interjú

"A tulajdonos és a csapat is megdöbbent" - Mátyus beszélt távozásának okairól

Feltöltve: 2014, szeptember 5 - 08:13

Kis túlzással a teljes magyar futballtársadalom értetlenkedve áll Mátyus János lemondása előtt. A 39 éves szakember ugyanis remekül kezdte a bajnokságot azzal a Lombard Pápával, amelyet a szezon előtt sokan biztos kiesőnek tituláltak. Mátyus a csakfoci.hu-nak beszélt az okokról.

"Nem biztos, hogy maradok" - szókimondó interjú Leonardóval

Feltöltve: 2014, május 29 - 11:42

Az április hónap legjobbjának megválasztott Leonardo úgy érzi, ennek a Fradinak bajnoknak kellene lennie, de ehhez az ő játéka kellett volna ősszel. Elmondása szerint nem változott a vele kapcsolatos játékvezetői felfogás, ez is az egyik oka annak, ami miatt rendszeresen megfordul a fejében az, hogy a jövője nem Magyarországon van, de emellett más dolgokat is tisztázni szeretne a vezetőkkel. A Ferencváros brazilja szerint nem elsősorban az edzőn múlik egy nyolcmeccses győzelmi sorozat, az Európa Liga-szereplés nem motiválja őt különösebben, más miatt szeretne győzni a Paks ellen. A tavaly tavaszi sérülésen a mai napig nem tudott túllépni, elmondása szerint élete egyik nagy szerződéséről maradt le emiatt. Szokatlanul szókimondó interjú Leonardóval.

Két év alatt két bajnoki cím - lesz NB II-es csapata a Fradinak

Feltöltve: 2014, május 23 - 11:34

Varga Attila, az NB III Közép-csoportjában bajnoki címet nyert Soroksár vezetőedzője két év alatt vezette el csapatát az NB II-ig, ahol nem csak a kiesés elkerülését célozná majd meg, hanem stabil középcsapatot építene. A Ferencváros fiókcsapatánál minden feltétel adott lesz a másodosztályban is, Lisztes Krisztiánnal pedig a következő szezonban is számol a tréner. Interjú.

Gera: "Az orvosok azt mondják, jó pár év bennem van még" - exkluzív interjú

Feltöltve: 2014, május 15 - 19:04

Tíz évvel ezelőtt rájöttem, hogy a játékomnak gyökeresen meg kell változnia, különben azonnal mehetek haza Angliából – ezt mondja Gera Zoltán arról, hogy miért tudott egy évtizedet lehúzni a szigetországban. Ahol viszont még évekig szeretne futballozni – erről is beszélt a vele készült exkluzív interjúban a magyar labdarúgó. Meg arról is szót ejtett, valóban új klubban játszik-e ősszel, és ha igen, akkor azt mi alapján választja ki. A 35 éves játékos eloszlatott egy félreértést az egészségi állapotáról, őszintén beszélt a magyar válogatottnál lévő helyzetéről, megosztotta az esetleges hiányérzeteit, de arra is válaszolt, hazajön-e még az NB I-be. Interjú Gera Zoltánnal.

Vignjevic: Akkor maradok Újpesten, ha megerősítik a csapatot - interjú

Feltöltve: 2014, május 9 - 11:59

12 év után nyerhet valamilyen trófeát az Újpest, ha legyőzi a Diósgyőrt a Magyar Kupa döntőjében - Nebojsa Vignjevic vezetőedző szerint ezzel megmenthetik a szezont, de a játékoskeret problémáival így is foglakozniuk kell majd. A szerb tréner maradását is ettől teszi függővé, szerződésének hosszabbításáról már tárgyal a tulajdonossal, Roderick Duchatelet-lel, de Vignjevic csak akkor írna alá, ha a 12. helynél magasabb célokért küzdhetne jövőre - szerinte a belga üzletember is szeretné ehhez mérten megerősíteni a csapatot. A szakember megérti az Újpest-szurkolók csalódottságát, de beszélt arról is, hogyan akar igazolni a nyáron a klub és hogy egy új sportigazgatót is keresnek már Újpestre. Interjú.

Szivics: "Hat év alatt soha nem voltam elég jó senkinek" - interjú

Feltöltve: 2014, május 8 - 15:25

Szivics Tomiszláv szerint élete legemlékezetesebb szezonja a mostani - köszönhetően annak, hogy két fináléba is bejutott a csapatával. A DVTK szakvezetője szerint hat év alatt soha nem volt elég jó senkinek, de az eredményekkel mindig válaszolni tudott. A Fradi kapcsán most nem beszél győzelemről, mert lehet, a bajnokságot be kell áldozni a kupáért.

"Nem hiszem, hogy mostanában bajnok lesz a Honvéd" - interjú a lemondott Marco Rossival

Feltöltve: 2014, április 29 - 10:28

Nem érezte azt a bizalmat a játékosok és a vezetők részéről sem, mint korábban - indokolta lemondását Marco Rossi, a Honvéd volt szakvezetője csakfoci.hu-nak adott hosszabb interjújában, amelyben részletesen értékelte Magyarországon töltött két évét. Az olasz elismerte, hiba volt a Diósgyőr elleni meccs után távozását "bejelentenie", mivel ott valami eltört az együttesnél. Hangsúlyozta, nagyon fontos lenne, hogy tisztázzák a szurkolókkal a valós célokat és az is, hogy idény közben nem változtatnak azokon. Rossi szívesen maradna hazánkban, és bár ajánlata egy sincs, ő is hallotta a pletykát, hogy Fehérváron nagyra tartják a munkáját, és azt is elismerte, hogy ügynöke a télen a Ferencvároshoz is beajánlotta. George F. Hemingway-t olyan emberként jellemezte, aki üzleti vállalkozásként tekint a Honvédra, de megjegyezte azt is, ennek eredményeként van olyan gond a keretben, amit egy év és kilenc hónap alatt sem tudtak megoldani. Rossi nem hiszi, hogy a jelenlegi úton haladva akár pár éven belül bajnok lehet a Honvéd, a szakember emellett a magyar foci legnagyobb gondjaira is kitért. Interjú.

"Most én sírhatnám el magam, ahogy Duchatelet tette" - interjú a stadionból is kitiltott Szélesivel

Feltöltve: 2014, április 2 - 15:12

Ma már a stadionba sem engedték be Szélesi Zoltánt, aki egy hete hosszú idő után újra pályára lépett az Újpest csapatában. A rutinos védő a csakfoci.hu megkeresésére rejtélyesen eltűnt szerződésekről beszélt, illetve részletesen elmondta, mi történt vele az utóbbi napokban. Reagált Roderick Duchatelet állítólagos 20 millió forintos ajánlatára is, valamint arra is, bomlasztó személynek tartja-e magát. Interjú.

A Fradi új igazolása Dollról, a Puyol-hasonlatról és a válogatottról - interjú

Feltöltve: 2014, február 27 - 12:52

Nagy várakozásokkal tekint a ferencvárosi félévére Mateo Pavlovic, a Werder Bremetől érkezett horvát hátvéd, aki már tétmeccsen is bemutatkozhatott a Fradiban, és aki edzője, Thomas Doll utasításának megfelelően kockázatmentes játékost ígért a csakfoci.hu-nak adott interjújában. A hórihorgas bekk hülyeségnek tartja az egyik német lap Puyol-hasonlatát, még nem tudja, mi lesz vele a nyártól, Besicet és Bödét is jó játékosnak tartja, és egyelőre nem tartja aktuálisnak, hogy a válogatottságról beszéljen. Interjú.

Otigba: "Nem abba a válogatottba megyek, ahová előbb hívnak" - Pintér meg akarta nézni, de nem tudta

Feltöltve: 2014, február 14 - 10:33

Otigba Kenneth még nem döntött arról, a magyar, vagy a nigériai felnőtt válogatott mezét húzná-e fel a jövőben, igaz, egyik nemzeti csapattól sem kapott még hivatalos meghívót, és nem is az alapján dönt majd, hogy honnan érkezik előbb az invitálás. A Heerenveen magyar U21-es válogatott védője előbb klubcsapatában szeretné megszilárdítani helyét, és olyan teljesítményt nyújtani, amely a címeres mezre is a feljogosítaná. A csakfoci.hu-nak interjút adó Otigba elmondta: Pintér Attila szövetségi kapitánnyal személyesen még nem beszélt, de a tréner már szerette volna megnézni mérkőzésen is, de akkor épp nem lépett pályára Hollandiában, így a találkozásuk egyelőre elmaradt. Interjú.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel