Törőcsik András

Törőcsik András újra focizik

Feltöltve: 2014, október 29 - 09:02

Újra labdába rúgott Törőcsik András, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosa, aki márciusban agyműtéten esett át, jelenleg pedig a csillaghegyi futballpálya mellett Ezüsthíd Otthonban gyógyul - írja a Blikk.

Törőcsik-kiállítás nyílik szombaton Újpesten

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 12:18

Táncolj Törő-Gyógyulj Törő! címmel kiállítás nyílik szombaton 10 órakor, az újpesti Károlyi István Galériában Törőcsik Andrásnak, az Újpesti Dózsa legendás csatárának relikviáiból, személyes tárgyaiból, fotóiból.

Augusztus végén nyílik a Törőcsik-kiállítás

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 15:56

A Foci Retro, az újpesti Önkormányzat és Törőcsik András barátai szervezésében kiállítás nyílik Törő relikviáiból, fotóiból, személyes tárgyaiból.

Törőcsik András ismét kórházba került

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 07:57

A Blikk cikke szerint ismét kórházban kezelik Törőcsik Andrást, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosát. A legenda ismét elesett, ezért kellett Bercelről Balassagyarmatra szállítani.

Egy éven át fizetik Törőcsik András gyógykezelését

Feltöltve: 2014, június 12 - 11:51

Az UTE Baráti Kör egy éven keresztül állja a lila-fehér klub legendás futballistájának, Törőcsik Andrásnak az alap gyógykezelését, amennyiben az agyműtéten átesett futballista vállalja a felé támasztott feltételeket.

Törőcsik András: Kösz, jól vagyok! - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 8 - 08:15

Lesoványodva, rövid hajjal, de javuló állapotban van Törőcsik András (59). Az Újpest legendás labdarúgóját szűk két hónappal életmentő agyműtéte után látogatta meg a Blikk a berceli Rózsák Völgye Szociális Otthonban. Lapszemle.

Egy alapítvány segíti a jövőben Törőcsik Andrást - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 4 - 12:11

Barátai, tisztelői elhatározták, nem hagyják elkallódni Törőcsik Andrást, pénzzel, jó szóval segítik az egykori sztárt: Egerben ma sajtótájékoztatón jelentik be az alapítvány vezetői és tagjai a Törő-döm Alapítvány létrejöttét, amelynek célja, hogy a jelenleg kórházban ápolt Törőcsik András életét könnyebbé tegye. A Magyar Hírlap cikke. Lapszemle.

Egyre jobban van Törőcsik András - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 28 - 08:37

Napról napra javul, s időnként már felülhet kórházi ágyán Törőcsik András (58). Az Újpest korábbi kiváló labdarúgóját – műtétjét követően – még mindig az intenzív osztályon ápolják, de ébredése óta szerencsére egyre jobb az állapota, igaz, még hosszú út vezet a teljes gyógyulásáig. A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

Felébresztették Törőcsik Andrást

Feltöltve: 2014, március 25 - 16:54

Felébresztették az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre. Törőcsik múlt hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy meg kellett műteni, mostanáig mesterséges kómában volt.

Törőcsik András nincs életveszélyben, de nem tudni, meddig tartják kómában - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 22 - 09:37

Megrémült Törőcsik András (58) látványától a legenda egyik legjobb barátja. Polonkai Zoltán (44) naponta látogatja a korábbi kiváló labdarúgót, akinek hétfői balesete után műtéttel távolítottak el egy vérömlenyt a koponyájából, azóta pedig mélyaltatásban tartják a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházban. A Blikk cikkét ajánljuk.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel