Huszti a forduló válogatottjában a Bundesligában - ő lehet a legjobb játékos

Először került a legjobbak közé a Kickernél.
Dudás Gábor 2016. november 28., hétfő 13:58
Először került a legjobbak közé a Kickernél.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 28., hétfő 13:58

Huszti Szabolcs gólja és gólpassza a Dortmund ellen nem maradt "nyom nélkül" a mértékadó német lapnál, a Kickernél sem: az Eintracht Frankfurt magyar középpályása is szerepel a Bundesliga 12. fordulójának válogatottjában.

 

A 33 éves játékos először kapott helyet az idényben az álomcsapatban, amelyet egyébként a listavezető RB Leipzig játékosai „uralnak” (négyen is helyet kaptak a csapatban), többek között a magyar válogatott kapcsán is felmerült Willi Orban is tagja a tizenegynek.

Két hamburgi, egy bayernes, egy ingolstadti, egy wolfsburgi és egy mönchengladbachi játékos tesi teljessé a kiválasztottak névsorát.

Mindeközben a Bundesliga hivatalos honlapja a forduló legjobb játékosa címére is jelölte Husztit, Thiago Alcantara (Bayern), Michael Gregoritsch (Hamburg) és Timo Werner (RB Leipzig) mellett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Az MU-ba tart?
Lőw Zsolt
Van esély rá, hogy a Chelsea után egy másik nagy angol klub, a Manchester United is alkalmazza Thomas Tuchelt, valamint állandó segítőjét, Lőw Zsoltot.
Mezőkövesd
Ő lehet az új edző
A csakfoci.hu információi szerint Tóth Mihály a legesélyesebb jelölt a Mezőkövesd vezetőedzői pozíciójára, vele kezdheti meg az NB II-es idényt a borsodi csapat.
Ferencváros
Muhamed Besic
A csakfoci.hu információi szerint biztossá vált, hogy Muhamed Besic a szezon végén távozik a Ferencvárostól.
Tovább az összes átigazoláshoz