TV-műsor

Ma a TV-ben: Pályán a Manchester United

Feltöltve: 2014, október 20 - 08:13

Egy élő meccs hétfőre is maradt a nagy európai bajnokságokból: a Manchester United a West Bromwich Albion otthonában lép pályára. A hétvége ismétlései között magyar, spanyol, angol és olasz bajnoki is szerepel.

Ma a TV-ben: Vidi-Loki, ETO-Újpest

Feltöltve: 2014, október 19 - 09:13

Két rangadót is játszanak ma az OTP Bank Ligában, az eddig hibátlan Videoton FC a Debrecent fogadja, míg a Győri ETO-hoz az Újpest látogat a forduló zárómérkőzésén.

Ma a TV-ben: Diósgyőr, Fradi, Barca, Real

Feltöltve: 2014, október 18 - 08:13

Gazdag szombati programmal térnek vissza a nemzeti bajnokságok a válogatott szünet után. Itthon a Diósgyőrt, a Ferencvárost és a Honvédot is megnézhetjük többek között, külföldről pedig a Barcelona, a Real Madrid, a Bayern München, a Chelsea és a Juventus meccse is jó kis csemegének ígérkezik.

Ma a TV-ben: Világításavató az NB I-ben, PSG-meccs

Feltöltve: 2014, október 17 - 08:13

A válogatott szünet után folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei: az újonc Dunaújváros a Haladás ellen avatja fel stadionja világítását. Emellett a PSG aktuális mérkőzését is élőben láthatjuk pénteken.

Ma a TV-ben: Kibeszélik a válogatottat

Feltöltve: 2014, október 16 - 08:13

A válogatott napok után kicsit megpihen csütörtökön Európa labdarúgása, ennek megfelelően be kell érnünk a Sport TV szokásos magazinjával az élő műsorok tekintetében, amelyben nyilván szóba kerülnek a nemzeti együttes meccsei is.

Ma a TV-ben: Újpest-Vidi a Ligakupában

Feltöltve: 2014, október 15 - 08:13

A válogatott mérkőzés miatt a Ligakupa küzdelmei nem állnak le a héten, az Újpest és a Videoton például tévés rangadót vív egymással. Egzotikus találkozót is láthatunk szerdán, az indiai élvonal egyik meccsét.

Ma a TV-ben: A magyar válogatott újabb Eb-selejtezője

Feltöltve: 2014, október 14 - 08:13

Románia után a Feröer-szigeteken szerepel az első győzelmére hajtó magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőn, esélyesként, de nyilván alábecsülni egy ellenfelet sem lehet. A németek az íreket, a dánok a portugálokat fogadják, de természetesen a keddi nap összes gólját megnézhetjük majd az összefoglalókban.

Ma a TV-ben: Hollandia és Olaszország is szigeten selejtez

Feltöltve: 2014, október 13 - 08:13

Több európai nagycsapat is Eb-selejtezőt játszik hétfőn, mindketten egy szigetországba látogatnak: a hollandok Izlandra, az olaszok pedig Máltára.

Ma a TV-ben: A spanyolok és az angolok újabb Eb-selejtezője

Feltöltve: 2014, október 12 - 09:13

Vasárnap folytatódnak a 2016-os Európa-bajnokság selejtezői. A spanyol válogatottnak a Szlovákiában elszenvedett vereség után mindenképpen javítania kell, és az angolok is abszolút esélyesek a három pontra.

Ma a TV-ben: A magyar válogatott bukaresti selejtezője

Feltöltve: 2014, október 11 - 10:13

A magyar nemzeti tizenegy Bukarestben játszik Eb-selejtezőt, bár a találkozónak nem mi vagyunk az esélyesei, a beugró kapitány, Dárdai Pál csapatában sokan bíznak - szombat délután kiderül, mire megyünk Bukarestben. Csoportunkban más érdekes találkozó is lesz, a finnek a görögöket fogadják.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel