Törőcsik András

Törőcsik egy éve nem iszik alkoholt

Feltöltve: 2015, február 23 - 10:09

A lila-fehérek rehabilitációs intézetben lévő legendája egyre többször hagyja el a csillaghegyi Ezüsthíd Otthont, hogy barátaival néhány órát sétáljon, beszélgessen - írja a blikk.hu. Ezért ha úgy alakul, az sem kizárt, hogy a születésnapját május 1-én ünneplő legenda tiszteletét teheti a Szusza Ferenc stadionban, hogy a szurkolói üdvözölhessék őt. Barátai is gondoltak erre, de a konkrét tervre még várni kell.

Nem javul Törőcsik András állapota

Feltöltve: 2015, január 13 - 16:33

Egyelőre biztosan nem térhet haza a kórházból Törőcsik András. Az Újpest legendás labdarúgója tavaly márciusi agyműtétje óta állandó orvosi ellátásra szorul, jelenleg a fővárosban, a csillaghegyi Ezüsthíd Otthonban kezelik.

Csodával határos sebességgel gyógyul Törőcsik András

Feltöltve: 2014, november 6 - 17:33

A márciusban agyműtéten átesett Törőcsik András újpesti focilegenda már egy csillaghegyi otthonban gyógyul, kijár meccseket nézni a közeli focipályára, van labdája, csokifüggő és az ital abbahagyása után már nem is dohányzik - mindezt Törő nővére és fia mesélte el a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, jelezve: csodával határos tempóban épül fel, de annak mértékéről csak egy év után nyilatkoznak az orvosok.

Törőcsik András újra focizik

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:02

Újra labdába rúgott Törőcsik András, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosa, aki márciusban agyműtéten esett át, jelenleg pedig a csillaghegyi futballpálya mellett Ezüsthíd Otthonban gyógyul - írja a Blikk.

Törőcsik-kiállítás nyílik szombaton Újpesten

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 12:18

Táncolj Törő-Gyógyulj Törő! címmel kiállítás nyílik szombaton 10 órakor, az újpesti Károlyi István Galériában Törőcsik Andrásnak, az Újpesti Dózsa legendás csatárának relikviáiból, személyes tárgyaiból, fotóiból.

Augusztus végén nyílik a Törőcsik-kiállítás

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 15:56

A Foci Retro, az újpesti Önkormányzat és Törőcsik András barátai szervezésében kiállítás nyílik Törő relikviáiból, fotóiból, személyes tárgyaiból.

Törőcsik András ismét kórházba került

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 07:57

A Blikk cikke szerint ismét kórházban kezelik Törőcsik Andrást, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosát. A legenda ismét elesett, ezért kellett Bercelről Balassagyarmatra szállítani.

Egy éven át fizetik Törőcsik András gyógykezelését

Feltöltve: 2014, június 12 - 11:51

Az UTE Baráti Kör egy éven keresztül állja a lila-fehér klub legendás futballistájának, Törőcsik Andrásnak az alap gyógykezelését, amennyiben az agyműtéten átesett futballista vállalja a felé támasztott feltételeket.

Törőcsik András: Kösz, jól vagyok! - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 8 - 08:15

Lesoványodva, rövid hajjal, de javuló állapotban van Törőcsik András (59). Az Újpest legendás labdarúgóját szűk két hónappal életmentő agyműtéte után látogatta meg a Blikk a berceli Rózsák Völgye Szociális Otthonban. Lapszemle.

Egy alapítvány segíti a jövőben Törőcsik Andrást - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 4 - 12:11

Barátai, tisztelői elhatározták, nem hagyják elkallódni Törőcsik Andrást, pénzzel, jó szóval segítik az egykori sztárt: Egerben ma sajtótájékoztatón jelentik be az alapítvány vezetői és tagjai a Törő-döm Alapítvány létrejöttét, amelynek célja, hogy a jelenleg kórházban ápolt Törőcsik András életét könnyebbé tegye. A Magyar Hírlap cikke. Lapszemle.

Címlapon

                                            

  • 3

    Dibusz Dénes szerint fontos változás az őszi Ferencvároshoz képest, hogy már nem 50-60 percig tudja kézben tartani a meccseit az FTC, ez az időszak tavaszra kitolódhat a zöld-fehérek kapusa szerint. A Győri ETO elleni, szombati rangadó kapcsán a hálóőr viccesen megjegyezte, hogy Varga Roland leigazolásával sikerült meggyengíteniük ellenfelüket. Az emlegetett szélsőben nincs bizonyítási vágy elmondása szerint, volt csapata ellen is ugyanúgy készül, és szerinte új klubja erősebb is jelenleg.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel