interjú

"Most is ugyanígy döntenék" - a bajnoki címnél is van nagyobb bravúrFeltöltve: 2015, május 23 - 09:49

Hiába a gondok, nem bánta meg, hogy Kecskemétre igazolt Laczkó Zsolt. A válogatott játékos ugyanígy döntene, a következő szezonjától pedig sokat vár, mivel végre újra tartósan játékban van. A szélső beszélt arról is, hogyan éli meg a kecskeméti öltöző a kialakult helyzetet, de elárulta azt is, mi alapján választja majd ki a következő klubját.

Fradi: "Nem azért jöttem ide, hogy fél év után eligazoljak" - interjú

Feltöltve: 2015, május 22 - 16:56

Varga Roland a Videoton elleni Magyar Kupa-döntőn újfent bizonyította, hogy ő és a Ferencváros is jól döntött, amikor a télen szerződést kötöttek egymással. A magyar válogatott szélsője a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt arról, miért épp a nagy meccseken eredményes rendre, hogy miben kell még sokat fejlődnie, hogy szerinte egyenrangú ellenfél-e jelenleg az FTC és a Videoton, illetve hogy tervezi-e esetleg, hogy a kitűnő tavaszi produkciója után esetleg külföldre igazol.

Hemingway: "Kineveztem két edzőt, akit nem kellett volna" - Csepelre költözhet a Honvéd

Feltöltve: 2015, május 7 - 16:30

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa elégedett a télen érkezett légiósok teljesítményével, de folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több saját nevelésű magyar fiatalt tudjanak a csapatba építeni. A klub első embere a csakfoci.hu-nak azt is elmondta, hogy azért küzdenek még mindig a kiesés elkerüléséért, mert két olyan edzőt is kinevezett a szezonban, akit nem kellett volna. Marco Rossi jövője még kérdéses: a szakvezető szeretne maradni, és az eredményének fényében tárgyalnak is majd vele. A Honvéd új stadionja 5,5 milliárdból épül, 8200 fő befogadására lesz alkalmas és legkésőbb 2017-re elkészül. Az építkezés ideje alatt a csapat Csepelen fogadhatja ellenfeleit.

Újpesti segédlettel került a Fradihoz a német csúcsvezető - interjú Theo Schneider igazgatóval

Feltöltve: 2015, április 22 - 11:20

Igen sikeresen látott munkához a Ferencváros utánpótlásánál a német igazgató, Theo Schneider, eddig ugyanakkor nem nagyon állt a nyilvánosság elé. A szakember most a csakfoci.hu-nak adott hosszabb interjút. Elmondta, hogy tulajdonképpen véletlenül, egy Újpesten szerepelt barátjának köszönhetően került a zöld-fehérekhez, és azokat a módszereket szeretné alkalmazni Magyarországon, amelyek Dortmundban már beváltak. Schneider az FTC első csapatának is keres játékosokat, így arról is beszélt, milyen posztokra igazolnának a nyáron. A fiatalok kapcsán úgy látja, hogy a legnagyobb gond idehaza az edzések intenzitásával van, sokan csak labdával szeretnek futni, az akadémiai rendszer pedig igenis működőképes, ha a megfelelő körülményeket megteremtik.

Túlpörgött az Újpest a Fradi elleni derbi előtt - interjú

Feltöltve: 2015, április 10 - 13:58

Thomas Doll kifakadása ellenére is biztos abban az Újpest vezetőedzője, hogy a Ferencváros nem a Szolnokon látott arcát mutatja majd a derbin, és úgy látja, motivációs gondok a saját csapatánál sem lesznek, egyszerű is a munkája így, bár azzal foglalkoznia kellett, hogy játékosai ne pörögjenek túl a rangadóra. Nebojsa Vignjevic a döntetlent nem írná alá előre, a győzelemért küldi pályára csapatát a Groupama Arénában is, és bár a kupa már fontosabb a liláknak a bajnokságnál, a derbi most is kiemelt fontossággal bír a IV. kerületben. Interjú a derbi előtt Vignjeviccsel.

Újpest: "Ojo jelenléte összezavarta a csapatot a pályán" - interjú Nebojsa Vignjeviccsel

Feltöltve: 2015, március 27 - 09:58

Kim Ojo pedagógiai célzattal került az Újpest kispadjára, mivel a nagy reményekkel érkezett, de egyelőre az NB I-ben góltalan nigériai csatár még mindig nem sajátította el az Újpest játékát és stílusát, ráadásul Nebojsa Vignjevic elmondása szerint picit össze is zavarta csapattársait a jelenléte a pályán. A lilák szerb vezetőedzője többek között erről is beszélt a csakfoci.hu-nak adott interjújában, csapata hetek óta tartó nyeretlenségét boncolgatva, de arról is szót ejtett a szakember, mi a véleménye Kovács Zoltán távozásáról, miért került vissza Újpestre egy játékos, akit már egyszer elküldtek, és hogy egy megkésett e-mail is közbeszólt egy téli igazolásnál. Interjú.

"Szerintem már én vagyok a leggyorsabb" - interjú Simon Krisztiánnal

Feltöltve: 2015, március 19 - 12:00

Az első három hét borzasztóan kemény volt Münchenben - mondta Simon Krisztián a csakfoci.hu-nak adott interjújában. A szélső úgy érzi, fizikálisan már rendben van, hiszen rákerült 3 kiló izom - arról is beszél, hogyan -, a saját lábára már örömmel néz rá, érzése szerint pedig ő lehet a müncheni keret leggyorsabb játékosa 30 méteren. A korábbi újpesti szélső arról is mesélt, mi volt a legfurcsább az edzéseken, és hogy ma már miért nem aggódik azon, ha nem kerül be a keretbe. Interjú.

Martínez Szentest dicsérte és az NB I legjobbjairól beszélt - interjú

Feltöltve: 2015, március 18 - 14:20

A hétvégén szinte egyedül verte meg a Debrecent a Haladás csatára, Leandro Martínez, mégsem érzi úgy, hogy ez lett volna a legjobb mérkőzése Magyarországon. A támadó a csakfoci.hu-nak elmondta, nem foglalkozik volt klubjai, a Győri ETO és a Honvéd problémáival, csak a volt társakat sajnálja, és neki sem Pintér Attilával, sem Horváth Ferenccel nem volt gondja, mint ahogy Szentes Lázárral sincsen. Hozzátette, hogy szerinte az NB I legjobb támadó játékosa a Videotonban játszik, a két legjobb védő pedig a Ferencvárosban és Szombathelyen szerepel. Interjú.

A Dárdai által visszahívott Guzmics: "Megértem a szurkolókat Bukarest miatt" - interjú

Feltöltve: 2015, március 17 - 20:32

Amennyiben Dárdai Pál szövetségi kapitány számít Guzmics Richárdra a görögök elleni Eb-selejtezőn, úgy a védő 2013. október 11-e - a rosszemlékű Hollandia elleni 1-8 - után öltheti ismét magára a címeres mezt. A 27 éves játékos alapembere a lengyel Wisla Krakkónak, úgy érzi, amióta légiósnak állt gyorsabb lett a gondolkodása és több párharcot nyer meg. A mai napig kísérti a románok elleni hibája, de olyan teljesítményt szeretne nyújtani, hogy azok a szurkolók is mellé álljanak, akik még nem bocsátottak meg neki. Interjú.

Az újpesti Ojo a góltalanságáról: "Én nem aggódom" - interjú

Feltöltve: 2015, március 13 - 10:19

Kim Ojo a játékát ért kritikák ellenére nem aggódik, szerinte hamarosan eljön az "ő ideje" és a gólok is, a nigériai támadón még amiatt sincs extra nyomás elmondása szerint, hogy egyelőre nem tudott bajnoki gólt szerezni az Újpest színeiben. A csatár a csakfoci.hu-nak beszélt arról is, hogy soha nem gondolta volna, hogy Magyarországon futballozik majd, hogy miért nem foglalkozik még a Fradi elleni derbivel és hogy miért hiányoznak neki a szurkolók a lelátóról. Interjú.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel