magyar foci

Videó: Hihetetlen hajrával verte a Paks a DVTK-t

Feltöltve: 2014, október 22 - 21:05

Bár a 84. percben mg a Diósgyőr vezetett, az MVM Paks 3-1-re verte végül a vendég DVTK-t. Nézd meg a gólokat az MLSZ TV videóján!

"A büntető érdekes körülmények között született"; Szivics szerint jobb csapat a Paks a DVTK-nál - edzőik

Feltöltve: 2014, október 22 - 20:40

Csertői Aurél szerint mióta Pakson edző, most nyújtotta csapata a legjobb teljesítményt, a Diósgyőr elleni 3-1-re megnyert mérkőzést követően Szivics Tomiszláv amondó volt, az MVM Paks jelenleg jobb csapat, mint a DVTK. A kispadtól elküldött Horváth Ferenc érdekes körülmények között esett büntetőről beszélt, míg Bekő Balázs azt sajnálta, hogy a végén nem használták ki, hogy kinyíltak a győriek.

NB I: A hajrában kapott ki a Diósgyőr Pakson, nem nyert az ETO Kecskeméten

Feltöltve: 2014, október 22 - 19:59

A korábbi özönvíz szerű esőzések miatt, az OTP Bank Liga, 7. fordulójából elmaradt két találkozót pótoltak szerdán délután. Az akkor félbeszakadt Kecskemét-ETO meccs 1-1-es döntetlennel zárult, Lipták góljára Bebeto válaszolt büntetőből. Az MVM Paks otthonában a Diósgyőr vezetést szerzett a hazaiak ellen Bacsa remek egyéni alakításával, de a hajrában Gévay, majd Bartha két góljával megfordította a meccset és 3-1-re nyert a Paks.

Román-magyar: Rasszizmus miatt feljelentették a hazai drukkereket

Feltöltve: 2014, október 22 - 18:38

A Szigeti Enikő vezette, erdélyi Civil Elkötelezettség Mozgalom hivatalos panaszt tett az UEFA-nál a román szurkolók október 11-ei Románia–Magyarország Eb-selejtezőn tanúsított rasszista magatartása miatt.

"A román szektorokba fújt könnygáz zavarta a magyar játékosokat" - az MLSZ enyhe büntetésért küzd

Feltöltve: 2014, október 22 - 16:35

A bukaresti Eb-selejtezővel kapcsolatban az UEFA-hoz küldött hivatalos anyagának összeállításakor szakértők véleménye mellett a válogatott játékosok beszámolóját is alapul vette az MLSZ. A magyar szövetség mindent elkövetett annak érdekében, hogy a fegyelmi eljárásban hatékonyan képviselje a sportszerű szurkolóink és a csapatunk érdekeit. Mivel a magyar szektorokban is voltak sportszerűtlen cselekmények, valószínűsíthető, hogy megbűnhődik a szövetség és a magyar válogatott is.

Közel egy hónapra kidőlt a Loki csatára

Feltöltve: 2014, október 22 - 14:27

A Kecskemét elleni Ligakupa-mérkőzésen sérült meg a DVSC-TEVA szenegáli támadója, Ibrahima Sidibe, aki azóta több vizsgálaton is átesett, és kiderült, részlegesen elszakadt a külső oldalszalagja.

A Fradi elleni 0-8 is előkerült Rómában a BL-kudarc után

Feltöltve: 2014, október 22 - 14:21

Nagy meglepetésre szenvedett hazai pályán 7-1-es vereséget az AS Roma a Bayern Münchentől a Bajnokok Ligájában kedden.

Az ETO javíthat, a Diósgyőr tapadhat a Vidire

Feltöltve: 2014, október 22 - 13:20

A nagy esőzések miatt a 7. fordulóból elmaradt mérkőzéseket ma este 18 órakor pótolják az NB I-ben. A Kecskemét a Győri ETO-t, míg a Paks a Diósgyőrt fogadja.

Megerősítve: Magyar edzők a Herthánál

Feltöltve: 2014, október 22 - 12:26

Az mlsz.hu megerősítette a csakfoci.hu korábbi információját, mely szerint szerdától vasárnapig a Hertha BSC-nél vendégeskednek a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) utánpótlás-képzésének szakemberei.

"Magyarországon is elérhető a belga focicsoda" - 6-9 évet kell rá várni

Feltöltve: 2014, október 22 - 10:49

Magyarország elérheti Belgium szintjét. Ezt Hugo Schoukens, a hazai labdarúgó-akadémiákat vizsgáló Double Pass ügyvezetője mondta. A szakember két tényezőt emelt ki, azt, hogy szövetségi szinten javítani szeretnénk a jelenlegi helyzeten, és hogy a tehetséggondozást kulcsfontosságú tényezőként tartjuk számon. A cég első embere szerint kulcsfontosságú az is, hogy a fiatalokkal olyan tanár foglalkozzon, akinek pszichológiai és didaktikai érzéke van. Az idősebbeknél viszont lényeges, hogy tapasztaltabb trénerek dolgozzanak, akik ismerik és értik az elit futballt.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel