Real Madrid

30 millió eurós igazolást jelentett be a Real Madrid

Feltöltve: 2015, április 1 - 08:11

A Real Madrid hivatalos közleményben tudatta, hogy nyártól hat évre szerződtette Danilót, az FC Porto jobboldali védőjét. A spanyolok a Marca beszámolója szerint 31,5 millió eurót fizetnek a futballistáért, sőt az összeg tovább emelkedhet.

Messi 2015 legjobb csatára - C. Ronaldo az első 15-ben sincs

Feltöltve: 2015, március 31 - 13:29

A CIES svájci kutatóintézet statisztikái szerint Lionel Messi 2015 legjobban teljesítő csatára, Cristiano Ronaldo pedig nincsen az első tizenötben sem. A tudósok mezőnyben minden posztra összeállították a saját rangsorukat.

Utazz az Atletico Madrid-Barcelona meccsre - akció!

Feltöltve: 2015, március 30 - 16:20

Csoportos utazási ajánlat: májusban 4 napos utazás indul Madridba, az Atletico Madrid - FC Barcelona bajnoki mérkőzésre. Most még akciósan!

A Barcelona - Real Madrid és Real Madrid - Schalke mérkőzésekre meghirdetett utazási ajánlatok beteltek!

Messi fizetésben lenyomta C. Ronaldót az előző évben

Feltöltve: 2015, március 30 - 16:16

Lionel Messi volt a 2014-es esztendőben a világ legjobban kereső játékosa a France Football szokásos kimutatása szerint. Az argentin klasszis Cristiano Ronaldót és Neymart előzte meg. Az edzőknél José Mourinho végzett az élen.

A Real Madrid fizethet Casillasnak, hogy elmenjen

Feltöltve: 2015, március 28 - 08:28

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid busás bónusszal búcsúzna el legendás kapusától, Iker Casillastól a nyáron, akinek ugyan 2017-ig szól a kontraktusa a blancóknál, de a klubvezetés kifizetné a hálóőrt, hogy békében válhassanak el.

Debrecenbe jöhetnek a Real Madrid legendái

Feltöltve: 2015, március 27 - 13:24

A Real Madriddal folytatnak előrehaladott tárgyalásokat egy gálameccs kapcsán, amelyen a DVSC tíz évvel ezelőtti bajnoki címet nyert alakulata csapna össze a Real Madrid "álomcsapatával" - írja a Civishír.

Kiderült, hogy Pepe is ember

Feltöltve: 2015, március 27 - 07:58

Emberi oldalát villantotta meg Pepe, a Real Madrid hóhérnak elkönyvelt játékosa a gárda Barcelonában elveszített rangadóján. A futballista a meccs közben faggatta Gerard Piquét a második kisfiáról.

Videó: Messi megpróbált kidumálni egy piros lapot C. Ronaldónak

Feltöltve: 2015, március 26 - 19:46

Lionel Messi megpróbálta elintézni a Clásicón, hogy állítsák ki Cristiano Ronaldót. A portugálnak volt már egy sárgája, amikor a második félidőben megtekerte egy picit Javier Mascherano fülét. Az argentin a partjelzőt szólongatta, majd jelezte neki, hogy a történteket látnia kellett. Az asszisztens azt felelte, jelentéktelen volt a dolog, nem ért sárga lapot, de hozzátette azt is, benne van nála is a tévedés lehetősége.

Videó: Majd 100 ezer Barca-szurkoló lepte el a stadiont

Feltöltve: 2015, március 26 - 15:59

A Barcelona hivatalos Youtube-csatornáján, gyorsított felvételen mutatta be, hogyan telt meg majdnem 100 ezer szurkolóval a Nou Camp a hétvégi Barca-Real Madrid csúcsrangadóra.

Messi góljai többek érnek C. Ronaldo góljainál

Feltöltve: 2015, március 26 - 07:58

A The Economist gazdasági szaklap elemzése szerint Lionel Messi góljai értékesebbek csapatai számára, mint azok, amelyeket Cristiano Ronaldo szerez. Az argentin többször talán be fontos meccseken és kulcspillanatokban, mint a Real Madrid csillaga.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel