Real Madrid

MU: C. Ronaldo visszaszerzéséért bedobták a legnagyobb aduászt is

Feltöltve: 2015, november 24 - 14:46

A Marca cikke szerint a Manchester United azt az embert bízta meg Cristiano Ronaldo visszacsábításával, akinek a legnagyobb esélye lehet arra, hogy erről meggyőzze a Real Madrid portugál klasszisát. Úgy hívják, hogy Sir Alex Ferguson.

Videó: Az El Clásico, ahogy még nem láttuk

Feltöltve: 2015, november 24 - 13:29

Remek felvételek kíséretében tekintett vissza a szombati Real Madrid-Barcelona csúcsrangadó (0-4) legszebb jeleneteire az El Dia Despues, a Youtube-on megjelent anyagában.

Agyrém: Kitenné Benzemát a válogatottból, mert köpött - videó

Feltöltve: 2015, november 24 - 09:42

Éles támadást intézett Karim Benzema ellen a francia Republikánus Párt képviselője, Nadine Morano, miután a Real Madrid támadója a földre köpött, nem sokkal azt követően, hogy a hétvégi Real Madrid-Barcelona csúcsrangadó előtt gyászszünetet tartottak a Santiago Bernabéu Stadionban, a párizsi terrortámadások áldozataira emlékezve, majd a francia himnusz is elhangzott. A politikus szerint Benzemát el kellene tiltani a válogatottól, ha bocsánatot kér, ha nem...

Új neve van a Real Madrid és a City stadionjának - akcióban a trollok

Feltöltve: 2015, november 24 - 06:58

A két gólgazdag hétvégi rangadó után a Barcelona és a Liverpool szurkolói is akcióba léptek, és a népszerű Wikipedia oldalán már át is írták a Santiago Bernabeu, illetve az Etihad Stadion nevét...

Real Madrid: Benítezt megerősítették a posztján

Feltöltve: 2015, november 23 - 20:12

Florentino Pérez az általa összehívott rendkívüli sajtótájékoztatón bejelentette, hogy Rafa Benítez továbbra is élvezi a bizalmat, ezért a folytatásban is ő irányítja a királyi gárda szakmai munkáját. A szakember állása a hétvégi, Barcelona elleni 0-4-et követően került veszélybe, de egyelőre megerősítették a posztján.

Videó: C. Ronaldo berágott a nyomulós riporterre

Feltöltve: 2015, november 23 - 17:23

A Real Madrid edzőközpontja előtt nem csak a rajongók, de az újságírók, riporterek is megrohamozták Cristiano Ronaldo autóját, amikor megérkezett. A portugál csillag a rajongók szelfi-sorozatát nyugodtan tűrte, de amikor egy kelleténél indiszkrétebb riporter az Arcába nyomta a mikrofonját, azt határozottan odébb tessékelte, hiába kérdezgette az újságíró a Barcelona elleni vereségről és Rafa Benítezről.

Real Madrid: Nagy bejelentés jön? - rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak

Feltöltve: 2015, november 23 - 14:38

Hétfőn este, magyar idő szerint 19 óra 30 perctől rendkívüli sajtótájékoztató hívott össze a Real Madrid, amelyen a klub elnöke, Florentino Perez szólal majd meg. Egyelőre csak találgatni lehet arról, mi hangozhat el.

C. Ronado kiakadt:"Vagy Benítez, vagy én!"

Feltöltve: 2015, november 23 - 07:28

Egybehangzó sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo egyfajta ultimátumot adott klubja vezetésének, miután a Real Madrid súlyos, 4-0-s veresésget szenvedett a Barcelona elleni, hazai pályán lejátszott El Clásicón. A portugálnak állítólag elege van a vezetőedzőből, Rafa Benítezből.

A Barca elleni pofon után magyarázkodnak a Realnál: "Voltunk már rosszabb helyzetben is"

Feltöltve: 2015, november 22 - 12:55

A szombati El Clásicón a Barcelona lemosta a Bernabeuban a Real Madridot. A 4-0-s vereség után a fővárosiak több játékosa, valamint Rafa Benitez is megszólalt. A vezetőedző szerint nem a hozzáálláson múlt és ha Marcelo belövi a helyzetét visszajöttek volna a meccsbe. Sergio Ramos ugyanakkor a szurkolók bocsánatáért esedezik.

Ezért a könyökösért akarják CR fejét venni - videó

Feltöltve: 2015, november 21 - 21:34

A Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo a Barcelona elleni, 4-0-s vereséggel záruló El Clásicón egy kontra során lekönyökölte az elé beálló brazil védőt, Dani Alvest, amelyért sokak szerint ki kellett volna állítani. Nézd meg az esetet videón!

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • 1

    Módosíthatja az MLSZ a következő idényre szóló ajánlásait, amelyeket már az idei bajnoki kiírásban is komoly összeggel premizált a szövetség. Úgy tudjuk, az MLSZ elnökségének tervezete alapján tovább csökkenhet a bevethető külföldiek száma az NB I-ben a nemzetközi kupában induló klubcsapatoknál is, viszont ésszerű módon eltűnhet a sokak által kritizált esélyegyenlőtlenség. Jövőre is azt ajánlják majd a kluboknak, hogy legyen 20 éven aluli fiatal a pályán, igaz, az eredeti tervekkel ellentétben kettő helyett ismét csak egy hazai nevelésű tehetségnek kellene majd ott lennie a csapatban.

    MA A TV-BEN: Pályán a Real, a PSG és a Manchester United

Tartalom átvétel