Lapszemle

1 milliót is kereshet havonta egy magyar focibíró - lapszemle

Feltöltve: 2016, január 31 - 15:31

Sokszor hálátlan hivatás, mégis sokan vágynak játékvezetői karrierre. Itthon egy profi játékvezető havi keresete átlagosan egymillió forint. A Bors cikke, lapszemle.

Nyilasit rohammentővel vitték kórházba - csokimérgezést kapott

Feltöltve: 2016, január 14 - 10:35

Az utcán lett rosszul a focilegenda, miután gyors egymásutánban felfalt vagy tizenkét szelet csokoládét. A Bors cikke, lapszemle.

Ennyit keresett az MLSZ az Eb-re jutással - lapszemle

Feltöltve: 2016, január 4 - 12:56

Amíg a futballválogatott a pályán ért el hatalmas dia­dalt az Európa-bajnoki kvalifikációval, addig a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kasszasikert aratott, mintegy 4,42 milliárdos bevételt könyvelhetett el - írja a blikk.hu.

20 ezer magyar szurkoló is lehet az Eb-n - lapszemle

Feltöltve: 2015, november 23 - 09:31

Akár húszezer magyar szurkoló kísérheti a labdarúgó-csapatot az Eb-re, meccsenként még úgy is 50-60 ezer forintba kerülhet a kiruccanás, ha nagyon spórolnak a szurkolók - írja a hvg.hu a Magyar Nemzet cikkére hivatkozva. Lapszemle.

Kötelező tananyag lehet a foci Magyarországon

Feltöltve: 2015, november 8 - 13:49

Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere egy módosítási előterjesztést nyújtott be a kerettantervhez, aminek értelmében a labdarúgás bekerülne az általános és középiskolai tantervbe mint kötelező tananyag. Az Origo cikke, lapszemle.

Nyilasi is távozhat Storck válogatott stábjából - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 30 - 08:56

A Blikknek több, neve elhallgatását kérő, a honi futballszövetséghez (MLSZ) közel álló forrás is megerősítette, Nyilasi Tibor nem folytatja tanácsadói munkáját a nemzeti csapat mellett. Lapszemle.

1 milliárd fölött kereshet a magyar válogatott az Eb-re jutással - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 20 - 08:44

A dicsőség mellett anyagilag is jól járnak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, ha kiharcolják az Európa-bajnoki részvételt – írja a Blikk. Lapszemle.

Befenyítették az Újpest-szurkolók a csapatot és Vignjevicet - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 18 - 19:47

"Balhéval végződött az Újpest paksi vendégjátéka a labdarúgó-NB I 12. fordulójában" - fogalmaz a Blikk cikkében. Lapszemle.

Őszinték az írek: "Nincs olyan ember, aki ne a magyarokat akarná"

Feltöltve: 2015, október 15 - 20:40

A magyar válogatott kiemeltként várja a pótselejtezők vasárnapi sorsolását, azonban még így is van olyan ellenfél, amely igencsak megnehezíthetné a mieink Európa-bajnokságra történő kijutását. Írországban például azért imádkoznak, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány csapatát kapják, ugyanis úgy vélik, a mieinknek Bogdán Ádámon kívül nincsen topbajnokságban jegyzett játékosuk, továbbá egyértelműen mi vagyunk a leggyengébb válogatott a kapható ellenfelek közül, az pedig, hogy Észak-Írországot sem tudtuk legyőzni, még inkább bizakodásra ad okot számukra.

150 milliót bukik az MLSZ a zárt kapus meccsen - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 4 - 11:31

Amekkora kasszasiker volt a román meccs a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ), akkora bukás lesz a Feröer-szigetek elleni. A szervezet 150 millió forintos bevételre tett szert csak a belépőkből a szeptember 4-i, Romániával szembeni Európa-bajnoki selejtezőn – írja a blikk.hu.

Dzsudzsák 9 milliárdos debreceni üzletházba fektetett be - lapszemle

Feltöltve: 2015, október 1 - 09:27

Dzsudzsák Balázsnak, a magyar fociválogatott csapatkapitányának egy kilencmilliárdos debreceni üzletházban vannak érdekeltségei - írja a borsonline.hu.

Jenei szerint Bödét játszatni kellett volna, a 3. hely a papírforma - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 6 - 12:06

A korábbi román és magyar szövetségi kapitány, Jenei Imre szerint Böde Dánielt már csak azért is játszatni kellett volna a Groupama Arénában a románok ellen, mivel a 20.000 nézőnek vélhetően legalább a háromnegyede ferencvárosi érzelmű volt, ami külön is feldobta volna a csatárt. A BEK-győztes szakember úgy véli, a papírforma alapján a magyar válogatott harmadik lesz csoportjában. Lapszemle rovatunkban a Bors cikkét ajánljuk.

Magyarország nem az a csapat, amelytől félnünk kellene - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 09:50

Elégedetlenek a románok a magyar válogatott ellen elért döntetlen után, összességében azonban úgy vélik, jó úton járnak afelé, hogy ott legyenek a 2016-os Európa-bajnokságon. Az egyik cikk szerint két, egymást jól ismerő háziasszony harcolt egymással, akik kínosan vigyáztak rá, hogy le ne törjön a körmük, egy másik beszámoló a saját szurkolói miatt szégyenkezik, továbbá Király Gábor híres mackónadrágja előtt is leborulnak. Megszólalt az egyik játékos is, aki elmondta, nehezebb meccsre számítottak, és Magyarország szerinte nem az a csapat, amelytől félniük kellene, míg egy másik megszólaló Storckot kritizálja, aki úgy festett, mint aki már az Oktoberfestre készül.

Az MLSZ nem bünteti a sz@rozást - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 1 - 13:07

"Habár a csapatokat előszeretettel büntetgeti az MLSZ a nyomdafestéket nem tűrő lelátói rigmusok miatt, ezúttal Böde Dániel és Pető Tamás is megússza, hogy ország-világ előtt trágárkodott" - fogalmaz a Bors cikkében. Lapszemle.

Törőcsik András élete végéig ápolásra szorul - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 25 - 08:37

Továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van és gyógyul Törőcsik András - írja a Blikk.

Matthäus egy budapesti üzletben őrjöngött - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 24 - 17:07

Egy XII. kerületi üzletben balhézott a korábbi Aranylabdás és világbajnok, aki a magyar válogatott szövetségi kapitánya is volt.

EL: Formalitás a visszavágó, a Vidi lezuhant Poznanban - lapszemle

Feltöltve: 2015, augusztus 21 - 09:15

Nem meglepő módon elégedetten értékelték a Lech Poznan teljesítményét Lengyelországban, miután a gárda az Európa-liga playoff körében hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Videotont. Az egyik lengyel oldal szerint gyakorlatilag egyenesen az EL-csoportkörbe sugározták magukat a poznaniak, a visszavágó pedig puszta formalitás lesz, de akad olyan is, amely a fehérváriak lezuhanásáról írt a találkozót követően, akiket igencsak szervezetlennek láttak. Lapszemle.

Hollandia: "Naivak voltunk a Fradi ellen"; A Loki a buszozásnak köszönheti a továbbjutást - lapszemle

Feltöltve: 2015, július 10 - 08:18

Hollandiában kissé csalódottan vették tudomásul, hogy elmaradt a budapesti csoda a Ferencváros elleni Európa-liga visszavágón. A szerb sajtó érthetően boldogan nyugtázta a Vojvodina továbbjutását, bár az MTK azért ráijesztett a csapatukra. Montenegróban eközben úgy vélik, bebizonyították, hogy semmivel sem rosszabbak a Debrecennél, és elsősorban a vezetőket és a körülményeket okolják a kiesésért. Lapszemle.

Blikk: Csak a köztévé adja az NB I-es meccseket - lapszemle

Feltöltve: 2015, július 3 - 12:08

A nyártól csak a köztévén nézhetjük az NB I-es focimeccseket – írja a Blikk cikkében. Lapszemle.

Gond lehet az NB I sorsolásával - lapszemle

Feltöltve: 2015, június 30 - 08:56

Múlt csütörtök óta ismert a labdarúgó-NB I új idényének „alapsorsolása", ám előre szólunk: a szurkolók egyelőre ne kezdjék teleírni a naptárukat - írja a Blikk. Az MTK több meccsének a helyszíne is minden bizonnyal változik. Lapszemle.

CÍMLAPON

                                                                 

Tartalom átvétel