magyar foci

Újra nyert Pisont csapata

Feltöltve: 2014, október 30 - 14:09

U18-as válogatottunk a keddi 2-1-es siker után csütörtökön 1-0-ra győzte le a macedón korosztályos együttest Telkiben.

Az MLSZ jelentése miatt büntethetik keményen a románokat - ezért csúszik az ítélet

Feltöltve: 2014, október 30 - 13:42

Román sajtóhírek szerint az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közbenjárására az UEFA fegyelmi és etikai testülete az ellenőri jelentésen kívül is vizsgálja a Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtező rendbontásait, emiatt csúszott el több mint egy héttel az ítélethirdetés. A románok úgy tudják, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága felhívta a figyelmét az európai szövetségnek az ellenőri jelentés hiányosságaira, és arra, hogy a román szurkolók rasszista rigmusokkal és pirotechnikai eszközök dobálásával is inzultálták a magyar drukkereket.

Dibusz: Megzavartam a rúgó játékosokat

Feltöltve: 2014, október 30 - 12:26

A Honvéd-Ferencváros Magyar Kupa-nyolcaddöntő hőse Dibusz Dénes volt, aki a rendes játékidőben több nagy bravúrt is bemutatott, majd a 11-es rúgásoknál két lövést is megfogott. A Fradi kapusa szerint a meccsen pontatlanok voltak, hiányzott belőlük az agresszivitás, míg a büntetőknél a megérzéseire hagyatkozott.

Ilyen stadiont kaphat a DAC Dunaszerdahely‏ - fotók

Feltöltve: 2014, október 30 - 11:20

Megszületett a város és a DAC közti megállapodás, így 2018-ig felépül az új stadion Dunaszerdahelyen. Most az előkészületi fázisban tartanak, és közel húsz európai stadion megtekintése és szakértőkkel való konzultációk után két alternatívát dolgoztak ki. Az elsőnél a tervezett befogadóképesség 13 800 néző és 14 millió eurós kiadás. A másik lehetőség 12 200 hellyel számol és 12,5 milliós kiadással. Mivel oldalunkat a Felvidékről, így a Csallóközből is sokan követik, most megmutatjuk nekik is, milyen lehet a DAC új arénája. Az fcdac.sk fotói.

Bocsánatot kértek a Bayerntől és Ribéry-től - Ki Mit Oszt?

Feltöltve: 2014, október 30 - 10:30

Minden lényeges és szórakoztató, amit a futballvilág a közösségi médiában megoszt. Klubok, játékosok legjobb fotói, bejegyzései a Facebookon, Twitteren és az Instagramon - a magyar és a nemzetközi futballból egyaránt. A rovat rendszeresen frissül, gyere vissza naponta többször is!

Pintér Attila megszólalt: "Voltak, akik hátba szúrtak"

Feltöltve: 2014, október 30 - 10:03

Pintér Attila megtörte a csendet. Az északírek elleni vereség után távozó szövetségi kapitány elmondta: annyira felbosszantották őt az igazságtalanságok a kapitánykodása alatt, hogy majdnem kilyukadt a gyomra. A szakember csalódott pár válogatott játékosában, akik szerinte nem álltak ki mellette és voltak, akik hátba szúrták. Az viszont jólesett neki, hogy Csányi Sándor sajnálta, az MLSZ-elnök megígérte neki: ha egyszer lesz klubcsapata, felkéri őt edzőnek. Pintér szerint végig kellett volna menni azon az úton, amit ő elkezdett, és kíváncsi lenne arra, hogy a szakmai bizottság tagjai összesen hány érmet szereztek a magyar labdarúgásnak.

Videó: Az ETO történelmi vereséggel esett ki a kupából

Feltöltve: 2014, október 30 - 09:19

Történelme során először győzte le tétmérkőzésen, a szerdai Magyar Kupa-találkozón (2-0) a Gyirmót FC Győr első csapata a Győri ETO FC első csapatát, ezzel az NB II listavezetője bejutott a legjobb nyolc közé - erre eddig csak egyszer volt képes. Az eto.hu videója.

Videó: A Fradi egy Dibusznyival volt jobb a Honvédnál

Feltöltve: 2014, október 30 - 09:10

A Ferencváros 11-esekkel jutott túl a Budapest Honvédon, Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A 90 perc alatt a kispestiek sokkal veszélyesebbek voltak, több helyzetet is kialakítottak, de Dibusz mindent megfogott, majd a büntetőpárbajban is két lövést hárított, miután a hosszabbítás sem hozott döntést. Az MLSZ TV összefoglalója.

Az ETO és az MTK évtizedes borulást okozott az NB I-nek

Feltöltve: 2014, október 30 - 08:54

Szerdán az élvonalbeli csapatok közül a Győri ETO és az MTK is NB II-es csapat ellen hasalt el a Magyar Kupában. Mivel a Kisvárda közben NB III-as, a Csákvár pedig NB II-es belháborút nyert meg, kiderült, hogy összesen négy, nem NB I-es csapat jutott a kupa negyeddöntőjébe, amire nagyon rég nem volt példa, 11 évet kell egészen pontosan visszautazni az időben, és ha a címvédő Újpest nem győzi le 11-esekkel az Ajkát, még nagyobb lehetett volna az NB I "borulása".

Eb-résztvevő lett a székely válogatott

Feltöltve: 2014, október 30 - 08:21

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által el nem ismert régiók alkotta Független Labdarúgó Szövetségek Konföderációja, a ConIFA a székely válogatottat is meghívta a jövő évi, 12 csapatos Európa-bajnokságra, amelyre 2015. június 13. -21. közt, a Man-szigeten kerül majd sor.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel