magyar foci

Távozhat a Videoton korábbi alapembere - hazai átigazolási hírek

Feltöltve: 2014, december 21 - 12:17

A bajnokság végének közeledtével a megszokottak szerint megszaporodtak az átigazolási hírek, egyre több szó esik a klubok téli erősítési terveiről, kiszemelt és esetleg távozó játékosokról. Éppen ezért ismét újraindul a csakfoci.hu legnépszerűbb rovata, amelyben a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is minden átigazolási információt megtaláltok mostantól egy helyen. Cikkünk folyamatosan frissül, nézz vissza naponta többször!

Így juthatsz hozzá Karácsonyig a Gera-könyvhöz

Feltöltve: 2014, december 21 - 13:10

Gera Zoltán végleg hazatért a nyáron. A Fradi legnépszerűbb játékosának karrierjéről egyedülálló, művészi kivitelű album készült, amelyben exkluzív, soha nem látott képek illusztrálják Gerzson ferencvárosi korszakának legemlékezetesebb pillanatait a korábbi időkből és a jelenből is. Burger Barna fotográfus albumának segítségével visszautazhatunk a múltba vagy bepillanthatunk a jelenbe: a fotókról visszaköszönnek az öltözői kulisszatitkok, az Újpest elleni derbik felejthetetlen pillanatai, Gera védjeggyé vált gólöröme, a legkedvesebb társak, a legdurvább és leginkább nagyra tartott ellenfelek, azaz minden, ami a zöld-fehér pályafutásba belefért. Sokan megszólalnak arról, nekik mi jut vagy jutott eszükbe e két szó hallatán: Gera Zoltán. A kiadvány jelenleg 17 helyen kapható országszerte, köztük a Fradi shopban is megvásárolható!

A Vidiből erősíthet az NB I újonca

Feltöltve: 2014, december 21 - 12:05

A csakfoci.hu információi szerint a téli átigazolási szezonban a Videoton két játékosa is Dunaújvárosban köthet ki. Úgy tudjuk, a 28 éves spanyol Álvaro Brachi, valamint a fiatal Papp Máté az NB I újoncához kerülhet kölcsönbe.

A Real klubvilágbajnoki borítóképre váltott - Ki Mit Oszt?

Feltöltve: 2014, december 21 - 11:12

Minden lényeges és szórakoztató, amit a futballvilág a közösségi médiában megoszt. Klubok, játékosok legjobb fotói, bejegyzései a Facebookon, Twitteren és az Instagramon - a magyar és a nemzetközi futballból egyaránt. A rovat rendszeresen frissül, gyere vissza naponta többször is!

Csertői: "A bennmaradás volt a célunk" - az edzőt is meglepte a jó ősz

Feltöltve: 2014, december 21 - 09:57

A Paksot tavaly sokáig a kiesés réme fenyegette. Az idei szezonban azonban remek őszt produkált a csapat, 16 meccsen 27 pontot szerzett Csertői Aurél együttese. A vezetőedzőt is meglepte a jó szereplés, hiszen a bajnokság előtt a bennmaradás volt az elsődleges cél.

Majdnem zenész lett az Újpest válogatottja

Feltöltve: 2014, december 20 - 21:35

Az válogatottban is bemutatkozó Forró Gyula a zenei pályával is kacérkodott – derült ki a klub honlapján vele készült interjúból.

Dárdai kispadja a harmadik legforróbb a környéken

Feltöltve: 2014, december 20 - 13:50

Nemzetközi összehasonlításban sok szövetségi kapitányt fogyasztott el Magyarország az elmúlt 20 évben. A régió országai közül csak a szerbek és a bolgárok próbáltak ki több szakembert a nemzeti együttes élén. Nálunk - ugyanúgy, mint Macedóniában és Lengyelországban - 12 tréner próbálkozhatott, de egyikük sem érte meg "uralkodása" negyedik évét a kispadon.

Gera: Lemondtam már a válogatottságról, miután kinevezték Pintért

Feltöltve: 2014, december 20 - 11:45

Pintér Attila kinevezése után Gera Zoltán nem számított rá, hogy valaha még lesz lehetősége a magyar válogatottban pályára lépni, így kellemes meglepetés volt neki, hogy - immár Dárdai Pál alatt - később mégis visszatérhetett. Az FTC labdarúgója úgy érzi, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az ősszel, de azt elismerte, hogy több gólt várt saját magától. A futballista amondó, elsősorban a Fradi idegenbeli formáján kellene javítani.

"Ebben a formában egyedülálló a magyar stadionfejlesztés" - mondja a FIFA elnökjelöltje

Feltöltve: 2014, december 20 - 09:46

Mint arról beszámoltunk, Magyarországra látogatott Jerome Champagne, a FIFA elnökjelöltje. A beszámolók szerint a sportdiplomata a Ferencváros, az Újpest, a Videoton és az MTK elöljáróival egyeztetett, nevezetesen Roderick Duchatelet-lel, Domonyai Lászlóval, Orosz Pállal és Balogh Attilával. A diplomata egy sajtóbeszélgetésen beszélt a magyar futball helyzetéről és a terveiről is.

Fradi: "Doll megmondta, nincs helyem a csapatban" - Tuyp nem tudja, mi lesz vele

Feltöltve: 2014, december 19 - 20:19

Jelenleg a Ferencváros játékosa az a holland Jack Tuyp, aki az idényben a németalföldi másodosztályban futballozik kölcsönben. A csatár hazája egyik sportlapjának elmondta, miért nem vették számításba a zöld-fehéreknél, a jövőjét firtató kérdésre pedig nem felelt határozottan.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel