Aranylabda 2013

Videó: Ronaldo-hívek cukkolták Messit az Aranylabda-gála előtt

Feltöltve: 2014, január 15 - 14:54

Nem mindenki fogadta kitörő örömmel Lionel Messit, amikor a Barcelona klasszisa megérkezett a zürichi Aranylabda-gálára. Az alábbi videón hallható, ahogy egy csoport kifütyüli az argentint, majd Cristiano Ronaldót élteti.

Videó: Így reagált Messi és Ribery C. Ronaldo győzelmére

Feltöltve: 2014, január 14 - 10:09

Ha csak rövid ideig is, de mutatta a kamera Lionel Messit és Franck Riberyt is az Aranylabda-gálán, miután kihirdették, hogy Cristiano Ronaldo győzött. Íme, a reakciók.

Két Aranylabdát oszt ki este a FIFA

Feltöltve: 2014, január 13 - 14:37

Két Aranylabdát oszt ki este a FIFA. Az egyiket Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy Franck Ribery kapja meg, a másikat pedig Pelé, aki életműdíjként kapja meg az elismerést.

Sousa C. Ronaldónak adná az Aranylabdát

Feltöltve: 2014, január 12 - 09:28

Paulo Sousa, a Maccabi Tel-Aviv jelenlegi, a Vidi egykori vezetőedzője honfitársának, Cristiano Ronaldónak adná az Aranylabdát. A szakember arra számít, hogy a luzitán csapat továbbjut nehéz csoportjából a világbajnokságon.

Ribéry szerint C. Ronaldót és Messit is lenyomja majd

Feltöltve: 2013, november 26 - 08:28

Franck Ribéry biztos benne, hogy az Aranylabda-szavazáson mind Cristiano Ronaldót, mind a címvédő Lionel Messit meg tudja majd előzni. Szerinte legnagyobb riválisai maximum a gólok számában nőttek fölé, másban nem.

Leégett az Aranylabda-szavazással a brazil csillag

Feltöltve: 2013, november 20 - 07:58

Thiago Silva egyetlen brazil játékosra, így Neymarra sem adott le szavazatot az Aranylabda odaítélését segíteni hivatott voksoláson, de nem szakmai okok, hanem egy félreértés miatt. A PSG védője azt hitte, hogy honfitársaira nem szavazhat...

Itt vannak az Aranylabda jelöltjei - a 23-as lista

Feltöltve: 2013, október 29 - 09:43

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football francia lap bejelentette annak a 23 játékosnak a nevét, akik közül kikerül az idei Aranylabda győztese. A listán ott szerepel a korábbi négyszeres győztes Lionel Messi (Barcelona), a Real Madrid csillaga, korábban már szintén megkoronázott Cristiano Ronaldo és a szintén esélyesnek tartott Franck Ribéry (Bayern) is, utóbbi BL-győztes klubja lett egyébként az a csapat, amely a legtöbb labdarúgót adta (hatot) a jelöltek listájára.

Ribéry: Ha most nem leszek Aranylabdás, akkor soha

Feltöltve: 2013, július 14 - 12:59

A Bayern München francia klasszisa, Franck Ribéry szerint ha most sem nyeri meg a FIFA Aranylabdáját, akkor már soha nem fogja, mert ez volt az eddigi legjobb szezonja.

CÍMLAPON

                                                                 

  • A 98, az Európa Liga első selejtezőkörében induló csapat közül már csak hatnak a kiléte nem ismert, de összességében már látható, mely országokbeli és nagyjából milyen erősségű gárdákkal találkozhat majd a három, a június 20-i sorsoláson érintett magyar klub. Bár hivatalosan nincs már regionális alapú sorsolás, nem kizárt, hogy a térségből kaphat ellenfelet a kiemelt Videoton és DVSC, valamint a nem kiemelt csapatok közé került MTK. Íme, a lista!

    MA A TV-BEN: A német foci utolsó fontos meccse az idényben

Tartalom átvétel