interjú

Duchatelet: Kitiltjuk a stadionból a ránk támadó szurkolókat - interjú

Feltöltve: 2015, március 2 - 15:52

Roderick Duchatelet örül, hogy a gyermekeit ezúttal nem vitte ki a Szusza-stadionba, a Pécs elleni tavaszi szezonnyitóra, amelyen feleségével együtt sietve kellett elhagynia a VIP-szektort, mivel tucatnyi drukker ugrált át, hogy számon kérje a belga üzletemberen a gyenge teljesítményt. Az Újpest tulajdonosa a csakfoci.hu-nak elmondta, az elkövetőket már azonosították, ki lesznek tiltva a stadionból, ugyanakkor zárt kapus büntetést nem kérne a klubra Duchatelet, mert szerinte egy kisebbség magatartása miatt nem lehet a szurkolók többségét büntetni, illetve a klub eladásának ügyét sem befolyásolják a történtek. Interjú.

"Kötelesség és létkérdés motiváltan játszani az NB I-ben" - interjú Laczkó Zsolttal

Feltöltve: 2015, február 27 - 16:49

Laczkó Zsoltot a Honvéd és az MTK is vitte volna télen, de számára most nem egy esetleges klubváltás a legfontosabb, hanem hogy a tavaszt végigjátszva minél előkelőbb helyezéshez segítse klubját, az ősz egyik meglepetését okozó Kecskemétet. A válogatott játékos szerint a Ferencváros támadójátéka a legjobb lehet tavasszal az NB I-ben, de úgy véli, a péntek este rajtoló szezon végén akkor is a Videoton ünnepelhet majd, ha esetleg kisebb hullámvölgybe kerül, mert túl nagy az előnye ahhoz, hogy elvesztegesse. Saját csapatát a 7-8. hely környékére várja, szerinte nem kérdés, hogy mindenkinek motiváltnak kell lennie a klubjánál, az MTK-t nagyon veszélyes gárdának tartja, és nem értett egyet teljesen a pécsi Robert Jarni nemrég tett kritikus nyilatkozatával. Interjú.

A Fradi új igazolása az aranyharcról és a válogatottról - interjú

Feltöltve: 2015, február 26 - 18:19

Ecuadori felnőtt válogatottsággal a zsebben, Németországot megjárva igazolt a télen a Ferencvároshoz Cristian Ramírez. A balbekk a csakfoci.hu-nak a tavaszi rajt előtt elmondta, tekintélyes a Videoton előnye, de nem akarja sem az első, sem a második helyet megcélozni, hiszen így is, úgy is zsinórban kell nyerniük a meccseket, onnantól pedig rajtuk már nem múlik semmi. A légiós úgy érzi, nem rontja esélyeit a nemzeti együttesbe való bekerülésre az, hogy Budapestre költözött.

"Agresszívebb a magyar foci, mint a szlovák" - ezért igazolt az NB I-be a tél nagy fogása

Feltöltve: 2015, február 19 - 11:28

Juraj Halenár a magyar téli átigazolási időszak egyik legnagyobb fogása. A 31 éves támadó az önálló szlovák bajnokság történetének legeredményesebb játékosa, aki tavasszal Nyíregyházán is termelné a gólokat. A csatár a csakfoci.hu-nak elmondta, miért választotta a Slovan Bratislava helyett az NB I újoncát, beszélt arról, hogy miben jobbak a hazai csapatok, mint a szlovák együttesek, de az is kiderül, hogy melyik magyar klub hívta még. Interjú.

"Sok jó edző van Magyarországon, nehéz bekerülni ebbe a körbe” - Bekő a Fradiról is beszélt

Feltöltve: 2015, február 13 - 15:08

Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője szerint csapatának tavasszal nem kell a kiesés ellen küzdenie majd, úgy látja, hogy a mögöttük lévő csapatok csatájából ők kimaradnak majd. A fiatal szakember a Ferencváros elleni edzőmeccset követően adott interjút a csakfoci.hu-nak, és arról is beszélt, hogy a KTE tavasszal is meglepetéscsapat lehet majd, hogy a Fradi mire mehet a bajnokságban, hogy neki ugródeszkát jelenthet-e egy nagyobb klubhoz egy eredményes szereplés a szezon második felében, és hogy szerinte miért nehéz megragadni az NB I-ben edzőként. Interjú.

Újpest: "Minden védő engem akart kinyírni" - interjú a hűséges jolly jokerrel

Feltöltve: 2015, január 30 - 16:58

Egyike a leghűségesebb légiósoknak Újpesten, akinek az ősz idényben számára ismeretlen terepen is bizonyítania kellett, de úgy érzi, a nála egy fejjel nagyobb, a "kinyírására" hajtó játékosok ellen sem vallott szégyent, ugyanakkor azt sem bánja, hogy már nem neki kell majd elsősorban harcolnia a védőkkel. Új szerződésről még nem tárgyalt vele klubja, pedig a nyáron lejár a kontraktusa, és szívesen is maradna a liláknál, akiknek szerinte nem volt még ilyen jó csapata, mióta itt van. Interjú a szerb jolly jokerrel, Filip Stanisavljeviccsel.

"Azt sem mondhatjuk, hogy Pintér egy idióta, Dárdai meg egy fenomén" - interjú Marco Rossival

Feltöltve: 2015, január 9 - 11:14

Pár napra Magyarországra érkezett Marco Rossi, a Budapest Honvéd egykori szakvezetője. Az olasz szakember csakfoci.hu-nak adott exkluzív interjújában elmondta, az olasz harmadik ligába a lehetőségek ellenére nem akart menni, nálunk viszont szívesen dolgozna ismét - gondot jelent, hogy ajánlatot még nem kapott. A tréner amondó, George F. Hemingway nem tud kevesebbet fociról, mint egy átlagos tulajdonos, nem lehet megmondani, hogy Alessandro del Piero tudna-e segíteni a pályán a kispestieknek, a Ferencváros nemhogy nem lépett előre, gyengült a tavalyi idényhez képest, Pintér Attilát pedig nem lehet leidiótázni a válogatott szereplése miatt. Segítője, Cosimo Inguscio kitért arra is, hogy a magyar csapatok nem erőnlétileg, hanem taktikailag vannak hátrányban általában a nemzetközi kupameccseken. Interjú.

"Egervárinál helyem lett volna a válogatottban" - Völgyi nem tudja, mi lesz vele

Feltöltve: 2014, december 8 - 18:17

Képességei alapján akár a válogatottban is játszhatna, de jelenleg a klubcsapatában is harcolnia kell a helyéért. Nyáron lejár a szerződése, nem tagadja: előfordulhat, hogy eligazol az ETO-tól. Korábban a Ferencvárosnál és a Videotonnál is felmerült a neve. Nem ért egyet korábbi edzőjével, Horváth Ferenccel, aki szerint megelégedett az NB I-es szinttel. Úgy gondolja, Egervári Sándor szövetségi kapitánykodása idején helye lett volna a nemzeti együttesben. Interjú Völgyi Dániellel, a győriek balhátvédjével.

Újpest: "Ha pénzbüntetés kell egy Fradi-meccs után, akkor komoly baj van" - interjú

Feltöltve: 2014, december 5 - 10:58

Nebojsa Vignjevic szerint több játékosa testi, illetve idegi fáradtságából adódóan dekoncentráltan és kissé motiválatlanul futballozott a Ferencváros ellen, de fel sem merült az Újpest vezetőedzőjében, hogy bárkit megbüntessen, szerinte baj van egy csapatnál, ha így kell ösztönözni a futballistákat. Vignjevic a csakfoci.hu-nak adott interjúban elárulta, mit mondott csapatának, amikor a szünetben 0-4-re áll a legnagyobb rivális otthonában, szerinte a második félidőben beálló Ojóékkal sem jutottak volna sokkal többre, illetve saját hibáit is elismerte a szakember, aki szerint a Diósgyőr elleni találkozóra még profitálhat is a vesztes derbiből az Újpest. Interjú két rangadó között.

"4-5 év alatt keveset fejlődött a magyar bajnokság" - Laczkó szerint Bekővel a bajnoki címért küzdene a Fradi

Feltöltve: 2014, november 28 - 14:03

4-5 év alatt nem igazán javult a hazai bajnokság színvonala, mert bár vannak jó játékosok, de igazi csapatból csak nagyon kevés van az NB I-ben - mondja Laczkó Zsolt. A válogatott játékos szerint szombaton a tabella alapján két jelenlegi középcsapat csap össze a Ferencváros és a KTE személyében, az pedig az élklubok nagy kritikája, hogy szinte egyikük sem tudta megverni a jóval kevesebb pénzből gazdálkodó KTE-t. Laczkó beszélt arról, hogy miért nem Thomas Doll lesz a kedvenc edzője, és arról is, miért Bekő Balázs az eddigi legjobb hazai szakember, akivel dolgozott. Interjú.

Címlapon

                                            

  • 8

    Egervári Sándor úgy véli, alapvetően a sikerről szólt kapitányi időszaka a magyar felnőtt válogatott élén, és szerinte nincsen olyan edző, aki nem futott volna még bele 5, 6 vagy akár 8 kapott gólba. Kellett pár hónap, de magával el tudott számolni. A tréner úgy véli, hogyha a jelenlegi keret tagjai rendszeresen 90 perceket játszanak, akkor Dárdai Pál vezetésével a második hely is meglehet a csoportban. Egervárinak most is van egy szövetségi kapitányi lehetősége, egy NB I-es együttes irányítását viszont nem vállalta el.

  AJÁNLOTT CIKKEK
Tartalom átvétel