Lapszemle

Hertha: "Dárdai mindent megváltoztatott" - rántotta és szalámi a reggeli

Feltöltve: 2015, március 25 - 23:07

Dárdai Pál szinte mindent megváltoztatott a Herthánál, erről nyilatkozott a berliniek 28 esztendős védője, Peter Pekarík, az ujszo.com-nak. Az egyik érdekes újítás, hogy a magyar válogatott kispadján is ülő szakember nem kímélő, hanem energiában gazdag reggelit írt elő játékosainak, mint szalámit és rántottát.

Az elhunyt Kutasi Róbertre vallottak a bundaperben - lapszemle

Feltöltve: 2015, március 21 - 13:01

A Blikk bundaperről készült beszámolójában azt írja, hogy Kutasi Róbert mindenről tudott, sőt volt, hogy ő adott utasítást: csapata veszítsen el egy-egy mérkőzést – ezt vallották a REAC futballistái a bundaper "rákospalotai ágának" pénteki tárgyalásnapján a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Hamisítvány lehet a Varga-levél

Feltöltve: 2015, február 6 - 15:11

Szerdán gyakorlatilag a teljes hazai online sajtó beszámolt egy elárverezésre kerülő levélről, köztük a csakfoci.hu is, amelyet állítólag a Ferencváros legendája, Varga Zoltán írt. Az Üllői129 szurkolói blog szerint viszont a levelet vélhetően nem a korábbi legenda írta. Lapszemle.

Újpest: Valóban vevőt keres Duchatelet, de nincs érdeklődő - lapszemle

Feltöltve: 2015, január 23 - 21:16

"Valóban nagy Újpest-szurkoló vagyok gyerekkorom óta, de annak az értesülésnek, hogy megvásárolnám az Újpest FC-t, vagy akár csak tárgyalnék erről valaki képviseletében, semmilyen alapja nincs" – válaszolta az Origo megkeresésére Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára. Az Origó cikkét ajánljuk.

Fradi: Távozik a stadiont üzemeltető társaság ügyvezetője - lapszemle

Feltöltve: 2014, december 30 - 19:52

Menesztették a Ferencváros új stadionját, a Groupama Arénát üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét, Szekeres Tamást, írja a rangado.hu.

300 ezertől 6 millióig: Ennyit keresnek az NB I-es játékosok - lapszemle

Feltöltve: 2014, december 17 - 10:17

A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

Matthäus nevével dobálózott a magyar bundavádlott - lapszemle

Feltöltve: 2014, november 14 - 09:50

Lothar Matthäus neve is szóba került a bundaügy bírósági tárgyalásán - számolt be a Blikk. Lapszemle.

Pozsony: Nőket és gyerekeket is vertek a rendőrök - lapszemle

Feltöltve: 2014, október 24 - 13:38

Elszabadult a pokol a csütörtök esti Slovan–Sparta Európa Liga csoportmeccsen. A két csapat szurkolói kemény magja – melyek ellenségeskedése még a csehszlovák időkre vezethető vissza – folyamatosan heccelte egymást, mígnem a 40. perc tájékán a prágaiak áttörték a kordont és nekirontottak a hazaiaknak - írja az ujszo.com.

Gusztustalan sorok a román válogatott himnuszában - lapszemle

Feltöltve: 2014, október 1 - 20:50

Több mint tíz nappal a Románia–Magyarország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező előtt Bukarestben máris robbant az első hangulatizzító bomba. Az mno.hu cikkét ajánljuk.

1,8 milliót fizet a válogatott a magyar szurkolók bukaresti útjáért - lapszemle

Feltöltve: 2014, szeptember 28 - 13:28

Már hagyomány, hogy a legfanatikusabb futballdrukkerek Bukarestbe, a Románia elleni meccsre is elkísérik a magyar válogatottat, viszont újdonság: a játékosok fizetik az október 11-én esedékes Európa-bajnoki selejtezőre szervezett keretek között utazók belépőjét. A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel