átigazolások

Átigazolások, 2015 tél

Feltöltve: 2015, március 5 - 09:13

Átigazolási hírek, 2015 tél.

A Videoton számít egy fiatal játékosra - az utolsó utáni órák hírei

Feltöltve: 2013, február 24 - 19:27

A csakfoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Csütörtökön éjfélkor zár a hazai átigazolási piac, kövesd nyomon az utolsó órák híreit. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Átigazolási hírek - archívum

Feltöltve: 2013, január 6 - 10:06

A csakfoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Átigazolások: Ez történt eddig a magyar piacon - körkép

Feltöltve: 2012, december 10 - 09:33

Egy ideje ismét működik a pepsifoci.hu legsikeresebb "gyermeke", a magyar átigazolási híreket összegyűjtő rovat. Az olvasói igényekhez igazodva mostantól bizonyos időközönként egy kis kiegészítéssel is élünk, megmutatjuk az összesített állást a téli történések tekintetében - természetesen a rovat alapján. Csapatonként láthatjátok, ki érkezett, ki távozott, ki merült fel a két oldalon, illetve milyen terveket fogalmaztak meg a klubvezetők.

Pécsen vannak még lyukas posztok - az utolsó utáni órák hírei

Feltöltve: 2012, szeptember 19 - 10:19

A pepsifoci.hu legnépszerűbb rovatában a korábbiakhoz hasonlóan minden átigazolási információt megtaláltok egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

"Skótok" a spanyol gigaklubok - átigazolási körkép

Feltöltve: 2012, augusztus 18 - 15:19

Szombaton a Celta Vigo - Málaga bajnokival megkezdődik a 2012/13-as idény a spanyol első osztályban, amelynek a Real Madrid címvédőként, a Barcelona trónkövetelőként vág neki. A legtöbb csapat jelentős erősítés nélkül vág neki az új idénynek, a két gigász például összesen 14 millió eurót áldozott erre ez idáig. A világ tíz legtöbbet költő klubja közül egyik sem a La Ligából kerül ki, ellenben a játékos eladásból most legnagyobb bevételt elkönyvelő egyesületek tízes listáján két ibériai is akad. Hat klub egy eurót sem fordított játékos kivásárlásra - íme, egy áttekintés a spanyol holtszezon piaci eredményeiről.

Átigazolási hírek, 2011/2012 tél

Feltöltve: 2012, február 28 - 11:20

Bár már hivatalosan véget ért a hazai átigazolási időszak, az utolsó utáni pillanatokban is akadhatnak érdekes események. Folyamatosan frissülő rovatunk segítségével első kézből értesülhetsz a legfrissebb, az NB I-et és NB II-t érintő hírekről. Nézz vissza többször!

Fulham-nevelést igazolt a Vasas - átigazolási hírek az utolsó utáni órákból

Feltöltve: 2011, szeptember 9 - 17:46

Mostantól ismét teljes gőzzel pörög népszerű rovatunk, a nyári átigazolási időszakról szóló információk egy helyre gyűjtését már meg is kezdtük! Továbbra is itt értesülhetsz rendszeresen a magyar klubokat érintő legfrissebb átigazolási hírekről, illetve a létrejött klubváltásokról. Nézz vissza gyakran, érdemes!

CÍMLAPON

                                                                 

  • Ma este kerül sor az NB II-es bajnokság utolsó előtti fordulójára. Az már korábban eldőlt, hogy a Gyirmót feljutott, a ZTE és a Mezőkövesd azonban nagy harcot vív az élvonalba kerülésért. Könnyen lehet azonban, hogy ma minden eldől: ha a kövesdiek nyernek Siófokon, a Zalaegerszeg pedig pontokat hullajt az utolsó kilenc meccsét megnyerő Soroksár ellen, Pintér Attila csapata egy fordulóval a szezon vége előtt feljut.

    MA A TV-BEN: NB II, pályán a német és az olasz válogatott

Tartalom átvétel