magyar foci

Coulibaly a Lokinál, a Fradinál, de még a Vidinél is kiköthet - hazai átigazolási hírek

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 08:59

Javában zajlik a kluboknál a keretek megerősítése a következő idényre. A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I és az NB II piaci híreit gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta akár többször is!

Trianont is elővették a román szurkolók - fotó

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 12:02

A péntek esti Magyarország - Románia Eb-selejtező találkozón a románok nem éppen sportszerű szurkolást mutattak be, amit csak tetézett, hogy az egyik vendégszurkoló jóvoltából előkerült egy drapéria is, amelyen Trianonra emlékeztette a magyarok drukkereket. (Fotó: 1909foto, MTI)

Magyarország nem az a csapat, amelytől félnünk kellene - lapszemle

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 10:50

Elégedetlenek a románok a magyar válogatott ellen elért döntetlen után, összességében azonban úgy vélik, jó úton járnak afelé, hogy ott legyenek a 2016-os Európa-bajnokságon. Az egyik cikk szerint két, egymást jól ismerő háziasszony harcolt egymással, akik kínosan vigyáztak rá, hogy le ne törjön a körmük, egy másik beszámoló a saját szurkolói miatt szégyenkezik, továbbá Király Gábor híres mackónadrágja előtt is leborulnak. Megszólalt az egyik játékos is, aki elmondta, nehezebb meccsre számítottak, és Magyarország szerinte nem az a csapat, amelytől félniük kellene, míg egy másik megszólaló Storckot kritizálja, aki úgy festett, mint aki már az Oktoberfestre készül.

Egymást verték a román szurkolók a szektorukban - fotó, videó

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 10:00

Összeverekedtek a román szurkolók a Magyarország - Románia Eb-selejtező találkozó kezdését megelőzően. A vendég drukkerek már korábban elfoglalhatták a helyüket a stadionban, ezt követően azonban konfliktus alakult ki, amelynek következtében a rendőröknek kellett beavatkozniuk. Román sajtóhírek szerint a Steaua és a Dinamo ultrái estek egymásnak, a balhénak azonban hamar vége szakadt, miután a rendőrök rendet tettek a szektorukban.(Fotó: MTI)

Torghelle is ott volt a válogatott meccsén - Ki Mit Oszt?

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 09:44

Minden lényeges és szórakoztató, amit a futballvilág a közösségi médiában megoszt. Klubok, játékosok legjobb fotói, bejegyzései a Facebookon, Twitteren és az Instagramon - a magyar és a nemzetközi futballból egyaránt. A rovat rendszeresen frissül, gyere vissza naponta többször is!

Tőzsér: "Ha egy hónappal később játszunk, máshogy alakul" - Király a gólokat hiányolja

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 09:20

A magyar válogatott 0-0-s döntetlent játszott a románok elleni Eb-selejtezőn, amely után Tőzsér Dániel elmondta, a játékosok mindent kiadtak magukból és emelt fővel jöhetnek le a pályáról. Hozzátette, ha egy hónappal később játszanak, lehet, hogy máshogy alakul a meccs, és sajnálatát fejezte ki, hogy eltiltás miatt nem játszhat az északírek ellen. Király Gábor értékes pontról beszélt, azt azonban kiemelte, hogy a helyzeteket most már gólra kellene váltani a válogatottnak. Leandro szerint az északírek ellen sem lesz könnyebb dolga a csapatnak, de az adódó lehetőségekből gólt kell majd szerezni.

Videó: Szalai bombája és Guzmics fejese is elkerülte a román kaput

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 08:40

A magyar válogatott gól nélküli döntetlent játszott a románokkal a péntek esti Eb-selejtező keretében. A mieink Szalai Ádám révén jártak a legközelebb a gólszerzéshez, de a távoli lövését nagy bravúrral védte a kapus. Guzmics Richárd is betalálhatott volna, ő azonban néhány méterről fejjel tévesztett célt. Nézd meg a találkozó összefoglalóját!

Csatatérré változott a stadion környéke a magyar-román után - fotók

Feltöltve: 2015, szeptember 5 - 08:24

Már a mérkőzés előtt is komoly összecsapás alakult ki a Népliget környékén a szurkolók és a rendőrök között, amelyet a találkozó utáni órákban sikerült csak megfékezni. A rendőrség több mint 40 embert állított elő, és több mint 30-an szorultak orvosi ellátásra. A tudósítások alapján a rendőrségnek csak nehezen sikerült véget vetnie a balhénak, amely során egy autót is felgyújtottak, a tömegoszlatásra szánt könnygázból pedig még a gyerekek is részesültek.

Storck: "Remélem, látták a szurkolók, hogy nyerni akartunk" - a maximumot nyújtották

Feltöltve: 2015, szeptember 4 - 23:34

Döntetlennel ért véget a magyar válogatott és a románok Eb-selejtezője, amelyet követően Bernd Storck elmondta, játékosai mindent kiadtak magukból, és reméli, a szurkolók látták a csapaton, hogy mindent elkövettek a győzelem érdekében, hiszen a végén három csatár is a pályán volt. Az esélyek nem változtak, az északírek ellen kell bizonyítani. Iordanescu az első félidő játékát dicsérte, és sportszerű csatáról beszélt.

Megosztozott a pontokon a magyar válogatott a románokkal

Feltöltve: 2015, szeptember 4 - 22:37

Nem esett gól a Magyarország - Románia Eb-selejtező mérkőzésen, így mindkét csapatnak egy-egy ponttal kellett beérnie a lefújás után. A mieink az első félidőben álltak a legközelebb a gólszerzéshez Szalai távoli lövése során, a másik oldalon viszont Királynak kellett bravúrral védenie Torje próbálkozását, így összességében igazságos döntetlen született.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

  • Elégedetlenek a románok a magyar válogatott ellen elért döntetlen után, összességében azonban úgy vélik, jó úton járnak afelé, hogy ott legyenek a 2016-os Európa-bajnokságon. Az egyik cikk szerint két, egymást jól ismerő háziasszony harcolt egymással, akik kínosan vigyáztak rá, hogy le ne törjön a körmük, egy másik beszámoló a saját szurkolói miatt szégyenkezik, továbbá Király Gábor híres mackónadrágja előtt is leborulnak. Megszólalt az egyik játékos is, aki elmondta, nehezebb meccsre számítottak, és Magyarország szerinte nem az a csapat, amelytől félniük kellene, míg egy másik megszólaló Storckot kritizálja, aki úgy festett, mint aki már az Oktoberfestre készül.

    MA A TV-BEN: A spanyolok és az angolok Eb-selejtezője

Tartalom átvétel