Törőcsik András

Törőcsik a betegágyból üzent Lázár Bencének - a nap fotója

Feltöltve: 2015, október 2 - 10:15

Az Újpest és a magyar labdarúgás súlyos beteg legendája, Törőcsik András - Schumann Péter és Böőr Zoltán társaságában - a betegágyából üzent a leukémiával harcoló Lázár Bencének. A Foci Retro Képek KZ Facebook-oldal fotója.

Törőcsik András élete végéig ápolásra szorul - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 25 - 09:37

Továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van és gyógyul Törőcsik András - írja a Blikk.

Videó: Törő 60 éves - így forgatta be a német világbajnokot

Feltöltve: 2015, május 1 - 10:00

Isten éltesse Törőcsik Andrást, aki ma ünnepli 60. születésnapját. Az Újpest legendáját egyik leghíresebb megmozdulásával köszöntjük, amikor kétszer is beforgatta Paul Steinert, a Köln későbbi német világbajnok védőjét. A csel az MLSZ TV Archív videójának egyből a legelején látható.

Törőcsik András ismét a nyilvánosság elé lépett

Feltöltve: 2015, április 8 - 09:53

Ismét megjelent a nyilvánosság előtt Törőcsik András, aki tavalyi agyműtétje után még kómába is esett. Az Újpest legendája az UTE Utánpótlás Kupa díjátadóján vállalt szerepet.

Törőcsik egy éve nem iszik alkoholt

Feltöltve: 2015, február 23 - 11:09

A lila-fehérek rehabilitációs intézetben lévő legendája egyre többször hagyja el a csillaghegyi Ezüsthíd Otthont, hogy barátaival néhány órát sétáljon, beszélgessen - írja a blikk.hu. Ezért ha úgy alakul, az sem kizárt, hogy a születésnapját május 1-én ünneplő legenda tiszteletét teheti a Szusza Ferenc stadionban, hogy a szurkolói üdvözölhessék őt. Barátai is gondoltak erre, de a konkrét tervre még várni kell.

Nem javul Törőcsik András állapota

Feltöltve: 2015, január 13 - 17:33

Egyelőre biztosan nem térhet haza a kórházból Törőcsik András. Az Újpest legendás labdarúgója tavaly márciusi agyműtétje óta állandó orvosi ellátásra szorul, jelenleg a fővárosban, a csillaghegyi Ezüsthíd Otthonban kezelik.

Csodával határos sebességgel gyógyul Törőcsik András

Feltöltve: 2014, november 6 - 18:33

A márciusban agyműtéten átesett Törőcsik András újpesti focilegenda már egy csillaghegyi otthonban gyógyul, kijár meccseket nézni a közeli focipályára, van labdája, csokifüggő és az ital abbahagyása után már nem is dohányzik - mindezt Törő nővére és fia mesélte el a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, jelezve: csodával határos tempóban épül fel, de annak mértékéről csak egy év után nyilatkoznak az orvosok.

Törőcsik András újra focizik

Feltöltve: 2014, október 29 - 10:02

Újra labdába rúgott Törőcsik András, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosa, aki márciusban agyműtéten esett át, jelenleg pedig a csillaghegyi futballpálya mellett Ezüsthíd Otthonban gyógyul - írja a Blikk.

Törőcsik-kiállítás nyílik szombaton Újpesten

Feltöltve: 2014, augusztus 28 - 13:18

Táncolj Törő-Gyógyulj Törő! címmel kiállítás nyílik szombaton 10 órakor, az újpesti Károlyi István Galériában Törőcsik Andrásnak, az Újpesti Dózsa legendás csatárának relikviáiból, személyes tárgyaiból, fotóiból.

Augusztus végén nyílik a Törőcsik-kiállítás

Feltöltve: 2014, augusztus 19 - 16:56

A Foci Retro, az újpesti Önkormányzat és Törőcsik András barátai szervezésében kiállítás nyílik Törő relikviáiból, fotóiból, személyes tárgyaiból.

Törőcsik András ismét kórházba került

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 08:57

A Blikk cikke szerint ismét kórházban kezelik Törőcsik Andrást, az Újpest és a magyar válogatott legendás játékosát. A legenda ismét elesett, ezért kellett Bercelről Balassagyarmatra szállítani.

Egy éven át fizetik Törőcsik András gyógykezelését

Feltöltve: 2014, június 12 - 12:51

Az UTE Baráti Kör egy éven keresztül állja a lila-fehér klub legendás futballistájának, Törőcsik Andrásnak az alap gyógykezelését, amennyiben az agyműtéten átesett futballista vállalja a felé támasztott feltételeket.

Törőcsik András: Kösz, jól vagyok! - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 8 - 09:15

Lesoványodva, rövid hajjal, de javuló állapotban van Törőcsik András (59). Az Újpest legendás labdarúgóját szűk két hónappal életmentő agyműtéte után látogatta meg a Blikk a berceli Rózsák Völgye Szociális Otthonban. Lapszemle.

Egy alapítvány segíti a jövőben Törőcsik Andrást - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 4 - 13:11

Barátai, tisztelői elhatározták, nem hagyják elkallódni Törőcsik Andrást, pénzzel, jó szóval segítik az egykori sztárt: Egerben ma sajtótájékoztatón jelentik be az alapítvány vezetői és tagjai a Törő-döm Alapítvány létrejöttét, amelynek célja, hogy a jelenleg kórházban ápolt Törőcsik András életét könnyebbé tegye. A Magyar Hírlap cikke. Lapszemle.

Egyre jobban van Törőcsik András - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 28 - 09:37

Napról napra javul, s időnként már felülhet kórházi ágyán Törőcsik András (58). Az Újpest korábbi kiváló labdarúgóját – műtétjét követően – még mindig az intenzív osztályon ápolják, de ébredése óta szerencsére egyre jobb az állapota, igaz, még hosszú út vezet a teljes gyógyulásáig. A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

Felébresztették Törőcsik Andrást

Feltöltve: 2014, március 25 - 17:54

Felébresztették az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre. Törőcsik múlt hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy meg kellett műteni, mostanáig mesterséges kómában volt.

Törőcsik András nincs életveszélyben, de nem tudni, meddig tartják kómában - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 22 - 10:37

Megrémült Törőcsik András (58) látványától a legenda egyik legjobb barátja. Polonkai Zoltán (44) naponta látogatja a korábbi kiváló labdarúgót, akinek hétfői balesete után műtéttel távolítottak el egy vérömlenyt a koponyájából, azóta pedig mélyaltatásban tartják a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházban. A Blikk cikkét ajánljuk.

Egyelőre nem ébresztették fel Törőcsik Andrást

Feltöltve: 2014, március 21 - 20:03

Egyelőre nem ébresztették fel az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre.

Nyilasi: "Törőcsik nincs kómában, nem kell túlzottan aggódni"

Feltöltve: 2014, március 20 - 20:42

Törőcsik András nincsen kómában, hanem agyműtétje után altatják, állapota pedig nem annyira súlyos, így túlzottan nem kell aggódni - mondta Nyilasi Tibor, az Újpest legendájának jó barátja a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában. A lilák ikonja hétfőn egy névnapi partin esett el, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy kórházba kellett szállítani.

Törőcsiket pénteken vagy szombaton felébreszthetik az altatásból

Feltöltve: 2014, március 20 - 19:43

Pénteken vagy szombaton a tervek szerint felébresztik az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest legendáját, aki jelenleg mesterséges kómában van. Az egykori kiváló labdarúgó hétfőn egy névnapi partin elesett, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. Az orvosok vérömlenyt távolítottak el az agyáról.

CÍMLAPON

                                                                 

  • A Bajnokok Ligája fináléjában a Real Madrid 1-1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően büntetőkkel verte az Atlético Madrid csapatát. A találkozón Sergio Ramos szerzett vezetést, majd Yannick-Carrasco egyenlített a rendes játékidő hajrájában. A hosszabbítás nem hozott döntést, a büntetőpárbaj során pedig egyedül Juanfran hibázott, így Zinedine Zidane csapata elhódította története 11. BL-trófeáját.

    MA A TV-BEN: BL-döntő Kassaival

Tartalom átvétel