Lapszemle

Hollandia: "Naivak voltunk a Fradi ellen"; A Loki a buszozásnak köszönheti a továbbjutást - lapszemle

Feltöltve: 2015, július 10 - 09:18

Hollandiában kissé csalódottan vették tudomásul, hogy elmaradt a budapesti csoda a Ferencváros elleni Európa-liga visszavágón. A szerb sajtó érthetően boldogan nyugtázta a Vojvodina továbbjutását, bár az MTK azért ráijesztett a csapatukra. Montenegróban eközben úgy vélik, bebizonyították, hogy semmivel sem rosszabbak a Debrecennél, és elsősorban a vezetőket és a körülményeket okolják a kiesésért. Lapszemle.

Blikk: Csak a köztévé adja az NB I-es meccseket - lapszemle

Feltöltve: 2015, július 3 - 13:08

A nyártól csak a köztévén nézhetjük az NB I-es focimeccseket – írja a Blikk cikkében. Lapszemle.

Gond lehet az NB I sorsolásával - lapszemle

Feltöltve: 2015, június 30 - 09:56

Múlt csütörtök óta ismert a labdarúgó-NB I új idényének „alapsorsolása", ám előre szólunk: a szurkolók egyelőre ne kezdjék teleírni a naptárukat - írja a Blikk. Az MTK több meccsének a helyszíne is minden bizonnyal változik. Lapszemle.

Tarsoly hetente kétszer fürödhet - lapszemle

Feltöltve: 2015, április 14 - 11:17

Szüleit és lányait jelölte meg kapcsolattartójának a két hete előzetes letartóztatásba helyezett Tarsoly Csaba. A Quaestor-vezér napi egy órát levegőzhet - írj a borsonline.hu.

Hertha: "Dárdai mindent megváltoztatott" - rántotta és szalámi a reggeli

Feltöltve: 2015, március 26 - 00:07

Dárdai Pál szinte mindent megváltoztatott a Herthánál, erről nyilatkozott a berliniek 28 esztendős védője, Peter Pekarík, az ujszo.com-nak. Az egyik érdekes újítás, hogy a magyar válogatott kispadján is ülő szakember nem kímélő, hanem energiában gazdag reggelit írt elő játékosainak, mint szalámit és rántottát.

Az elhunyt Kutasi Róbertre vallottak a bundaperben - lapszemle

Feltöltve: 2015, március 21 - 14:01

A Blikk bundaperről készült beszámolójában azt írja, hogy Kutasi Róbert mindenről tudott, sőt volt, hogy ő adott utasítást: csapata veszítsen el egy-egy mérkőzést – ezt vallották a REAC futballistái a bundaper "rákospalotai ágának" pénteki tárgyalásnapján a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Hamisítvány lehet a Varga-levél

Feltöltve: 2015, február 6 - 16:11

Szerdán gyakorlatilag a teljes hazai online sajtó beszámolt egy elárverezésre kerülő levélről, köztük a csakfoci.hu is, amelyet állítólag a Ferencváros legendája, Varga Zoltán írt. Az Üllői129 szurkolói blog szerint viszont a levelet vélhetően nem a korábbi legenda írta. Lapszemle.

Újpest: Valóban vevőt keres Duchatelet, de nincs érdeklődő - lapszemle

Feltöltve: 2015, január 23 - 22:16

"Valóban nagy Újpest-szurkoló vagyok gyerekkorom óta, de annak az értesülésnek, hogy megvásárolnám az Újpest FC-t, vagy akár csak tárgyalnék erről valaki képviseletében, semmilyen alapja nincs" – válaszolta az Origo megkeresésére Vályi-Nagy Vilmos, a második Orbán-kormány korábbi infokommunikációs államtitkára. Az Origó cikkét ajánljuk.

Fradi: Távozik a stadiont üzemeltető társaság ügyvezetője - lapszemle

Feltöltve: 2014, december 30 - 20:52

Menesztették a Ferencváros új stadionját, a Groupama Arénát üzemeltető LUSS Kft. ügyvezetőjét, Szekeres Tamást, írja a rangado.hu.

300 ezertől 6 millióig: Ennyit keresnek az NB I-es játékosok - lapszemle

Feltöltve: 2014, december 17 - 11:17

A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel