Törőcsik András

Törőcsik a betegágyból üzent Lázár Bencének - a nap fotója

Feltöltve: 2015, október 2 - 09:15

Az Újpest és a magyar labdarúgás súlyos beteg legendája, Törőcsik András - Schumann Péter és Böőr Zoltán társaságában - a betegágyából üzent a leukémiával harcoló Lázár Bencének. A Foci Retro Képek KZ Facebook-oldal fotója.

Törőcsik András élete végéig ápolásra szorul - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 25 - 08:37

Továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van és gyógyul Törőcsik András - írja a Blikk.

Videó: Törő 60 éves - így forgatta be a német világbajnokot

Feltöltve: 2015, május 1 - 09:00

Isten éltesse Törőcsik Andrást, aki ma ünnepli 60. születésnapját. Az Újpest legendáját egyik leghíresebb megmozdulásával köszöntjük, amikor kétszer is beforgatta Paul Steinert, a Köln későbbi német világbajnok védőjét. A csel az MLSZ TV Archív videójának egyből a legelején látható.

Törőcsik András ismét a nyilvánosság elé lépett

Feltöltve: 2015, április 8 - 08:53

Ismét megjelent a nyilvánosság előtt Törőcsik András, aki tavalyi agyműtétje után még kómába is esett. Az Újpest legendája az UTE Utánpótlás Kupa díjátadóján vállalt szerepet.

Törőcsik egy éve nem iszik alkoholt

Feltöltve: 2015, február 23 - 10:09

A lila-fehérek rehabilitációs intézetben lévő legendája egyre többször hagyja el a csillaghegyi Ezüsthíd Otthont, hogy barátaival néhány órát sétáljon, beszélgessen - írja a blikk.hu. Ezért ha úgy alakul, az sem kizárt, hogy a születésnapját május 1-én ünneplő legenda tiszteletét teheti a Szusza Ferenc stadionban, hogy a szurkolói üdvözölhessék őt. Barátai is gondoltak erre, de a konkrét tervre még várni kell.

Nem javul Törőcsik András állapota

Feltöltve: 2015, január 13 - 16:33

Egyelőre biztosan nem térhet haza a kórházból Törőcsik András. Az Újpest legendás labdarúgója tavaly márciusi agyműtétje óta állandó orvosi ellátásra szorul, jelenleg a fővárosban, a csillaghegyi Ezüsthíd Otthonban kezelik.

Csodával határos sebességgel gyógyul Törőcsik András

Feltöltve: 2014, november 6 - 17:33

A márciusban agyműtéten átesett Törőcsik András újpesti focilegenda már egy csillaghegyi otthonban gyógyul, kijár meccseket nézni a közeli focipályára, van labdája, csokifüggő és az ital abbahagyása után már nem is dohányzik - mindezt Törő nővére és fia mesélte el a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, jelezve: csodával határos tempóban épül fel, de annak mértékéről csak egy év után nyilatkoznak az orvosok.

Törőcsik András újra focizik

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:02

Újra labdába rúgott Törőcsik András, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosa, aki márciusban agyműtéten esett át, jelenleg pedig a csillaghegyi futballpálya mellett Ezüsthíd Otthonban gyógyul - írja a Blikk.

Törőcsik-kiállítás nyílik szombaton Újpesten

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 12:18

Táncolj Törő-Gyógyulj Törő! címmel kiállítás nyílik szombaton 10 órakor, az újpesti Károlyi István Galériában Törőcsik Andrásnak, az Újpesti Dózsa legendás csatárának relikviáiból, személyes tárgyaiból, fotóiból.

Augusztus végén nyílik a Törőcsik-kiállítás

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 15:56

A Foci Retro, az újpesti Önkormányzat és Törőcsik András barátai szervezésében kiállítás nyílik Törő relikviáiból, fotóiból, személyes tárgyaiból.

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel