Csak a németek esélyesebbek Dzsudzsákéknál - TOP 10

Megnéztük, a fogadóirodák szerint van-e „simább” meccs a magyar-andorrainál. Íme, a 10-es lista.
Budai László 2016. november 9., szerda 12:10
Megnéztük, a fogadóirodák szerint van-e „simább” meccs a magyar-andorrainál. Íme, a 10-es lista.
Szerző: Budai László 2016. november 9., szerda 12:10

 

Andorra ellen nyerni kell – ebben egyetért játékos, edző és szurkoló is. És, természetesen a fogadóirodák szerint is a magyar csapat a találkozó esélyese. Sőt, a következő napok vébé-selejtezős találkozóit böngészve az is kiderült, hogy alig akad olyan találkozó, amelyen kisebb szorzót találnánk egy csapat sikerére. Azaz, a magyaroknál szinte nincs is esélyesebb együttes a győzelemre ebben a fordulóban.

A fogadóirodák szerint a legbiztosabb a német válogatott győzelme, Manul Neuerék San Marino otthonába látogatnak, és leicesteri bajnoki cím szintű meglepetés lenne, ha nem ők szereznék meg a három pontot.

Ezt követően azonban máris a mieink következnek. A bukmékerek 1,02, 1,03 és 1,04-es szorzókkal számolnak Bernd Storck csapatának sikere esetén. Míg, ha Andorra földöntúli bravúrral győzne, akkor körülbelül 34-szeres pénz ütné a vakmerő fogadó markát.

Ezzel a szorzóval a mieink olyan csapatokat előznek meg, mint a Macedóniát fogadó Spanyolország (kb. 1,04-es szorzó), az Észtországot vendégül látó Belgium (1,06), vagy éppen a friss Európa-bajnok Portugália (1,05), amely Lettország ellen lép pályára hazai pályán.

A szorzóknál az online fogadóirodák becsléseit átlagoltuk.

 

Íme, a vébé-selejtezők 10 legsimábbnak ígérkező találkozója

San Marino-Németország: 1,01-es szorzó

MAGYARORSZÁG-Andorra: 1,03

Spanyolország-Macedónia: 1,04

Portugália-Lettország: 1,05

Belgium-Észtország: 1,06

Liechtenstein-Olaszország: 1,06

Ciprus-Gibraltár: 1,10

Törökország-Koszovó: 1,11

Svájc-Feröer-szigetek: 1,12

Luxemburg-Hollandia: 1,13

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz