együttesével.

Élőholtra itta már magát Paul Gascoigne - fotók

Feltöltve: 2014, augusztus 22 - 14:09

Rendőrök és mentősök kísérték kórházba tegnap Paul Gascoigne-t, az angol futball korábbi nagy csillagát, miután ittasan találtak rá otthona előtt, a délnyugat-angliai Sandbanksben. Az angol válogatott, Lazio és a Tottenham Hotspur korábbi ászát várhatóan ki is lakoltatja főbérlője a 3 millió fontos ingatlanából, miután a szomszédok szinte állandóan panaszkodtak viselkedésére. A súlyos alkoholproblémákkal küzdő, 47 éves ex-játékosnak Harry Redknapp, a QPR menedzsere ma állást ajánlott a klubnál, ami a The Sun és a Telegraph fotójának tanúsága szerint rá is férne a sajnos nagyon rosszul festő Gazzára.

A nap fotója: Felköszöntötte Magyarországot egy német csapat

Feltöltve: 2014, augusztus 21 - 09:06

Augusztus 20. alkalmából boldog nemzeti ünnepet/napot kívánt Magyarországnak a Schalke 04 a Facebookon. Szép gesztus!

A nap fotója: A szülinapos Garamit köszöntötték az MTK meccse előtt

Feltöltve: 2014, augusztus 16 - 18:49

A napokban ünnepelte 75. születésnapját Garami József, az MTK szakmai igazgatója. A Honvéd elleni összecsapás előtt Deutsch Tamás elnök, Domonyai László klubigazgató, Kanta József csapatkapitány és Stern Péter Baráti Kör elnök köszöntötte a trénert, aki többek között egy ballonkabátot is kapott ajándékba.

A nap fotója: Suarez először edzett a Barcelonával

Feltöltve: 2014, augusztus 15 - 11:19

A nemzetközi Sportdöntőbíróság csütörtöki döntésének eredményeképpen pénteken először edzhetett új csapatával, az FC Barcelonával a nyáron Liverpoolból leigazolt Luis Suarez. Az uruguayi támadó 4 hónapos eltiltását némiképp enyhítette a testület, így edzéseken és (ügyvédei szerint) barátságos mérkőzéseken is ott lehet majd októberi visszatéréséig.

A nap fotója: Magyar amatőr focista játszott a Roma ellen

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 13:59

A napokban egy alacsonyabb osztályú osztrák csapat, az SV Eltendorf ellen játszott felkészülési mérkőzést a Roma. A burgenlandiaknál egy magyar játékos is pályára lépett Béli Milán személyében, aki a találkozó után elkérte Seydou Keita mezét.

A nap fotója: A Fradi felavatta a Sas-szobrot

Feltöltve: 2014, augusztus 9 - 15:08

A Ferencváros családi napján szombaton felavatták a klub új stadionja, a Groupama Aréna előtti Sas-szobrot - írja az MTI.

A nap fotója: Rommá törte a kocsiját Korcsmár csapattársa

Feltöltve: 2014, augusztus 8 - 11:22

Komoly közlekedési balesetet szenvedett Ilir Azemi, a Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Greuther Fürth futballistája. A labdarúgó hajnalban karambolozott, autója rommá tört, őt pedig a tűzoltóknak kellett kivágniuk a járműből. A klub annyit közölt, hogy a csatárt súlyos sérülésekkel ápolják az egyik helyi klinikán.

A nap fotója: Leleplezték Albert Flórián szobrát a Fradi új stadionjánál

Feltöltve: 2014, augusztus 7 - 16:06

Leleplezték Albert Flórián szobrát a Ferencváros új stadionja előtt, és megnyílt az FTC Múzeuma is. Minderről a klub adott hírt az Instagramon.

A Fradi bemutatta új idegenbeli mezét - fotók

Feltöltve: 2014, augusztus 6 - 13:09

A most megnyílt Fradi-shopban bemutatta az új szezonban használatos idegenbeli szerelését a Ferencváros. Az Üllői útiak tiszta fehérben szerepelnek majd, ha a helyzet megkívánja. A dresszek nyakába belehímezték a klub alapításának évét is. Hazai környezetben marad a megszokott csíkos.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel