A nap fotója

A nap fotója: Ezekben a mezekben játszik az ETO az NB III-ban

Feltöltve: 2015, július 3 - 12:34

Az egyes szurkolói csoportok vezetői választhatták ki az immáron az NB III-ban induló Győri ETO felszerelését, amelyben majd pályára lép majd az élvonalból anyagi és licencproblémái miatt búcsúzó gárda a 2015/16-os idényben. Íme!

A nap fotója: Eltűnt egy legendás magyar stadion

Feltöltve: 2015, július 2 - 11:02

Igen előrehaladott állapotban van, sőt, ami magát az arénát illeti, gyakorlatilag véget is ért a Hidegkuti Nándor Stadion bontása. Az MTK eddigi otthonának helyén egy UEFA III-as besorolású, 5000-5500 fős létesítmény épül majd. 2015. januárjától 2016. júniusáig a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói dokumentálják a Hidegkuti Nándor Stadion bontását és újjáépítését. Íme, egy, az MTK honlapján ma megjelent fotó.

A nap fotója: Így fest Bogdán Liverpool-mezben

Feltöltve: 2015, július 1 - 11:43

A Liverpool együttese hivatalosan is bemutatta az újonnan szerződtetett magyar válogatott kapusát, Bogdán Ádámot. A Bolton korábbi hálóőre már meg is mutatta magát a klub idegenbeli mezével, amely nem áll majd rosszul neki. Íme!

A nap fotói: Bemutatták az MTK új mezét

Feltöltve: 2015, június 30 - 19:26

Ma sajtótájékoztató keretein belül mutatták be az MTK új mezét, amelyet Kantáék a 2015/16-os szezonban viselnek majd.

A nap fotója: Cseperedő fióka már a Fradi-sas

Feltöltve: 2015, június 28 - 13:25

Május közepén kelt ki tojásából a Ferencvárosi Torna Club új, élő kabalaállata. A kis Fradi Sassal - amely fajtáját tekintve egy szirti sas az ilyenkor megszokottak szerint napról-napra erősödik, fejlődik, készül az életre.

Megdöbbentő képek: Bőrszín szerint válik ketté az angol válogatott

Feltöltve: 2015, június 24 - 06:58

Komoly visszhangot váltottak ki Angliában a Daily Mail fotói, amelyek tanúsága szerint komoly, bőrszín szerinti klikkesedés tapasztalható a csehországi Európa-bajnokságon szereplő U21-es válogatotnál. Rio Ferdinand szerint a edzőknek sürgősen kezdenie kellene valamit az elfogadhatatlan helyzettel.

A nap fotója: A Puskás-stadionban egy angol lőhette az utolsó gólt

Feltöltve: 2015, június 23 - 16:45

Egy angol amatőr játékos, nevezetesen Matt Prout lőtte az utolsó gólt a lebontás, illetve átalakítás előtt álló Puskás Ferenc Stadionban – derül ki a Plymouth Herald cikkéből. A találatot az Angol Nagykövetség (GB United) és a londoni Plymouth-szurkolók csapatának "hivatalos barátságos meccsén" jegyezte a középpályás, aki a lap szerint "a stadion legendás névadójának elismerését is kivívta volna higgadt befejezésével". Az új magyar nemzeti aréna építése Fürjes Balázs kormánybiztos elmondása szerint 2016-ban kezdődik meg és legkésőbb 2019-re befejeződnek a munkálatok. A létesítmény az ország legnagyobb koncerthelyszíne lesz, és konferenciákat is tarthatnak majd benne, de itt rendeznek meg négy találkozót is a 2020-as Európa-bajnokságon.

A nap fotói: Ezekben a mezekben játszik a Békéscsaba az NB I-ben

Feltöltve: 2015, június 19 - 10:56

Bemutatta új, a következő idényre készülő mezeinek látványterveit az OTP Bank Liga újonca, a Békéscsaba.

A nap fotói: Őzet mentettek ki a Bozsik-stadionból

Feltöltve: 2015, június 18 - 16:05

Őz szökött be a temetőn keresztül a Honvéd otthonába. Az állatot szakemberek gyűjtötték be és szállították el. A Zöldprogram Irodához érkezett bejelentés szerint korán reggel 40 kilós őzbak tévedt a temetőn keresztül a Bozsik stadionba. A rendőrség munkatársai a szakemberek (állatvédelmi járőrszolgálat, a Fővárosi Állat- és Növénykert, Zöldprogram iroda) megérkezéséig az utánpótlás stadion zárt pályájára terelte a megijedt állatot - adta hírül a Kispesti Magazin a Facebookon.

A nap fotója: Loki-mezben játszott Székelyföld ellenfele

Feltöltve: 2015, június 18 - 10:43

Egy reptéri kavarodás miatt a DVSC-től kapott kölcsönmezben játszott Székelyföld szerdai ellenfele, a Nizza Grófság csapata a nem FIFA-tag együtteseket tömörítő ConIFA "Euro 2015" elnevezésű tornáján, a debreceni Nagyerdei Stadionban. A találkozót végül a címvédő 3-2-re megnyerte. Csütörtökön este Székelyföld válogatottja a Felvidékkel csap össze, az elődöntőbe jutás lesz a tét.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • 5

    A Vasas szerezte meg az egyik legkeresettebb magyar csatárt az NB I-ben: az angyalföldiek hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy szerződtették Könyves Norbertet, a Paks támadóját, akiért több NB I-es klub is bejelentkezett a nyáron, de végül az újonc ajánlatát fogadta el. Könyves 3 éves kontaktust kötött a tovább erősödő piros-kékekkel, és legkésőbb jelenlegi szerződése lejártakor, télen csatlakozik új csapatához.

    MA A TV-BEN: Bronzmeccs a Copa Américán

Tartalom átvétel