Lapszemle

Az MLSZ nem bünteti a sz@rozást - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 14:07

"Habár a csapatokat előszeretettel büntetgeti az MLSZ a nyomdafestéket nem tűrő lelátói rigmusok miatt, ezúttal Böde Dániel és Pető Tamás is megússza, hogy ország-világ előtt trágárkodott" - fogalmaz a Bors cikkében. Lapszemle.

Törőcsik András élete végéig ápolásra szorul - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 25 - 09:37

Továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van és gyógyul Törőcsik András - írja a Blikk.

Matthäus egy budapesti üzletben őrjöngött - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 24 - 18:07

Egy XII. kerületi üzletben balhézott a korábbi Aranylabdás és világbajnok, aki a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt.

EL: Formalitás a visszavágó, a Vidi lezuhant Poznanban - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 21 - 10:15

Nem meglepő módon elégedetten értékelték a Lech Poznan teljesítményét Lengyelországban, miután a gárda az Európa-liga playoff körében hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Videotont. Az egyik lengyel oldal szerint gyakorlatilag egyenesen az EL-csoportkörbe sugározták magukat a poznaniak, a visszavágó pedig puszta formalitás lesz, de akad olyan is, amely a fehérváriak lezuhanásáról írt a találkozót követően, akiket igencsak szervezetlennek láttak. Lapszemle.

Hollandia: "Naivak voltunk a Fradi ellen"; A Loki a buszozásnak köszönheti a továbbjutást - lapszemle

Feltöltve: 2015, július 10 - 09:18

Hollandiában kissé csalódottan vették tudomásul, hogy elmaradt a budapesti csoda a Ferencváros elleni Európa-liga visszavágón. A szerb sajtó érthetően boldogan nyugtázta a Vojvodina továbbjutását, bár az MTK azért ráijesztett a csapatukra. Montenegróban eközben úgy vélik, bebizonyították, hogy semmivel sem rosszabbak a Debrecennél, és elsősorban a vezetőket és a körülményeket okolják a kiesésért. Lapszemle.

Blikk: Csak a köztévé adja az NB I-es meccseket - lapszemle

Feltöltve: 2015, július 3 - 13:08

A nyártól csak a köztévén nézhetjük az NB I-es focimeccseket – írja a Blikk cikkében. Lapszemle.

Gond lehet az NB I sorsolásával - lapszemle

Feltöltve: 2015, június 30 - 09:56

Múlt csütörtök óta ismert a labdarúgó-NB I új idényének „alapsorsolása", ám előre szólunk: a szurkolók egyelőre ne kezdjék teleírni a naptárukat - írja a Blikk. Az MTK több meccsének a helyszíne is minden bizonnyal változik. Lapszemle.

Tarsoly hetente kétszer fürödhet - lapszemle

Feltöltve: 2015, április 14 - 11:17

Szüleit és lányait jelölte meg kapcsolattartójának a két hete előzetes letartóztatásba helyezett Tarsoly Csaba. A Quaestor-vezér napi egy órát levegőzhet - írj a borsonline.hu.

Hertha: "Dárdai mindent megváltoztatott" - rántotta és szalámi a reggeli

Feltöltve: 2015, március 26 - 00:07

Dárdai Pál szinte mindent megváltoztatott a Herthánál, erről nyilatkozott a berliniek 28 esztendős védője, Peter Pekarík, az ujszo.com-nak. Az egyik érdekes újítás, hogy a magyar válogatott kispadján is ülő szakember nem kímélő, hanem energiában gazdag reggelit írt elő játékosainak, mint szalámit és rántottát.

Az elhunyt Kutasi Róbertre vallottak a bundaperben - lapszemle

Feltöltve: 2015, március 21 - 14:01

A Blikk bundaperről készült beszámolójában azt írja, hogy Kutasi Róbert mindenről tudott, sőt volt, hogy ő adott utasítást: csapata veszítsen el egy-egy mérkőzést – ezt vallották a REAC futballistái a bundaper "rákospalotai ágának" pénteki tárgyalásnapján a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel