Lapszemle

300 ezertől 6 millióig: Ennyit keresnek az NB I-es játékosok - lapszemle

Feltöltve: 2014, december 17 - 10:17

A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

Matthäus nevével dobálózott a magyar bundavádlott - lapszemle

Feltöltve: 2014, november 14 - 09:50

Lothar Matthäus neve is szóba került a bundaügy bírósági tárgyalásán - számolt be a Blikk. Lapszemle.

Pozsony: Nőket és gyerekeket is vertek a rendőrök - lapszemle

Feltöltve: 2014, október 24 - 13:38

Elszabadult a pokol a csütörtök esti Slovan–Sparta Európa Liga csoportmeccsen. A két csapat szurkolói kemény magja – melyek ellenségeskedése még a csehszlovák időkre vezethető vissza – folyamatosan heccelte egymást, mígnem a 40. perc tájékán a prágaiak áttörték a kordont és nekirontottak a hazaiaknak - írja az ujszo.com.

Gusztustalan sorok a román válogatott himnuszában - lapszemle

Feltöltve: 2014, október 1 - 20:50

Több mint tíz nappal a Románia–Magyarország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező előtt Bukarestben máris robbant az első hangulatizzító bomba. Az mno.hu cikkét ajánljuk.

1,8 milliót fizet a válogatott a magyar szurkolók bukaresti útjáért - lapszemle

Feltöltve: 2014, szeptember 28 - 13:28

Már hagyomány, hogy a legfanatikusabb futballdrukkerek Bukarestbe, a Románia elleni meccsre is elkísérik a magyar válogatottat, viszont újdonság: a játékosok fizetik az október 11-én esedékes Európa-bajnoki selejtezőre szervezett keretek között utazók belépőjét. A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

EL: Antiszemita transzparens a Tottenham meccsén - vizsgálat a szerbek ellen

Feltöltve: 2014, szeptember 20 - 06:28

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága az október 3-ai ülésén szerepel majd napirenden a belgrádi Partizan és a londoni Tottenham európa-ligás mérkőzésén kifeszített antiszemita transzparens. Ugyanezen az összejövetelen lesz vitatéma a pirotechnikai eszközök és a lézer alkalmazása, valamint az az eset is, amikor egy szurkoló a pályára szaladt. A magyarszo.com cikkét ajánljuk.

12,5 millióért csaltak el egy NB I-es meccset - lapszemle

Feltöltve: 2014, szeptember 19 - 07:57

A bundabotrányban vádlott H. Gábor az ügyészeknek tett 2012-es vallomásában beszélt arról, hogy 2008 őszén 40 ezer eurót (12,5 millió forintot) vehetett át S. Lászlóval egyetemben a Siófok focistájaként a ZTE elleni bajnokit megelőzően - írja a Blikk. Csütörtökön folytatódott a tárgyalás. Lapszemle.

Majdnem belehalt egy erős lövésbe a magyar kapus

Feltöltve: 2014, szeptember 3 - 11:59

Kis híján az életébe került az NB III-as III. kerületi TVE kapusának, Kondor Tamásnak, hogy hárított egy bivalyerős lövést a BKV Előre elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen, amely 2-2-es döntetlennel ért véget - írja a borsonline.hu.

Akár a Fradi is fizethet reklámadót - lapszemle

Feltöltve: 2014, augusztus 29 - 09:26

Újabb bonyodalom következhet a reklámadó bevezetése miatt: az intézkedés érinti a sportszektort is. Az FTC futballcsapatának például sokba kerülhet, hogy a Groupama nevet vette fel az új stadionja. A kormány szerint minden ágazatnak ki kell vennie a részét a közteherviselésből. A nol.hu cikke.

"Falusias" meccs az ékszerdobozban, "idegtépő” percek - svájci visszhangok

Feltöltve: 2014, augusztus 29 - 08:48

A Young Boys edzője és a svájci lapok szerint is lényegesen jobb futballal rukkolt elő hazai környezetben a Debrecen, mint amit a Young Boys otthonában mutatott. Az egyik svájci portál szerint helyenként idegtépő volt a találkozó, míg egy másik médium rusztikus meccset látott. A debreceni arénának is kijutott a dicséretből, míg a Young Boys kapusa korábban elveszett renoméját is visszanyerte a 0-0-ra végződött, és svájci továbbjutást eredményező mérkőzésen.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel