Fradi-stadion

A nap fotói: Napoztatják a Fradi-stadion gyepszőnyegét

Feltöltve: 2014, július 13 - 17:20

A Nyugat-Európában, így például a müncheni Allianz Arénában látott módon napoztatják a szűk egy hónap múlva felavatásra kerülő Groupama Aréna, azaz a Ferencváros új stadionjának speciális gyepszőnyegét. A Market Zrt. fotói.

Fradi-Chelsea: 6300 forinttól lehet jegyet venni - friss infók

Feltöltve: 2014, július 11 - 19:21

A Ferencváros Chelsea elleni, augusztus 10-i gálamérkőzésére 6300 forinttól lehet belépőt venni. Mint ismeretes, ezzel a találkozóval avatják fel az FTC új stadionját, a Groupama Arénát.

Megvan a Fradi új stadionjának hivatalos neve

Feltöltve: 2014, július 2 - 15:16

A Ferencváros hivatalosan bejelentette, hogy Groupama Aréna lesz a neve a csapat új stadionjának, amelyet a gárda augusztusban birtokba is vehet. A céggel tető alá hozott megállapodás úttörőnek számít Magyarországon. A szerződést hét évre kötik meg a felek, további három évre pedig opciós jog van.

Fradi: Gera megszerzésén dolgoznak - Leonardo, Besic, és a beléptetőrendszer is szóba került

Feltöltve: 2014, június 28 - 15:08

Hosszú videóinterjút adott a Ferencváros honlapján Kubatov Gábor elnök és Orosz Pál vezérigazgató. A beszélgetésben szóba került a sokat bírált beléptetőrendszer, valamint a brazil Leonardo, akivel kapcsolatban nem túl pozitív dolgok hangzottak el. Pavlovicot megtartanák, Besicet jó ajánlat esetén elengedik. A Ferencvárossal készülő Gera Zoltán megszerzésén dolgoznak a vezetők, ehhez azonban az is szükséges lehet, hogy megfelelő távozó is legyen a keretből.

A Fradi minden évben sztárcsapattal nyithatja a szezont

Feltöltve: 2014, június 28 - 09:45

A Fradi új stadionját üzemeltető cég ügyvezetője, Szekeres Tamás beszélt a létesítménnyel kapcsolatos kérdésekről a Digi Sport, Reggeli Start című műsorában. Szekeres elmondta, várhatóan minden évben egy sztárcsapattal nyithatja a szezont a Ferencváros, amelynek hamarosan 100.000 regisztrált szurkolója lehet. Az EL-ben ugyanakkor az első három körben még nem állna rendelkezésre az aréna, csak a Play Off-körben, vagyis a csoportkör előtti utolsó párharc során.

A Fradi a Chelsea ellen nyitja meg az új stadiont - hivatalos

Feltöltve: 2014, június 25 - 15:03

A Ferencváros hivatalosan bejelentette, hogy a José Mourinho vezette Chelsea lesz a zöld-fehérek ellenfele az új stadion ünnepélyes nyitómérkőzésén, amelyre augusztus 10-én kerül sor. Azt egyelőre nem lehet tudni, mennyibe kerülnek majd a jegyek, de a bérletesek kedvezményt kapnak. Az angolok kötelesek a legerősebb összeállításban érkezni a szerződés szerint.

Fradi: Több mint 3 ezer bérletet adtak már el az új stadionba

Feltöltve: 2014, június 20 - 16:28

Több mint 3 ezer bérletet értékesített már új stadionjába a Ferencváros, amely jövő héttől már azokat is várja az új Üllői úti aréna főpénztárában, akiknek tavaly még nem volt bérletük.

Fradi: Bojkottálják a szurkolói csoportok az új stadion meccseit

Feltöltve: 2014, június 19 - 15:26

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai a beléptetésre vonatkozó intézkedések elfogadhatatlanságára hivatkozva határozatlan ideig nem látogatják a mérkőzéseket az új stadionban.

Ez lehet az új Fradi-stadion neve

Feltöltve: 2014, június 17 - 17:27

Már lefoglaltak két, arra utaló doamin-nevet is, amely szerint Groupama Arénának nevezhetik a jövőben a Ferencváros új stadionját – írja az ulloi129.hu szurkolói portál.

Fradi: A stadion névhasználati jogáról közös döntés lesz, több százmillióról lehet szó

Feltöltve: 2014, június 11 - 22:02

Szekeres Tamás, az FTC-stadiont üzemeltető LUSS Kft. ügyvezető igazgatója beszélt a Ferencváros rekordidő alatt befejezett új stadionjáról a Sport TV Mai helyzet című műsorában. Szóba kerültek az újítások, a biztonság, a jegyárak és a létesítmény neve is.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel