TV-műsor

Ma a TV-ben: A Chelsea felkészülési meccse

Feltöltve: 2014, július 23 - 08:13

Megkezdi közép-európai túráját a Chelsea. José Mourinho együttese először az osztrák Wolfsberggel találkozik.

Ma a TV-ben: A Loki BL-selejtezője és az U19 Eb-meccse

Feltöltve: 2014, július 22 - 07:28

A kinti 0-0-s mérkőzés után hazai pályán vívhatja ki a továbbjutást a DVSC az északír bajnok Cliftonville elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjén. Ennél papíron nehezebb feladat vár a magyar U19-es válogatottra, amely kedden, Felcsúton az első fordulóban sima sikert arató portugálokkal találkozik majd. Egy német-orosz felkészülési rangadót, a német fiatalok Szerbia elleni Eb-meccsét, hajnalban pedig dél-amerikai meccseket követhetünk élőben.

Ma a TV-ben: Gyakorlatilag semmi

Feltöltve: 2014, július 21 - 08:13

Élő mérkőzések nem szerepelnek a hétfői televíziós kínálatban, így aki focit akar nézni, annak be kell érnie az ismétlésekkel.

Ma a TV-ben: U19-es Eb minden mennyiségben

Feltöltve: 2014, július 20 - 08:28

A hazai sportcsatornák vasárnapi kínálata.

Ma TV-ben: Nyitány az U19-es Eb-n

Feltöltve: 2014, július 19 - 09:13

A magyar U19-es válogatott megkezdi szereplését az itthon rendezendő Európa-bajnokságon, a nagy érdeklődéssel várt eseményen először Ausztriával játszunk, ezt a találkozót és a mieink csoportjának másik meccsét is megnézhetjük élőben.

Ma a TV-ben: Fradi-Újpest újratöltve

Feltöltve: 2014, július 18 - 08:13

A portugál labdarúgás szerelmesei a Benficát és a Sportingot is láthatják élőben a mai napon. Újra képernyőre kerül a Barcelona, a Liverpool, a Manchester City és a Fradi-Újpest is.

Ma a TV-ben: A Fradi és az ETO EL-selejtezője

Feltöltve: 2014, július 17 - 08:13

Folytatja szereplését a Ferencváros az Európa Liga selejtezőiben, a zöld-fehérek a Sliema Wanderers búcsúztatása után a Rijeka ellen próbálják meg kivívni a továbbjutást, az első meccset idegenben rendezik. Pályára lép a Győri ETO is a sorozatban, Horváth Ferenc együttese a svéd Göteborgot fogadja.

Ma a TV-ben: Élőben a Liverpool meccse

Feltöltve: 2014, július 16 - 08:13

Felkészülési mérkőzést játszik az angol Liverpool együttese, ellenfelük a dán Bröndby csapata lesz, a találkozót élőben megnézhetjük. Alig ért véget a brazíliai világbajnokság, így természetesen több pillanatát is újranézhetjük a nagy tornának, köztük az emlékezetes döntőnek is.

Ma a TV-ben: A Loki BL-selejtezője

Feltöltve: 2014, július 15 - 08:13

Elkezdi szereplését a DVSC a Bajnokok Ligájában, a magyar bajnok Észak-Írországban, a Cliftonville FC csapatával játszik selejtezőt, a párharc első mérkőzésén.

Ma a TV-ben: A vb győztes gólja, és ami a háttérben van

Feltöltve: 2014, július 14 - 07:28

Hétfőn túl sok újdonságot nem találhatunk a hazai sportcsatornák focikínálatában, kivételt képeznek azok e tekintetben, akik esetleg nem látták még a finálét, de a köztévé egyik magazinműsorában a vasárnap véget ért torna hátterébe is beletekinthetünk.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel