Törőcsik András

Egy alapítvány segíti a jövőben Törőcsik Andrást - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 4 - 13:11

Barátai, tisztelői elhatározták, nem hagyják elkallódni Törőcsik Andrást, pénzzel, jó szóval segítik az egykori sztárt: Egerben ma sajtótájékoztatón jelentik be az alapítvány vezetői és tagjai a Törő-döm Alapítvány létrejöttét, amelynek célja, hogy a jelenleg kórházban ápolt Törőcsik András életét könnyebbé tegye. A Magyar Hírlap cikke. Lapszemle.

Egyre jobban van Törőcsik András - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 28 - 09:37

Napról napra javul, s időnként már felülhet kórházi ágyán Törőcsik András (58). Az Újpest korábbi kiváló labdarúgóját – műtétjét követően – még mindig az intenzív osztályon ápolják, de ébredése óta szerencsére egyre jobb az állapota, igaz, még hosszú út vezet a teljes gyógyulásáig. A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

Felébresztették Törőcsik Andrást

Feltöltve: 2014, március 25 - 17:54

Felébresztették az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre. Törőcsik múlt hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy meg kellett műteni, mostanáig mesterséges kómában volt.

Törőcsik András nincs életveszélyben, de nem tudni, meddig tartják kómában - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 22 - 10:37

Megrémült Törőcsik András (58) látványától a legenda egyik legjobb barátja. Polonkai Zoltán (44) naponta látogatja a korábbi kiváló labdarúgót, akinek hétfői balesete után műtéttel távolítottak el egy vérömlenyt a koponyájából, azóta pedig mélyaltatásban tartják a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházban. A Blikk cikkét ajánljuk.

Egyelőre nem ébresztették fel Törőcsik Andrást

Feltöltve: 2014, március 21 - 20:03

Egyelőre nem ébresztették fel az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre.

Nyilasi: "Törőcsik nincs kómában, nem kell túlzottan aggódni"

Feltöltve: 2014, március 20 - 20:42

Törőcsik András nincsen kómában, hanem agyműtétje után altatják, állapota pedig nem annyira súlyos, így túlzottan nem kell aggódni - mondta Nyilasi Tibor, az Újpest legendájának jó barátja a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában. A lilák ikonja hétfőn egy névnapi partin esett el, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy kórházba kellett szállítani.

Törőcsiket pénteken vagy szombaton felébreszthetik az altatásból

Feltöltve: 2014, március 20 - 19:43

Pénteken vagy szombaton a tervek szerint felébresztik az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest legendáját, aki jelenleg mesterséges kómában van. Az egykori kiváló labdarúgó hétfőn egy névnapi partin elesett, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. Az orvosok vérömlenyt távolítottak el az agyáról.

Boldog születésnapot, Törőcsik András - videó

Feltöltve: 2013, május 1 - 13:39

Ma ünnepli 58. születésnapját az Újpest legendás támadója, Törőcsik András. Törő háromszoros magyar bajnok, háromszoros kupagyőztes és két világbajnokságon vett részt.

A nap fotója: Törőcsik Andrást nehéz volt felismerni Újpesten

Feltöltve: 2012, június 6 - 10:49

Az újpesti labdarúgás egyik legnagyobb ikonja, Törőcsik András is tiszteletét tette a lilák bajnoki címet szerzett öregfiúk-csapatának Ferencváros ellen 2-1-re megnyert találkozóján. A legenda némileg megváltozott külsővel volt jelen a Megyeri úton. Az 1885.hu fotója.

Törőcsik jobban van, de még kórházban marad

Feltöltve: 2011, november 28 - 13:23

Jobban van Törőcsik András, akit pénteken este szállítottak kórházba, miután elesett az utcán - írja a Blikk.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel