Lapszemle

Éttermet irányít a volt Fradi-edző - lapszemle

Feltöltve: 2014, július 17 - 13:42

Nagy Tamás egy pécsi, belvárosi vendéglátóipari egység irányítója, általános menedzsere lett. Miközben azért a zöld gyephez sem lett hűtlen, mert a Szentlőrinc alakulatát fogja irányítani a 2014-2015-ös évadban. A Pécsi Riport cikke Lapszemle-rovatunkban.

Mfor.hu: A Diósgyőr és az ETO is adóvégrehajtás alatt áll - az NB I-es tagság nincs veszélyben

Feltöltve: 2014, július 10 - 15:02

Végrehajtás alatt áll a Diósgyőr, a Kaposvár, a Kecskemét és még a Győri ETO-t működtető cég is - erősítette meg az mfor.hu információját az adóhatóság. Lapszemle.

Milliókra büntethetik a Fradit - lapszemle

Feltöltve: 2014, július 3 - 09:05

A Blikk szerint a Fradit szurkolói miatt az UEFA büntetheti meg alaposan. Lapszemle.

Klose a Mítosz, Messivel minden lehetséges - visszhangok

Feltöltve: 2014, június 22 - 15:37

Miroslav Klose dicséretétől hangos a német és a nemzetközi sajtó, a Lazio veterán támadója ugyanis csereként beállva állította be a brazil Ronaldo 15 gólos örökrekordját. Kloséről a szövetségi kapitány és egy csapattársa is érdekes dolgot mondott, a lapokban pedig halmozzák rá a jelzőket. Az argentin kapitány úgy fogalmazott, ha van egy Messi, akkor minden lehetséges, míg az irániakat vezető Carlos Queiroz szerint is Messi volt az oka a vereségüknek, a bírón kívül.

Lipcsei kritikája: "Nincs olyan fiatal, aki meghatározó lehet a Fradiban" - lapszemle

Feltöltve: 2014, június 5 - 12:20

Egyetlen olyan játékos sincs az FTC II-ben, aki hamarosan meghatározó egyéniség lehetne az első gárdában - állítja Lipcsei Péter, a zöld-fehérek legendája egy vele készült interjúban. Az NB III-tól a sportnapilap cikke szerint búcsúzó gárdát trenírozó, korábbi válogatott középpályás szerint mentális és képességbeli hiányosságokat is felfedezett a fiatalokon, akiket még az új stadionnal, illetve a szurkolók felemlegetésével is próbált motiválni. Lapszemle.

A Fradi a Borussia Dortmunddal avathatja új stadionját - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 24 - 10:26

A Borussia Dortmund lesz a Ferencváros ellenfele augusztusban az új Üllői úti stadion nyitómérkőzésén – értesült a Magyar Hírlap. A német sztárcsapat állítólag hétszázezer euróért, vagyis mintegy 213,5 millió forintért ünnepel együtt a legnépszerűbb magyar együttessel.

Pintér: Szalait is figyeljük, de most másokat is kipróbálunk - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 17 - 15:14

Több újonc is helyet kapott Pintér Attila szövetségi kapitány Dánia ellen készülő válogatott keretében. A világranglistán negyvenötödik magyar válogatott csütörtökön a debreceni új stadionban a huszonharmadik helyezett Dánia ellen játszik barátságos mérkőzést, amelyen kiderülhet, hol tartanak a januárban elkezdett közös munkában. Pintér Attilát az összeállításról is kérdezte a Magyar Hírlap.

Fradi: Az Atlético vagy a Chelsea is jöhet a stadionavatóra - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 16 - 08:33

A Blikk információ szerint a zöld-fehérek a spanyol Atlético Madriddal és az angol Chelsea-vel is egyeztetnek arról, hogy augusztus elején valamelyikük ellen játszhasson a focicsapat. Lapszemle.

Törőcsik András: Kösz, jól vagyok! - lapszemle

Feltöltve: 2014, május 8 - 09:15

Lesoványodva, rövid hajjal, de javuló állapotban van Törőcsik András (59). Az Újpest legendás labdarúgóját szűk két hónappal életmentő agyműtéte után látogatta meg a Blikk a berceli Rózsák Völgye Szociális Otthonban. Lapszemle.

Kitálalt a Barcelonához igazolt magyar focista apja - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 26 - 18:54

Magyar tehetség kerül Barcelonába. Az elismerés közös öröme helyett furábbnál furább dolgok jelennek meg az átigazolásáról. Szerencsére, Tajti Mátyás függetleníteni tudja magát a külső tényezőktől. Az édesapja viszont nehezebben. Az utanpotlassport.hu cikke Lapszemle-rovatunkban.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel