magyar foci

Gusztustalan sorok a román válogatott himnuszában - lapszemle

Feltöltve: 2014, október 1 - 21:50

Több mint tíz nappal a Románia–Magyarország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező előtt Bukarestben máris robbant az első hangulatizzító bomba. Az mno.hu cikkét ajánljuk.

NB II: Hatgólos döntetlen Szolnokon

Feltöltve: 2014, október 1 - 20:24

A Mezőkövesd 3-3-as döntetlent játszott Szolnokon a labdarúgó Merkantil Bank NB II 5. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

"Ez kiverte a biztosítékot" - rövid időn belül változtatni fog egy NB I-es klubtulajdonos

Feltöltve: 2014, október 1 - 19:47

A Nyíregyháza tulajdonosa, Révész Bálint nem elégedett az együttes szereplésével, így változásokat tervez.

A Barca magyarja megmutatta, hol lakik - Ki Mit Oszt?

Feltöltve: 2014, október 1 - 19:27

Minden lényeges és szórakoztató, amit a futballvilág a közösségi médiában megoszt. Klubok, játékosok legjobb fotói, bejegyzései a Facebookon, Twitteren és az Instagramon - a magyar és a nemzetközi futballból egyaránt. A rovat rendszeresen frissül, gyere vissza naponta többször is!

Hárman is esélyesek Mátyus megüresedett helyére

Feltöltve: 2014, október 1 - 19:24

A csakfoci.hu úgy tudja, a Lombard Pápa hamarosan megnevezheti új vezetőedzőjét. Mint ismert, Mátyus János szeptember eleji lemondását követően átmenetileg Kovács László kapusedző irányítja a csapatot. Jelenleg Kiprich József, Vincze István és Lengyel Ferenc a legesélyesebb a poszt betöltésére, de Szentes Lázár neve is felmerült.

"Mehettem volna Olaszországba" - Laczkó ezért választotta a Kecskemétet

Feltöltve: 2014, október 1 - 18:40

A Kecskemétre igazolt Laczkó Zsolt elmondta, lett volna lehetősége külföldön folytatni pályafutását, az olasz harmadosztályban, de mindenképpen olyan helyre vágyott, ahol rendszeres játéklehetőséget kap.

A Loki megtámadja a Fegyelmi Bizottság döntését

Feltöltve: 2014, október 1 - 17:55

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága két NB I-es mérkőzéstől tiltotta el Zsidai Lászlót, a Debrecen középpályását. A klub a játékos büntetésének mérséklését kéri.

NB II: Az Ajka kiütötte a Balmazújvárost

Feltöltve: 2014, október 1 - 17:21

Az NB II 5. fordulójából elhalasztott és most bepótolt mérkőzésen az Ajka hazai pályán 5-0-ra kiütötte a Balmazújváros csapatát.

Majdnem az összes jegy elkelt a román-magyarra

Feltöltve: 2014, október 1 - 16:46

Román lapértesülések szerint gyakorlatilag az összes jegy elkelt az október 11-én esedékes Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre.

Gera új posztot kaphat a válogatottban - ezek lehetnek Dárdai meglepő húzásai

Feltöltve: 2014, október 1 - 15:52

Gera Zoltánra megszokott posztjánál egy sorral hátrébb, a középpálya közepén számít Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya - legalábbis ha a szakember nyilvánosságra hozott elképzeléseit vesszük alapul. A védelemben egy tizenéves újonc is debütálhat, egy itthon játszó futballista helye pedig gyakorlatilag biztosnak tűnik a kezdőben. A szélsők egyikéből irányítót csinálhat a kapitány, aki kétlábas labdarúgókat keres a tengelybe.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel