TV-műsor

Ma a TV-ben: Két brazil óriás meccse

Feltöltve: 2015, július 1 - 08:22

Magyar idő szerint a hajnali órákban csap össze két nagymúltú brazil klub, a Grémio fogadja a Cruzeirót, emellett számos meccset láthatunk a női világbajnokságról is.

Ma a TV-ben: Messiék és a nők is a döntőért hajtanak

Feltöltve: 2015, június 30 - 08:13

A Copa Américán és a női világbajnokságon is a döntő lesz a tét: előbbin Argentína és Paraguay, utóbbin az USA és Németország csap össze.

Ma a TV-ben: Ellenségek csapnak össze a Copa Américán

Feltöltve: 2015, június 29 - 08:13

Azt megszokhattuk, hogy csupa vérre menő összecsapást láthatunk a Copa Américán, de a Chile-Peru elődöntőt különleges feszültség lengheti körül. A két ország viszonya ugyanis kifejezetten rossznak mondható, többek között határvitája is van egymással a két nemzetnek. Mindenesetre izgalmas mérkőzésnek tűnik előre a chilei találkozó.

Ma a TV-ben: Brazil és amerikai foci

Feltöltve: 2015, június 28 - 09:39

Ezúttal is a tengerentúlról lesz élő futballközvetítés, a brazil bajnokság, valamint az amerikai profiliga, az MLS küzdelmeibe tekinthetünk bele.

Ma a TV-ben: Brazília az elődöntőért játszik a Copán

Feltöltve: 2015, június 27 - 09:13

Az utolsó negyeddöntőt rendezik a Copa Américán, amelyen Brazília Paraguay legjobbjaival találkozik. Folytatódik a női világbajnokság is, ahonnan szintén a negyeddöntőknél tartanak.

Ma a TV-ben: Messi vs. Falcao, vb-negyeddöntők

Feltöltve: 2015, június 26 - 08:10

Harmadikként Argentína vagy Kolumbia juthat be a Copa America elődöntőjébe. A Kanadában zajló női világbajnokságon már negyeddöntőket játszanak.

Ma a TV-ben: Folytatódik a Copa América

Feltöltve: 2015, június 25 - 08:55

Csütörtökön, illetve már pénteken hajnalban rendezik a Copa América második negyeddöntőjét, amelyben két meglepetéscsapat, Bolívia és Peru találkozik.

Ma TV-ben: Rajtol a kieséses szakasz a Copa Americán

Feltöltve: 2015, június 24 - 08:10

A házigazda Chile és a címvédő Uruguay rangadójával megkezdődnek éjjel a Copa America negyeddöntői. Egy brazol bajnoki is élőben kerül képernyőre a kései órákban.

Ma TV-ben: BL-döntő újratöltve

Feltöltve: 2015, június 23 - 08:13

A televíziók keddi kínálatában az ismétlések lesz a főszerep, megnézhetjük újra az idei BL-döntőt, de a Copa América legutóbbi mérkőzéseit is, nem szólva NB I-es bajnokikról.

Ma a TV-ben: Női vb, Fradi TV

Feltöltve: 2015, június 22 - 08:10

Folytatódnak a női világbajnokság küzdelmei Kanadában, a későn fekvők két nyolcaddöntőt is megnézhetnek, de hétfőn jelentkezik a szokásos Fradi TV is, az Európa Liga selejtezőire készülő FTC-t érintő friss hírekkel. Az ismétlések között megnézhetjük a válogatott finnországi, győztes Eb-selejtezőjét is.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

  • Argentína lesz a házigazda Chile ellenfele a 2015-ös Copa América döntőjében, miután Messiék könnyedén, 6-1-re kiütötték Paraguayt az elődöntőben. A szünetben még csak egygólos volt az argentinok előnye, a fordulás után viszont előbb Di María duplázott, majd Agüero és Higuaín találata végképp eldöntötte a fináléba jutás kérdését.

    MA A TV-BEN: Két brazil óriás meccse

Tartalom átvétel