Fradi-stadion

Fradi-stadion: Új vezetőket neveztek ki

Feltöltve: 2015, január 22 - 21:06

A ferencvárosi Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft.-t januártól két új ügyvezető igazgató, Vámos Zoltán és Siklósi Csaba irányítja. A korábbi vezető, Szekeres Tamás közös megegyezéssel távozott - számol be a napi.hu.

A Fradi-pályán gól lett volna, amit Fehérváron nem adtak meg - fotó, videó

Feltöltve: 2014, augusztus 18 - 14:50

Élete első élvonalbeli gólját lőtte a hétvégén Jakab Dávid, a Dunaújváros középpályása. Vagyis lőtte volna, mivel a bírói stáb nem észlelte, hogy kísérlete nyomán a felsőlécről a gólvonal mögé vágódott a labda. Az újonc és a sípmesterek szerencséjére az akció végén Orosz Márk a hálóba tuszkolta a játékszert, a fiatal játékoson azonban ez nem segít. Ha a Groupama Arénában rendezték volna a találkozót, Jakab ünnepelhetett volna, mivel ott működik a gólvonal-technológia.

Doll gyökeresen átszervezte a Fradit: "Örülök, hogy pimaszul játszottunk"

Feltöltve: 2014, augusztus 11 - 07:38

Thomas Doll, a Ferencváros szakvezetője elégedett volt csapatával a Chelsea elleni stadionavató mérkőzésen (1-2). A német elmondta, kivívták a nagynevű rivális tiszteletét, ami jól mutatta, hogy a vezetés megszerzése után José Mourinho óvatosabb felállásra váltott. A szakember kipróbált egy, a világbajnokságon sokat látott játékrendszert, ami jól vizsgázott, de az még a jövő zenéje, hogy mindez hányszor köszön majd vissza a bajnokságban.

Orbán az FTC szurkolóinak is köszönetet mondott a megnyitón

Feltöltve: 2014, augusztus 10 - 20:30

Ünnepélyesen megnyitották a Chelsea elleni gálameccs előtt a Ferencváros új stadionját, a Groupama Arenát.

A tetőtől még jobb lesz a Fradi-stadion hangulata

Feltöltve: 2014, augusztus 7 - 19:27

Hangos lesz a Fradi-stadion, a múzeum kellemes meglepetést ígér a látogatóknak, a Market Zrt. pedig el fog indulni minden stadionpályázaton - tudtuk meg Scheer Sándortól, a Groupama Arénát építő Market Zrt. vezérigazgatójától, aki a Sport TV Mai helyzet című műsorának vendége volt.

A nap fotója: Leleplezték Albert Flórián szobrát a Fradi új stadionjánál

Feltöltve: 2014, augusztus 7 - 15:06

Leleplezték Albert Flórián szobrát a Ferencváros új stadionja előtt, és megnyílt az FTC Múzeuma is. Minderről a klub adott hírt az Instagramon.

Videó: 11 gól és Újpest-siker a Fradi-stadion főpróbáján

Feltöltve: 2014, augusztus 5 - 15:09

Az Újpest 6-5-re győzött a Ferencváros új otthonában a stadion ünnepélyes avatójának főpróbájaként lejátszott öregfiúk-mérkőzésen. Nézd meg a gólokat a Fradi Média videóján!

A nap fotói: Napoztatják a Fradi-stadion gyepszőnyegét

Feltöltve: 2014, július 13 - 16:20

A Nyugat-Európában, így például a müncheni Allianz Arénában látott módon napoztatják a szűk egy hónap múlva felavatásra kerülő Groupama Aréna, azaz a Ferencváros új stadionjának speciális gyepszőnyegét. A Market Zrt. fotói.

Fradi-Chelsea: 6300 forinttól lehet jegyet venni - friss infók

Feltöltve: 2014, július 11 - 18:21

A Ferencváros Chelsea elleni, augusztus 10-i gálamérkőzésére 6300 forinttól lehet belépőt venni. Mint ismeretes, ezzel a találkozóval avatják fel az FTC új stadionját, a Groupama Arénát.

Megvan a Fradi új stadionjának hivatalos neve

Feltöltve: 2014, július 2 - 14:16

A Ferencváros hivatalosan bejelentette, hogy Groupama Aréna lesz a neve a csapat új stadionjának, amelyet a gárda augusztusban birtokba is vehet. A céggel tető alá hozott megállapodás úttörőnek számít Magyarországon. A szerződést hét évre kötik meg a felek, további három évre pedig opciós jog van.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel