interjú

Újpest: "Ojo jelenléte összezavarta a csapatot a pályán" - interjú Nebojsa Vignjeviccsel

Feltöltve: 2015, március 27 - 09:58

Kim Ojo pedagógiai célzattal került az Újpest kispadjára, mivel a nagy reményekkel érkezett, de egyelőre az NB I-ben góltalan nigériai csatár még mindig nem sajátította el az Újpest játékát és stílusát, ráadásul Nebojsa Vignjevic elmondása szerint picit össze is zavarta csapattársait a jelenléte a pályán. A lilák szerb vezetőedzője többek között erről is beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjújában, csapata hetek óta tartó nyeretlenségét boncolgatva, de arról is szót ejtett a szakember, mi a véleménye Kovács Zoltán távozásáról, miért került vissza Újpestre egy játékos, akit már egyszer elküldtek, és hogy egy megkésett e-mail is közbeszólt egy téli igazolásnál. Interjú.

"Szerintem már én vagyok a leggyorsabb" - interjú Simon Krisztiánnal

Feltöltve: 2015, március 19 - 12:00

Az első három hét borzasztóan kemény volt Münchenben - mondta Simon Krisztián a csakfoci.hu-nak adott interjújában. A szélső úgy érzi, fizikálisan már rendben van, hiszen rákerült 3 kiló izom - arról is beszél, hogyan -, a saját lábára már örömmel néz rá, érzése szerint pedig ő lehet a müncheni keret leggyorsabb játékosa 30 méteren. A korábbi újpesti szélső arról is mesélt, mi volt a legfurcsább az edzéseken, és hogy ma már miért nem aggódik azon, ha nem kerül be a keretbe. Interjú.

Martínez Szentest dicsérte és az NB I legjobbjairól beszélt - interjú

Feltöltve: 2015, március 18 - 14:20

A hétvégén szinte egyedül verte meg a Debrecent a Haladás csatára, Leandro Martínez, mégsem érzi úgy, hogy ez lett volna a legjobb mérkőzése Magyarországon. A támadó a csakfoci.hu-nak elmondta, nem foglalkozik volt klubjai, a Győri ETO és a Honvéd problémáival, csak a volt társakat sajnálja, és neki sem Pintér Attilával, sem Horváth Ferenccel nem volt gondja, mint ahogy Szentes Lázárral sincsen. Hozzátette, hogy szerinte az NB I legjobb támadó játékosa a Videotonban játszik, a két legjobb védő pedig a Ferencvárosban és Szombathelyen szerepel. Interjú.

A Dárdai által visszahívott Guzmics: "Megértem a szurkolókat Bukarest miatt" - interjú

Feltöltve: 2015, március 17 - 20:32

Amennyiben Dárdai Pál szövetségi kapitány számít Guzmics Richárdra a görögök elleni Eb-selejtezőn, úgy a védő 2013. október 11-e - a rosszemlékű Hollandia elleni 1-8 - után öltheti ismét magára a címeres mezt. A 27 éves játékos alapembere a lengyel Wisla Krakkónak, úgy érzi, amióta légiósnak állt gyorsabb lett a gondolkodása és több párharcot nyer meg. A mai napig kísérti a románok elleni hibája, de olyan teljesítményt szeretne nyújtani, hogy azok a szurkolók is mellé álljanak, akik még nem bocsátottak meg neki. Interjú.

Az újpesti Ojo a góltalanságáról: "Én nem aggódom" - interjú

Feltöltve: 2015, március 13 - 10:19

Kim Ojo a játékát ért kritikák ellenére nem aggódik, szerinte hamarosan eljön az "ő ideje" és a gólok is, a nigériai támadón még amiatt sincs extra nyomás elmondása szerint, hogy egyelőre nem tudott bajnoki gólt szerezni az Újpest színeiben. A csatár a csakfoci.hu-nak beszélt arról is, hogy soha nem gondolta volna, hogy Magyarországon futballozik majd, hogy miért nem foglalkozik még a Fradi elleni derbivel és hogy miért hiányoznak neki a szurkolók a lelátóról. Interjú.

Fradi: "Csak egyszer kerüljek be a kezdőbe és ott ragadok" - interjú

Feltöltve: 2015, március 12 - 18:10

Batik Bence úgy érzi, már most erőssége tudna lenni a Ferencvárosnak, sőt, azt mondja, ha egyszer megkapja a lehetőséget, akkor kiszoríthatatlan lesz a zöld-fehérek kezdőjéből. Erre már a hétvégén lehetősége lehet az eltiltások miatt, igaz, korábbi betegsége miatt ezzel kapcsolatosan még nem tudott biztosat mondani Thomas Doll. Batik úgy érzi, sok más NB I-es kezdőjátékos lenne, de ő a Fradi kezdőcsapatában akar játszani.

"Már minden magyar balbekk volt válogatott, kivéve engem" - interjú Völgyi Dániellel

Feltöltve: 2015, március 9 - 12:57

A Ferencváros és a Videoton helyett a Lombard Pápához került, ennek ellenére bízik benne, hogy tavasszal felkelti Dárdai Pál szövetségi kapitány érdeklődését. Edzői közül Pintér Attilával egy idő után remekül kijött, de nem ő a kedvence, Horváth Ferenccel viszont kevésbé volt jó a viszonya - utóbbi nem értette, miért nem "vicsorog" az edzéseken. Nem gondolja, hogy egy vereség után otthon két napig sírnia kellene, a feljelentgetős szurkolókkal nem tud mit kezdeni. A Pápát egyedül nem képes benntartani, nyártól pedig Hollandia vagy Oroszország lehet a célállomás. Interjú Völgyi Dániellel.

Duchatelet: Kitiltjuk a stadionból a ránk támadó szurkolókat - interjú

Feltöltve: 2015, március 2 - 16:52

Roderick Duchatelet örül, hogy a gyermekeit ezúttal nem vitte ki a Szusza-stadionba, a Pécs elleni tavaszi szezonnyitóra, amelyen feleségével együtt sietve kellett elhagynia a VIP-szektort, mivel tucatnyi drukker ugrált át, hogy számon kérje a belga üzletemberen a gyenge teljesítményt. Az Újpest tulajdonosa a csakfoci.hu-nak elmondta, az elkövetőket már azonosították, ki lesznek tiltva a stadionból, ugyanakkor zárt kapus büntetést nem kérne a klubra Duchatelet, mert szerinte egy kisebbség magatartása miatt nem lehet a szurkolók többségét büntetni, illetve a klub eladásának ügyét sem befolyásolják a történtek. Interjú.

"Kötelesség és létkérdés motiváltan játszani az NB I-ben" - interjú Laczkó Zsolttal

Feltöltve: 2015, február 27 - 17:49

Laczkó Zsoltot a Honvéd és az MTK is vitte volna télen, de számára most nem egy esetleges klubváltás a legfontosabb, hanem hogy a tavaszt végigjátszva minél előkelőbb helyezéshez segítse klubját, az ősz egyik meglepetését okozó Kecskemétet. A válogatott játékos szerint a Ferencváros támadójátéka a legjobb lehet tavasszal az NB I-ben, de úgy véli, a péntek este rajtoló szezon végén akkor is a Videoton ünnepelhet majd, ha esetleg kisebb hullámvölgybe kerül, mert túl nagy az előnye ahhoz, hogy elvesztegesse. Saját csapatát a 7-8. hely környékére várja, szerinte nem kérdés, hogy mindenkinek motiváltnak kell lennie a klubjánál, az MTK-t nagyon veszélyes gárdának tartja, és nem értett egyet teljesen a pécsi Robert Jarni nemrég tett kritikus nyilatkozatával. Interjú.

A Fradi új igazolása az aranyharcról és a válogatottról - interjú

Feltöltve: 2015, február 26 - 19:19

Ecuadori felnőtt válogatottsággal a zsebben, Németországot megjárva igazolt a télen a Ferencvároshoz Cristian Ramírez. A balbekk a csakfoci.hu-nak a tavaszi rajt előtt elmondta, tekintélyes a Videoton előnye, de nem akarja sem az első, sem a második helyet megcélozni, hiszen így is, úgy is zsinórban kell nyerniük a meccseket, onnantól pedig rajtuk már nem múlik semmi. A légiós úgy érzi, nem rontja esélyeit a nemzeti együttesbe való bekerülésre az, hogy Budapestre költözött.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel