Fradi-stadion

A nap fotója: Így változtak egy év alatt a székek a Fradi stadionjában

Feltöltve: 2014, április 12 - 12:24

A Ferencváros épülő új stadionjának székeiről készült egy összehasonlító fotómontázs, az építtető cég által létrehozott Facebook-oldalon.

A nap fotói: Belülről is kizöldült az új Fradi-stadion - majdnem kész a lelátó

Feltöltve: 2014, április 10 - 17:44

Az "Új Albert Stadion" Facebook-oldal új fotókat tett közzé az épülő Fradi-stadionról, amelyeken az egyre nagyobb számban felszerelt, különböző zöld árnyalatokban pompázó ülések, az "alakuló" mellékhelyiségek és a nagyméretű LED-kijelző is látható többek között.

A nap fotói: Bödéék kipróbálták az új Fradi-stadion egyik szektorát

Feltöltve: 2014, április 7 - 15:55

A Ferencváros játékosai ismét meglátogatták a klub épülő stadionját. A futballisták az egyik olyan szektorba is bemehettek, ahol már lerakták a székek nagy részét.

A nap fotói: A Fradi épülő stadionját is megnézte a FIFA elnökjelöltje

Feltöltve: 2014, március 27 - 20:19

Jerome Champagne, a FIFA elnökjelöltje magyarországi látogatása során a Ferencváros épülő stadionját is útba ejtette. A sportdiplomatát Fürjes Balázs kormánybiztos vezette körbe.

A nap képe: Pazar légifotó a Fradi épülő stadionjáról

Feltöltve: 2014, március 25 - 11:48

Egy Facebookon megjelent légi felvétel szerint nagyon biztatóan fest felülről is a Ferencváros épülő stadionja.

A nap fotója: Csatárláncban dolgoznak a Fradi-stadionban a munkások

Feltöltve: 2014, március 3 - 18:23

Igen kifinomult módszerekkel dolgoznak a Ferencváros új stadionját építő munkások. Csatárláncban adogatják egymásnak a székek tartóelemeit.

A Fradi-stadion lesz a válogatott új otthona

Feltöltve: 2014, február 25 - 10:37

A csakfoci.hu információi szerint a Ferencváros új stadionja lehet a magyar válogatott állandó otthona az Európa-bajnoki selejtezőkön. A szövetség barátságos mérkőzéseket ugyanakkor olykor vidékre vinne. A vb előtti időszakban a tervek szerint további két felkészülési találkozót vív majd a finnek ellen készülő gárda, az ellenfelek ugyanakkor még nem ismertek.

A nap fotói: Sejtelmes fényekben fürdőzött a Fradi új stadionja

Feltöltve: 2014, február 21 - 13:50

A csütörtök esti órákban zajlott a Stadion külső szerkezetének megvilágítási próbája a kültéri világítási oszlopra szerelt vezérelhető LED RGB fényforrású fényvetőkkel, írja a Ferencváros új stadionját építtető cég egyik Facebook-oldala.

Állandóan változó lesz az új Fradi-stadion - új látványfotók jelentek meg

Feltöltve: 2014, január 23 - 16:15

Környezetbarát stadion, 6000 férőhelyes ultra-szektor és egy fele ekkora a vendégdrukkereknek, valamint dinamikusan változó stadionkülső - többek között ezekről is szót ejt az Alaprajz című építészeti szaklap cikke, amely újabb részleteket osztott meg az épülő Ferencváros-stadionról. A remek képekkel és látványtervekkel is kiegészített írásból idézünk az alábbiakban.

A nap fotói: A mosdó és a mellékhelyiség is elkészült a Fradi-stadionban

Feltöltve: 2014, január 19 - 15:04

Továbbra is gőzerővel épül a Ferencváros új stadionja. Ahogy a sasgabor.hu fotóin látszik, a belső részek kialakítása is jól áll...

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel