A Barca a Real Madridból igazolna, durva támadás Paulo Sousa ellen - nemzetközi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a nemzetközi foci világából.
Dudás Gábor 2016. november 27., vasárnap 20:20
A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a nemzetközi foci világából.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 27., vasárnap 20:20

TABELLÁK: Az angol, a spanyol, a német, az olasz és a lengyel bajnokság állása itt - kattints!

 

ANGLIA

Premier League: Az Arsenal már azt sem tudja, mi az a vereség - videó

Manchester United: Mourinho agya eldurrant, megint nem nyert az MU - videó

Nagy pénzért szerződtetnék Paul Pogba mellé a West Ham ugyancsak francia válogatott középpályását, Dimitri Payetet, de az Atlético Madrid belga válogatott szélsője, Yannick Carrasco is a kívánslistájjukon szerepel (Sunday People) A Bayernből kiszemelt David Alaba inkább az Arsenalhoz menne, mintsem a Vörös Ördögökhöz (Manchester Evening News)

Chelsea: A Manchester United mellett a Kékek is versenybe szálhatnak a Real Madrid kolumbiai támadójáért, James Rodriguezért (The Sunday Express)

A Tottenham elleni győztes rangadót követően antiszemita rigmusokat éneklő szurkolói járatták le a klubot a brit sajtó szerint.

Liverpool: Csak erős idegzetűeknek: horrorsérülést szenvedett a Pool sztárja - videó

Arsenal: Meglepő hír lenne - az új szerződésére még mindig hiába váró Alexis Sanchez Kínában is kiköthet (The Sun)

A Bournemouth elleni bajnoki előtt bemutatkozott az új kabala(?), Captain Arsenal…

 

SPANYOLORSZÁG

Barcelona: Neymar autóbalesetet szenvedett - fotó

Megpróbálják átcsábítani a Real Madridtól a spanyol válogatott középpályást, Iscót, akinek 2018-ban jár le a szerződése a fővárosban (Mundo Deportivo)

Real Madrid: A Real is versenybe száll az "új Ibrának" nevezett 17 éves svéd támadóért, Alexander Isakért (AIK) – írja az ESPN.

Atlético Madrid: Antoine Griezmann egy nyilatkozatában elismerte, hogy az angol Premie League lehet a következő állomása. Ahogy mondta, jelenleg ugyan nem foglalkoztatja a távozás gondolata, de szerinte Anglia jól illene hozzá, a Realhoz, a Barcához vagy a PSG-hez pedig nem menne. Az MU-t és a Chelsea-t emlegették a francia válogatottal kapcsolatban (Telefoot)

Egy Oblak által a 14. percben védett 11-es alapozta meg az Atlético 3-0-s vasárnapi sikerét az Osasuna vendégeként.

Osasuna – Atlético Madrid 0-3 (Godín 36., Gameiro 37., Carrasco 90.)

 

OLASZORSZÁG

Serie A: Félórás Juventus-sokk, magyarok nélküli forduló - videók, olasz eredmények

Juventus: A brazil Daniel Alves súlyosnak tűnő lábtörést szenvedett a Genoa elleni bajnokin, de a pontos diagnózist majd hétfőn állítják fel a részletes vizsgálatokat követően.

AS Roma: Egyelőre nem téma a klubikon, Daniele De Rossi szerződésének meghosszabbítása, erről Mauro Baldissoni sportigazgató beszélt (Mediaset Premium)

Fiorentina: Nekimentek a szurkolók a korábban a Videotont is irányító Paulo Sousa vezetőedzőnek, miután a tréner pár napja azt mondta, hogy a Chelsea és az MU által is figyelt Federico Bernardeschinek egy „nagyobb és ambiciózusabb” klubban kell játszania, mint a firenzei. A drukkerek válaszul az alábbi transzparensekkel üzentek a firenze stadionnál:

"Azt mondod, nem vagy hipokrita, akkor viszont le kell mondanod, te kib…juventusos"

"Mi álmodozunk és nyomást gyakorlunk. De te csak depressziót teremtesz a klubnál"

A klubvezetés viszont a dühös reakciók ellenére bizalmáról biztosította a portugál szakembert aki abban reménykedik, hogy a drukkerek viselkedése nem lesz hatással csapatára az Inter elleni rangadón (Gazzetta dello Sport)

Internazionale: Már januárban távozhat Milánóból – ideiglenesen – a nagy csinnadrattával leigazolt brazil válogatott támadó, Gabigol, aki eddig összesen 16 percet kapott a bajnokságban. A Pescara, az Empoli vagy valamelyik spanyol klub veheti kölcsön (Tuttosport)

Bologna: Ennyire hiányzott Nagy Ádám a Bolognából: Beszédes számok

 

NÉMETORSZÁG

Bayern München: A 33 éves Franck Ribéry 2018. június 30-ig szerződést hosszabbított a bajorokkal – vasárnap jelentették be.

A Liverpoolt irányító Jürgen Klopp az elsőzámú kiszemelt Carlo Ancelotti esetleges utódlására (Sunday People)

Hertha: Dárdai újra a dobogón: Hátrányból fordított a Hertha - videó

Bundesliga: Kleinheislerrel hónapok óta nem történt ilyen - videó

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz