TV-műsor

Ma a TV-ben: Loki-Rosenborg, Real Madrid-Milan

Feltöltve: 2015, július 30 - 08:13

Európa Liga-selejtezőt vív a Debrecen, az ellenfél a párharc első találkozóján a norvég Rosenborg lesz Debrecenben. A Champions Cup elnevezésű tornán Real Madrid-AC Milan csemegemeccset is láthatunk.

Ma a TV-ben: MU-PSG és a Juve felkészülési meccse

Feltöltve: 2015, július 29 - 08:00

A szerdai játéknapon a Manchester United és a PSG találkozója tűnik a legizgalmasabb mérkőzésnek, habár magyar idő szerint igencsak későn kerül képernyőre a találkozó. Felkészülési meccset játszik ezen kívül a Juventus is egy lengyel csapat ellen, valamint az MLS All Stars és a Tottenham összecsapása is képernyőre kerül.

Ma a TV-ben: Vidi-BATE, Barca-Chelsea

Feltöltve: 2015, július 28 - 08:13

A nem túl jó formában levő Videoton a Bajnokok Ligája selejtezőjében javíthat, ahol a fehérorosz BATE Boriszovval sorsolták össze. Az első meccset kedden este játsszák Székesfehérvárott. A Barcelona és a Chelsea Amerikában csap majd össze az éjjel.

Ma a TV-ben: Porto-Schalke, Fradi TV, élőben az Eb-döntő

Feltöltve: 2015, július 27 - 08:13

Hétfőn egy nemzetközi felkészülési rangadó (Porto-Schalke) mellett a Fradi TV aktuális műsora is képernyőre kerül, akárcsak a női U19-es Eb döntője.

Ma a TV-ben: Fradi-Diósgyőr

Feltöltve: 2015, július 26 - 09:15

Vasárnap egy találkozó kerül képernyőre az OTP Bank Liga 2. fordulójából, a Ferencváros a Diósgyőrt fogadja. Lesz gólösszefoglaló is, és nemzetközi edzőmeccsek is szerepelnek a programban.

Ma a TV-ben: Pesti rangadók, vb-selejtező sorsolás

Feltöltve: 2015, július 25 - 08:30

Szombaton két találkozó kerül képernyőre az OTP Bank Liga 2. fordulójából, a Honvéd az MTK-t, míg a Vasas az Újpestet fogadja. Kisorsolják emellett a 2018-as világbajnokság selejtezőinek csoportbeosztását, a rengeteg felkészülési mérkőzés között pedig a Dortmund-Juventus, a Chelsea-PSG és a Manchester United-Barcelona különösen érdekesnek ígérkezik.

Ma a TV-ben: Real-City felkészülési meccs

Feltöltve: 2015, július 24 - 08:00

Pénteken a Champions Cup nevezetű felkészülési torna keretében összecsap egymással a Real Madrid és a Manchester City, valamint a Fiorentina és a Benfica csapata. Élőben láthatunk emellett egy-egy találkozót a lengyel és a belga bajnokságból, valamint képernyőre kerül egy mérkőzés az U19-es női Európa-bajnokságról is.

Ma a TV-ben: A Fradi és a Loki EL-selejtezője

Feltöltve: 2015, július 23 - 08:13

Visszavágót játszik a Loki és a Fradi is az EL-selejtezőkben, a Fradi Szarajevóban lép pályára nehéz helyzetben, a Debrecen viszont jó reményekkel fogadja a Skontó Rigát. Csütörtökön este jelentkezik a Zuhanyhíradó is.

Ma a TV-ben: Pályán az MU és a Barca, továbbjuthat a Vidi a BL-ben

Feltöltve: 2015, július 22 - 08:00

Szerdán magyar szempontból a Videoton Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágója lesz a legérdekesebb, a párharcban a magyar bajnok 1-0-s előnyről fogadja hazai pályán a walesi TNS csapatát. Felkészülési mérkőzést játszik ezen kívül a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United is, valamint Dárdaiék találkozója is képernyőre kerül.

Ma a TV-ben: Bayern-Inter élőben

Feltöltve: 2015, július 21 - 08:13

A Champions Cup elnevezésű torna keretében összecsap kedden a Manchester City és az AS Roma, valamint a Bayern München és az Inter összecsapását is láthatjuk.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel