TV-műsor

Ma a TV-ben: A spanyolok és az angolok Eb-selejtezője

Feltöltve: 2015, október 9 - 08:00

Pénteken tovább folytatódnak az Eb-selejtezők küzdelmei, amely során megnézhetjük Spanyolország találkozóját Luxemburg ellen, illetve az angolok és az észtek összecsapását. Aki lemaradt volna a magyar válogatott meccséről, az bepótolhatja, illetve egy U21-es mérkőzés is képernyőre kerül.

Ma a TV-ben: A magyar válogatott Eb-selejtezője

Feltöltve: 2015, október 8 - 08:00

A magyar válogatott csütörtök este a Groupama Arénában fogadja Feröer-szigetek nemzeti csapatát az Eb-selejtezők keretében, a találkozót természetesen élőben nézhetjük meg a televízióban. Képernyőre kerül még a portugálok és a dánok összecsapása, továbbá élőben láthatjuk a németek meccsét is.

Ma a TV-ben: Az utolsó simítások a Feröer elleni Eb-selejtező előtt

Feltöltve: 2015, október 7 - 08:00

Csütörtökön a magyar válogatott Feröer-szigeteket fogadja az Eb-selejtezők keretében, amely előtt szerda este még a találkozó előtti utolsó megszólalások és események is képernyőre kerülnek. Aki pedig lemaradt volna a hétvégi bajnoki fordulók valamelyik meccséről, az összefoglalók formájában pótolhatja a hiányosságokat.

Ma a TV-ben: Élő hangolás a magyar válogatott nagy meccsére

Feltöltve: 2015, október 6 - 08:13

Elsősorban az ismétléseké lesz a főszerep kedden, a hazai sportcsatornák futball-kínálatában, de megnézhetjük élőben az M4 felvezető-hangoló műsorát is a magyar-feröeri Eb-selejtező egyik beharangozójaként.

Ma a TV-ben: Német meccs élőben, Fradi TV

Feltöltve: 2015, október 5 - 08:13

A hét első napján egy Bundesliga 2-es bajnoki és a hétvége góljai mellett megnézhetjük a Fradi TV friss adását is.

Ma a TV-ben: Atlético-Real, Bayern-Dortmund, Arsenal-MU, NB II

Feltöltve: 2015, október 4 - 08:30

Vasárnap rengeteg meccs közül válogathatunk a televízióban. A spanyol bajnokságban az Atlético Madrid és a Real Madrid rangadója ígérkezik a legizgalmasabbnak, míg a Bundesligában a Bayern München és a Dortmund összecsapására szegeződik a figyelem. A Premier League-ben Arsenal - Manchester United találkozót rendeznek, de pályára lép a Liverpool is, míg a Serie A-ban a Juventuson kívül megnézhetjük a Milan - Napoli bajnokit is, de az NB II-ből is képernyőre kerül a Mezőkövesd és a Kisvárda meccse.

Ma a TV-ben: Pályán a Fradi, a Barca és a Chelsea is

Feltöltve: 2015, október 3 - 09:13

Szombaton két NB I-es mérkőzés mellett, többek között a Manchester City, a Chelsea, valamint a Barcelona bajnokiját is láthatják a tévénézők.

Ma a TV-ben: Az ETO BL-meccse, hangolódás a hétvégére

Feltöltve: 2015, október 2 - 08:00

Pénteken képernyőre kerül a Győri ETO futsalcsapatának újabb Bajnokok Ligája-mérkőzése, azonban a hét utolsó hétköznapján leginkább a hétvégi bajnoki fordulókra történő hangolódásé a főszerep. Ezen kívül egy-egy német, francia, lengyel és MLS-találkozót is megnézhetünk a tévében.

Ma a TV-ben: Kádárék a Basel, Nikolicsék a Napoli ellen az EL-ben

Feltöltve: 2015, október 1 - 08:00

Csütörtök este kerül sor az Európa-liga csoportkörének második fordulójára, amelynek kapcsán több magyar érintettségű mérkőzés is képernyőre kerül. A Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot is foglalkoztató Lech Poznan a Basel otthonába látogat, a Legia Warszawa pedig Nemanja Nikoliccsal a soraiban a Napolit fogadja. Izgalmas találkozónak ígérkezik a Monaco és a Tottenham összecsapása, de azt is megnézhetjük, hogy mire megy Bogdán Ádám Liverpoolja a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sion ellen.

Ma a TV-ben: Pályán a Real, a Juve és az MU a BL-ben

Feltöltve: 2015, szeptember 30 - 08:00

Szerdán tovább folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. A csoportkör második köréből négy találkozó is képernyőre kerül, így megnézhetjük, hogy mire megy a rosszul kezdő Manchester United a Wolfsburg ellen, a szintén beragadó Manchester City a Mönchengladbach otthonába látogat, a Juventus a Sevillát fogadja, míg a Real Madrid az újonc Malmö ellen lép pályára.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel