Lapszemle

A nap fotója: Ilyen lesz Albert óriásszobra az új Fradi-stadion előtt

Feltöltve: 2014, április 18 - 09:51

Méltó emléket állít Albert Flóriánnak a Ferencváros. A Császárnak becézett legendáról több, mint háromméteres, egész alakos bronzszobor készül, amelyet az idén átadandó új futballstadion előtt helyeznek majd el. (A lebontott régi arénát még 2007-ben keresztelték el az egyetlen magyar aranylabdás ikonról, de elképzelhető, a most épülő létesítmény nevét – Európában már bevett szokásként – az üzemeltető értékesíteni szeretné, akár többszáz millió forintért, így valószínűleg másképpen hívják majd) - írja a Blikk. A lap mutatta meg először, hogyan is néz ki az alkotás.

Egy alapítvány segíti a jövőben Törőcsik Andrást - lapszemle

Feltöltve: 2014, április 4 - 13:11

Barátai, tisztelői elhatározták, nem hagyják elkallódni Törőcsik Andrást, pénzzel, jó szóval segítik az egykori sztárt: Egerben ma sajtótájékoztatón jelentik be az alapítvány vezetői és tagjai a Törő-döm Alapítvány létrejöttét, amelynek célja, hogy a jelenleg kórházban ápolt Törőcsik András életét könnyebbé tegye. A Magyar Hírlap cikke. Lapszemle.

Újpest: Üzleti titoknak minősülnek a teljesített feltételek - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 29 - 15:46

Kedvező döntésről számoltak be Újpesten a klub jövőjét illetően, ugyanakkor a klubot képviselő jogász elmondta, arról nem nyilatkozhat, milyen feltételeket kellett teljesíteniük. Az adósságot viszont elméletileg valakinek ki kell fizetnie. A Blikk cikkét ajánljuk.

Egyre jobban van Törőcsik András - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 28 - 09:37

Napról napra javul, s időnként már felülhet kórházi ágyán Törőcsik András (58). Az Újpest korábbi kiváló labdarúgóját – műtétjét követően – még mindig az intenzív osztályon ápolják, de ébredése óta szerencsére egyre jobb az állapota, igaz, még hosszú út vezet a teljes gyógyulásáig. A Blikk cikke Lapszemle-rovatunkban.

Duchatelet tudott az adósságokról, amikor megvette az Újpestet - állítja egy lap

Feltöltve: 2014, március 23 - 12:30

Tudott a Bronture Ltd. nevű offshore cég 1 millió 300 ezer eurós követeléséről Roderick Duchatelet, az Újpest FC Kft. tulajdonos-ügyvezetője, amikor 2011. október 19-én - egy euróért és az adásvételi szerződés mellékleteiben felsorolt tartozások átvállalásával - megvásárolta a lila-fehér labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságot - írja a pestiriport.hu. Legalábbis ezt bizonyítják a belga üzletember kézjegyével ellátott, a tartozásokat tételesen tartalmazó dokumentumok, amelyeket most nyilvánosság elé tár a Pesti Riport. Duchatelet korábbi közleményében „csaló hitelezőnek” nevezte a ciprusi székhelyű céget.

Törőcsik András nincs életveszélyben, de nem tudni, meddig tartják kómában - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 22 - 10:37

Megrémült Törőcsik András (58) látványától a legenda egyik legjobb barátja. Polonkai Zoltán (44) naponta látogatja a korábbi kiváló labdarúgót, akinek hétfői balesete után műtéttel távolítottak el egy vérömlenyt a koponyájából, azóta pedig mélyaltatásban tartják a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházban. A Blikk cikkét ajánljuk.

Vagyonfelügyelőt rendeltek ki az Újpesthez - lapszemle

Feltöltve: 2014, március 18 - 21:57

Felszámolás helyett vagyonfelügyelőt rendelt ki a bíróság az Újpest FC-hez – írja a Magyar Nemzet. Lapszemle.

Megszólalt az Újpest volt tulajdonosa: "Nem volt több milliárdos eltitkolt tartozás"

Feltöltve: 2014, március 13 - 14:06

Tolnai Sándor, az Újpest korábbi tulajdonosa a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta: utódja, a belga Roderick Duchatelet állításaival ellentétben nem voltak többmilliárdos, eltitkolt tartozások a klubnál, és a meghamisított dokumentumok szereplése az ügyben is valótlan. Lapszemle.

Fradi: Doll célja a dobogó - lapszemle

Feltöltve: 2014, február 27 - 14:54

Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője úgy véli, hogy nem igazoltak kapkodva, az új emberek tavasszal színesíteni fogják a csapat játékát. A német szakember a Magyar Hírlapnak nyilatkozott.

Pintér Attila nem haragszik a klubok "bojkottja" miatt

Feltöltve: 2014, február 11 - 11:05

Sikeresnek és eredményesnek értékeli a magyar labdarúgó-válogatott egyhetes törökországi összetartását Pintér Attila (47) szövetségi kapitány. A decemberben kinevezett szakember állítja, nem haragszik azokra a klubokra, amelyek nem engedték el focistáikat a keretbe. A Blikk interjúja.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel