TV-műsor

Ma a TV-ben: Holland-spanyol rangadó, Eb-selejtező Jeruzsálemből

Feltöltve: 2015, március 31 - 08:13

Kedden folytatódnak az Európa-bajnoki selejtezők, a B-csoportban például egy rangadóval, hiszen a harmadik pozíciót elfoglaló Belgium látogat a második helyezett Izrael otthonába. Bár tétje nem lesz a holland-spanyol barátságos meccsnek, a presztízs miatt biztosan éles csata zajlik majd a pályán.

Ma a TV-ben: Angol-német kicsiben, Eb-selejtezők újra, Fradi TV

Feltöltve: 2015, március 30 - 08:13

Hétfőn az Európa-bajnoki selejtezők ismétlései mellett megnézhetjük élőben, mit játszik egymással az angol és a német U21-es válogatott. Újra jelentkezik a Fradi TV.

Ma a TV-ben: Dárdai válogatottja a görögök ellen

Feltöltve: 2015, március 29 - 10:13

Fontos Európa-bajnoki selejtezőt játszik vasárnap este a magyar válogatott, Dárdai Pál együttese Görögországgal találkozik. Szerte Európában is lesznek kvalifikációs mérkőzések, ezekből is csemegézhetünk, illetve a nap végén jönnek az összefoglalók.

Ma a TV-ben: A hollandok, az olaszok és a horvátok is selejteznek

Feltöltve: 2015, március 28 - 10:13

Tovább dübörög az Eb-selejtezős hétvége, többek között a holland, az olasz, a horvát és a cseh válogatott mérkőzését is megnézhetjük a televízióban. A hollandok a törököket fogadják, míg az olasz válogatott Bulgáriában vendégszerepel.

Ma a TV-ben: A spanyol és az angol válogatott selejtezője

Feltöltve: 2015, március 27 - 09:13

Spanyolország és Anglia válogatottja is pályára lép péntek este Európa-bajnoki selejtezőn. Mindkét gárda toronymagas esélyese a találkozójának hazai pályán. Mi pedig mindkét meccset megnézhetjük.

Ma a TV-ben: Francia-brazil után focimagazin

Feltöltve: 2015, március 26 - 09:13

Csütörtökön este a Sport TV megszokott futballmagazinja, a Zuhanyhíradó kicsit később jelentkezik, a válogatott selejtező ugyanakkor sok témát szolgáltat majd feltehetően a vendégeknek. Egy nemzetközi szupermeccset is láthatunk előtte, a franciák Brazíliát fogadják Párizsban.

Ma a TV-ben: A magyar U17 a továbbjutásért játszik, Trónok harca

Feltöltve: 2015, március 25 - 09:13

Szerdán, a bosnyák válogatott ellen próbálja meg kiharcolni a továbbjutást a magyar U17-es csapat Felcsúton, az Eb-selejtezők elitkörének utolsó fordulójában. Belvon Attila csapatának legalább két góllal kellene nyernie, miközben azért is szurkolnunk kell, hogy a svédek és a skótok a számunkra megfelelő végeredménnyel zárjanak egymás ellen. Este a világ trónján ülő Németország az ázsiai bajnokságot legutóbb megnyerő Ausztráliával találkozik felkészülési mérkőzésen.

Ma a TV-ben: Mikroszkóp alatt az El Clásico

Feltöltve: 2015, március 24 - 09:13

Kedden is az ismétléseké lesz a főszerep a hazai sportcsatornákon, a válogatott meccsek miatti szünetben, de élőben jelentkezik majd a Fieszta nevet viselő spanyol focimagazin, melynek központi témája természetesen a múlt vasárnap esti Barcelona-Real Madrid lesz majd.

Ma a TV-ben: A hétvége góljai, német bajnoki, Fradi TV

Feltöltve: 2015, március 23 - 09:13

Hétfőn az ismétléseké a főszerep, de egy Bundesliga 2-es bajnokit és a Fradi TV legújabb epizódját is megnézhetjük.

Ma a TV-ben: Örökrangadó, Loki-DVTK, El Clásico, Pool-MU

Feltöltve: 2015, március 22 - 10:13

A szuperrangadók vasárnapja lesz a mai nap: Spanyolországban az El Clásicót, azaz a Barcelona-Real Madrid mérkőzést figyelhetjük, ráadásul a Liverpoolhoz látogat a Manchester United, "mellesleg" Hollandiában a Feyenoord látja vendégül a PSV-t. Az OTP Bank Ligában a Ferencváros fogadja az MTK-t, a Loki pedig a Diósgyőrt.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel