Fradi-stadion

Fradi-stadion: Új vezetőket neveztek ki

Feltöltve: 2015, január 22 - 22:06

A ferencvárosi Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft.-t januártól két új ügyvezető igazgató, Vámos Zoltán és Siklósi Csaba irányítja. A korábbi vezető, Szekeres Tamás közös megegyezéssel távozott - számol be a napi.hu.

A Fradi-pályán gól lett volna, amit Fehérváron nem adtak meg - fotó, videó

Feltöltve: 2014, augusztus 18 - 15:50

Élete első élvonalbeli gólját lőtte a hétvégén Jakab Dávid, a Dunaújváros középpályása. Vagyis lőtte volna, mivel a bírói stáb nem észlelte, hogy kísérlete nyomán a felsőlécről a gólvonal mögé vágódott a labda. Az újonc és a sípmesterek szerencséjére az akció végén Orosz Márk a hálóba tuszkolta a játékszert, a fiatal játékoson azonban ez nem segít. Ha a Groupama Arénában rendezték volna a találkozót, Jakab ünnepelhetett volna, mivel ott működik a gólvonal-technológia.

Doll gyökeresen átszervezte a Fradit: "Örülök, hogy pimaszul játszottunk"

Feltöltve: 2014, augusztus 11 - 08:38

Thomas Doll, a Ferencváros szakvezetője elégedett volt csapatával a Chelsea elleni stadionavató mérkőzésen (1-2). A német elmondta, kivívták a nagynevű rivális tiszteletét, ami jól mutatta, hogy a vezetés megszerzése után José Mourinho óvatosabb felállásra váltott. A szakember kipróbált egy, a világbajnokságon sokat látott játékrendszert, ami jól vizsgázott, de az még a jövő zenéje, hogy mindez hányszor köszön majd vissza a bajnokságban.

Orbán az FTC szurkolóinak is köszönetet mondott a megnyitón

Feltöltve: 2014, augusztus 10 - 21:30

Ünnepélyesen megnyitották a Chelsea elleni gálameccs előtt a Ferencváros új stadionját, a Groupama Arenát.

A tetőtől még jobb lesz a Fradi-stadion hangulata

Feltöltve: 2014, augusztus 7 - 20:27

Hangos lesz a Fradi-stadion, a múzeum kellemes meglepetést ígér a látogatóknak, a Market Zrt. pedig el fog indulni minden stadionpályázaton - tudtuk meg Scheer Sándortól, a Groupama Arénát építő Market Zrt. vezérigazgatójától, aki a Sport TV Mai helyzet című műsorának vendége volt.

A nap fotója: Leleplezték Albert Flórián szobrát a Fradi új stadionjánál

Feltöltve: 2014, augusztus 7 - 16:06

Leleplezték Albert Flórián szobrát a Ferencváros új stadionja előtt, és megnyílt az FTC Múzeuma is. Minderről a klub adott hírt az Instagramon.

Videó: 11 gól és Újpest-siker a Fradi-stadion főpróbáján

Feltöltve: 2014, augusztus 5 - 16:09

Az Újpest 6-5-re győzött a Ferencváros új otthonában a stadion ünnepélyes avatójának főpróbájaként lejátszott öregfiúk-mérkőzésen. Nézd meg a gólokat a Fradi Média videóján!

A nap fotói: Napoztatják a Fradi-stadion gyepszőnyegét

Feltöltve: 2014, július 13 - 17:20

A Nyugat-Európában, így például a müncheni Allianz Arénában látott módon napoztatják a szűk egy hónap múlva felavatásra kerülő Groupama Aréna, azaz a Ferencváros új stadionjának speciális gyepszőnyegét. A Market Zrt. fotói.

Fradi-Chelsea: 6300 forinttól lehet jegyet venni - friss infók

Feltöltve: 2014, július 11 - 19:21

A Ferencváros Chelsea elleni, augusztus 10-i gálamérkőzésére 6300 forinttól lehet belépőt venni. Mint ismeretes, ezzel a találkozóval avatják fel az FTC új stadionját, a Groupama Arénát.

Megvan a Fradi új stadionjának hivatalos neve

Feltöltve: 2014, július 2 - 15:16

A Ferencváros hivatalosan bejelentette, hogy Groupama Aréna lesz a neve a csapat új stadionjának, amelyet a gárda augusztusban birtokba is vehet. A céggel tető alá hozott megállapodás úttörőnek számít Magyarországon. A szerződést hét évre kötik meg a felek, további három évre pedig opciós jog van.

Fradi: Gera megszerzésén dolgoznak - Leonardo, Besic, és a beléptetőrendszer is szóba került

Feltöltve: 2014, június 28 - 15:08

Hosszú videóinterjút adott a Ferencváros honlapján Kubatov Gábor elnök és Orosz Pál vezérigazgató. A beszélgetésben szóba került a sokat bírált beléptetőrendszer, valamint a brazil Leonardo, akivel kapcsolatban nem túl pozitív dolgok hangzottak el. Pavlovicot megtartanák, Besicet jó ajánlat esetén elengedik. A Ferencvárossal készülő Gera Zoltán megszerzésén dolgoznak a vezetők, ehhez azonban az is szükséges lehet, hogy megfelelő távozó is legyen a keretből.

A Fradi minden évben sztárcsapattal nyithatja a szezont

Feltöltve: 2014, június 28 - 09:45

A Fradi új stadionját üzemeltető cég ügyvezetője, Szekeres Tamás beszélt a létesítménnyel kapcsolatos kérdésekről a Digi Sport, Reggeli Start című műsorában. Szekeres elmondta, várhatóan minden évben egy sztárcsapattal nyithatja a szezont a Ferencváros, amelynek hamarosan 100.000 regisztrált szurkolója lehet. Az EL-ben ugyanakkor az első három körben még nem állna rendelkezésre az aréna, csak a Play Off-körben, vagyis a csoportkör előtti utolsó párharc során.

A Fradi a Chelsea ellen nyitja meg az új stadiont - hivatalos

Feltöltve: 2014, június 25 - 15:03

A Ferencváros hivatalosan bejelentette, hogy a José Mourinho vezette Chelsea lesz a zöld-fehérek ellenfele az új stadion ünnepélyes nyitómérkőzésén, amelyre augusztus 10-én kerül sor. Azt egyelőre nem lehet tudni, mennyibe kerülnek majd a jegyek, de a bérletesek kedvezményt kapnak. Az angolok kötelesek a legerősebb összeállításban érkezni a szerződés szerint.

Fradi: Több mint 3 ezer bérletet adtak már el az új stadionba

Feltöltve: 2014, június 20 - 16:28

Több mint 3 ezer bérletet értékesített már új stadionjába a Ferencváros, amely jövő héttől már azokat is várja az új Üllői úti aréna főpénztárában, akiknek tavaly még nem volt bérletük.

Fradi: Bojkottálják a szurkolói csoportok az új stadion meccseit

Feltöltve: 2014, június 19 - 15:26

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai a beléptetésre vonatkozó intézkedések elfogadhatatlanságára hivatkozva határozatlan ideig nem látogatják a mérkőzéseket az új stadionban.

Ez lehet az új Fradi-stadion neve

Feltöltve: 2014, június 17 - 17:27

Már lefoglaltak két, arra utaló doamin-nevet is, amely szerint Groupama Arénának nevezhetik a jövőben a Ferencváros új stadionját – írja az ulloi129.hu szurkolói portál.

Fradi: A stadion névhasználati jogáról közös döntés lesz, több százmillióról lehet szó

Feltöltve: 2014, június 11 - 22:02

Szekeres Tamás, az FTC-stadiont üzemeltető LUSS Kft. ügyvezető igazgatója beszélt a Ferencváros rekordidő alatt befejezett új stadionjáról a Sport TV Mai helyzet című műsorában. Szóba kerültek az újítások, a biztonság, a jegyárak és a létesítmény neve is.

Válogatott: Az új Fradi-stadionban lesz az első Eb-selejtezőnk

Feltöltve: 2014, június 5 - 15:16

Aki jegyet vásárol a szombati, Magyarország-Kazahsztán felkészülési mérkőzésre, szeptember 7-én ingyen tekintheti meg a Ferencváros új stadionjában a válogatott első Eb-selejtezőjét. Mindez azt is jelenti, hogy hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu február végén jelzett: a magyar válogatott az Üllői úton kezdi meg a sorozatot.

Máris csökkentette a Fradi a bérletek árát - a teljes lista

Feltöltve: 2014, május 30 - 12:58

A Ferencváros hivatalos közleményben jelentette be, hogy a családi bérletek kivételével valamennyi, a 2014/2015-ös szezon hazai bajnoki, illetve egy kupameccsére (összesen 16 találkozóra) érvényes szezonbérlet árát 22 százalékkal csökkentette, miután megbeszéléseket folytatott a Lagardére Unlimited Stadium Solutions üzemeltető céggel.

A Fradi vagy a Vasas stadionjában játszhat nyártól az MTK

Feltöltve: 2014, május 27 - 11:39

A Vasas vagy a Ferencváros otthonában játszhat a Hidegkuti Stadion átépítése alatt az MTK. Az eddig beérkezett szavazatok alapján legalábbis ez a két helyszín versenyez egymással.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel