TV-műsor

Ma a TV-ben: A csapat, amely sokkolta Angliát

Feltöltve: 2014, november 24 - 08:13

Hétfőn az angol Premier League meglepetéscsapatát, a második helyen álló Southamptont élőben láthatjuk a képernyőn, a Szentek az egyelőre szerényebben szereplő Aston Villa otthonába látogatnak. A Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Greuther Fürth a Bundesliga 2 másodikjához, Düsseldorfba látogat.

Ma a TV-ben: Vidi-Fradi, ETO-Loki, Milan-Inter

Feltöltve: 2014, november 23 - 09:13

Több rangadót is láthatunk vasárnap a televíziós csatornákon. Idehaza a Videoton a Ferencvárost, a Győri ETO pedig a DVSC-t fogadja, míg Olaszországban a két milánói rivális csap össze egymással. Emellett persze még számtalan egyéb összecsapás is képernyőre kerül.

Ma a TV-ben: MTK-Diósgyőr, Arsenal-MU, Lazio-Juventus

Feltöltve: 2014, november 22 - 09:13

Négy mérkőzést láthatunk élőben a televíziók kínálatában az OTP Bank Ligából szombaton, köztük az MTK-Diósgyőr találkozót. Külföldről is lesz mit nézni, pályára lép a Real Madrid, a Barcelona, az Arsenal az MU-t, a Lazio pedig a Juventust fogadja.

Ma a TV-ben: Kecskemét-Újpest és Ibráék meccse

Feltöltve: 2014, november 21 - 08:13

A válogatott szünet után folytatódnak a magyar élvonal küzdelmei. A 15. forduló nyitányán a Kecskemét és az Újpest csap össze a Széktói-stadionban. Külföldről a PSG aktuális bajnokiját láthatjuk.

Ma a TV-ben: Kibeszélik a válogatottat

Feltöltve: 2014, november 20 - 08:13

Szusszanunk egyet csütörtökön. A válogatott mérkőzések dömpingje után visszaidézhetünk több összecsapást, és jelentkezik a Sport TV szokásos magazinműsora is, amelyben nyilván a nemzeti együttes meccsei is terítékre kerülnek.

Ma a TV-ben: Vasas-Újpest, Vadócz Indiában

Feltöltve: 2014, november 19 - 08:13

A válogatott meccsek után visszatérünk a hazai porondra a közvetítések terén is, szerdán élőben került képernyőre a Vasas és az Újpest szomszédvéri rangadója a Ligakupában, a tét a továbbjutás lesz. Egy külföldi találkozót is nyomom követhetünk, méghozzá egy magyar érdekeltségűt, hiszen Vadócz Krisztián is pályára léphet új, indiai klubjában, a Pune City-ben.

Ma a TV-ben: Búcsúzik a magyar válogatott az évtől

Feltöltve: 2014, november 18 - 08:13

Utolsó mérkőzését játssza 2014-ben a magyar válogatott, a mieink a Groupama Arénában fogadják az oroszokat kedden este. Két komoly felkészülési rangadó is képernyőre kerül, Argentína-Portugália és a Spanyolország-Németország találkozó tét nélkül is nagy izgalmakat ígér. A Fehéroroszország – Mexikó, a Franciaország – Svédország, és a Lengyelország – Svájc mérkőzést is élőben nézhetjük meg.

Ma a TV-ben: Európai gólok, indiai foci

Feltöltve: 2014, november 17 - 08:13

Bár az Eb-selejtezők erre az évre véget értek vasárnap, a hétvége góljait még egyszer megnézhetjük hétfőn. Élőben kerül képernyőre egy indiai bajnoki, amelyen akár az Anelka-Pires párharc is összejöhet.

Ma a TV-ben: Olasz-horvát rangadó, pályán a hollandok

Feltöltve: 2014, november 16 - 09:13

Vasárnap is az Európa-bajnoki selejtezők játsszák a főszerepet a televíziós kínálatban. Az esti összefoglaló mellett az alábbi mérkőzéseket élőben is megnézhetjük: Hollandia-Lettország, Csehország-Izland, Olaszország-Horvátország, Belgium-Wales.

Ma a TV-ben: U19-es selejtező, pályán a spanyolok és az angolok

Feltöltve: 2014, november 15 - 09:13

Utolsó Eb-selejtezőjét játssza a magyar U19-es válogatott, amely még versenyben van a továbbjutásért, ezúttal Szlovákia lesz az ellenfél. Felnőtt Európai-bajnoki selejtezők is lesznek, pályára lépnek az angolok, a spanyolok és a svédek is.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel