Törőcsik András

Törőcsik András ismét a nyilvánosság elé lépett

Feltöltve: 2015, április 8 - 09:53

Ismét megjelent a nyilvánosság előtt Törőcsik András, aki tavalyi agyműtétje után még kómába is esett. Az Újpest legendája az UTE Utánpótlás Kupa díjátadóján vállalt szerepet.

Törőcsik egy éve nem iszik alkoholt

Feltöltve: 2015, február 23 - 11:09

A lila-fehérek rehabilitációs intézetben lévő legendája egyre többször hagyja el a csillaghegyi Ezüsthíd Otthont, hogy barátaival néhány órát sétáljon, beszélgessen - írja a blikk.hu. Ezért ha úgy alakul, az sem kizárt, hogy a születésnapját május 1-én ünneplő legenda tiszteletét teheti a Szusza Ferenc stadionban, hogy a szurkolói üdvözölhessék őt. Barátai is gondoltak erre, de a konkrét tervre még várni kell.

Nem javul Törőcsik András állapota

Feltöltve: 2015, január 13 - 17:33

Egyelőre biztosan nem térhet haza a kórházból Törőcsik András. Az Újpest legendás labdarúgója tavaly márciusi agyműtétje óta állandó orvosi ellátásra szorul, jelenleg a fővárosban, a csillaghegyi Ezüsthíd Otthonban kezelik.

Csodával határos sebességgel gyógyul Törőcsik András

Feltöltve: 2014, november 6 - 18:33

A márciusban agyműtéten átesett Törőcsik András újpesti focilegenda már egy csillaghegyi otthonban gyógyul, kijár meccseket nézni a közeli focipályára, van labdája, csokifüggő és az ital abbahagyása után már nem is dohányzik - mindezt Törő nővére és fia mesélte el a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, jelezve: csodával határos tempóban épül fel, de annak mértékéről csak egy év után nyilatkoznak az orvosok.

Törőcsik András újra focizik

Feltöltve: 2014, október 29 - 10:02

Újra labdába rúgott Törőcsik András, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosa, aki márciusban agyműtéten esett át, jelenleg pedig a csillaghegyi futballpálya mellett Ezüsthíd Otthonban gyógyul - írja a Blikk.

Törőcsik-kiállítás nyílik szombaton Újpesten

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 13:18

Táncolj Törő-Gyógyulj Törő! címmel kiállítás nyílik szombaton 10 órakor, az újpesti Károlyi István Galériában Törőcsik Andrásnak, az Újpesti Dózsa legendás csatárának relikviáiból, személyes tárgyaiból, fotóiból.

Augusztus végén nyílik a Törőcsik-kiállítás

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 16:56

A Foci Retro, az újpesti Önkormányzat és Törőcsik András barátai szervezésében kiállítás nyílik Törő relikviáiból, fotóiból, személyes tárgyaiból.

Törőcsik András ismét kórházba került

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 08:57

A Blikk cikke szerint ismét kórházban kezelik Törőcsik Andrást, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosát. A legenda ismét elesett, ezért kellett Bercelről Balassagyarmatra szállítani.

Egy éven át fizetik Törőcsik András gyógykezelését

Feltöltve: 2014, június 12 - 12:51

Az UTE Baráti Kör egy éven keresztül állja a lila-fehér klub legendás futballistájának, Törőcsik Andrásnak az alap gyógykezelését, amennyiben az agyműtéten átesett futballista vállalja a felé támasztott feltételeket.

Törőcsik András: Kösz, jól vagyok! - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 8 - 09:15

Lesoványodva, rövid hajjal, de javuló állapotban van Törőcsik András (59). Az Újpest legendás labdarúgóját szűk két hónappal életmentő agyműtéte után látogatta meg a Blikk a berceli Rózsák Völgye Szociális Otthonban. Lapszemle.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel