nemzetközi átigazolási hírek

Újabb Milan-igazolás, MU-csatárt akar a Real - az átigazolási hajrá élőben

Feltöltve: 2014, augusztus 31 - 22:24

Nem csak itthon, de a nemzetközi piacon is hamarosan véget ér az átigazolási időszak, a kluboknak hétfőn éjfélig lesz idejük arra, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék kiszemeltjeiket. A csakfoci.hu a legfontosabb és legérdekesebb történésekről - elsősorban a biztosnak tűnő klubváltásokról - az alábbiakban számol be. Az átigazolási hajrá hírei, folyamatosan frissítjük a cikket!

Hivatalos: Özil az Arsenalban folytatja - az átigazolási hajrá élőben

Feltöltve: 2013, szeptember 2 - 22:42

A mai napon nem csak itthon, de a nemzetközi piacon is véget ér az átigazolási időszak, a kluboknak éjfélig lesz idejük arra, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék kiszemeltjeiket. A csakfoci.hu a legfontosabb és legérdekesebb történésekről az alábbiakban számol be. Az átigazolási hajrá hírei, folyamatosan frissítjük a cikket!

Hűségesküt tettek a Realnak, igazolt az MU - átigazolási körkép

Feltöltve: 2013, június 7 - 20:19

Angel Di Maria kapcsán az utóbbi időben arról szóltak a hírek, hogy távozhat Madridból, a Real középpályása egy interjúban elmondta, ő maradni szeretne. Hivatalossá vált David Moyes első igazolása az MU-nál, Guillermo Varela érkezik. A Chelsea állítólag megegyezett Edinson Cavaniról a Napolival, míg az Arsenal egy nagy távozó és egy vélt érkező révén került be a lapokba Angliában. Összeszedtük a nap fontosabb morzsáit, információit.

A Barca kölcsönadta csatárát, az Arsenal spanyolt igazolt - az utolsó órák hírei

Feltöltve: 2013, február 1 - 09:33

Ahogy az lenni szokott, az utolsó órák is tartogattak eseményeket az átigazolási piacon. Az Arsenal majdnem 10 millió fontot adott ki egy spanyol balbekkért, a Tottenham-nek ellenben ismét nem sikerült megszereznie brazil kiszemeltjét. A Napoli is egy ügyben kudarcot vallott, a Real Madrid Dél-Amerikából igazolt, a Barcelona pedig kölcsönadta egyik támadóját. Az utolsó órák hírei.

Beckham volt a nap sztárja, fiatalt vett a Milan és az Inter - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 31 - 21:38

A nap legnagyobb durranása kétségtelenül az angol válogatott David Beckham Párizsba szerződése volt, akit a pénzügyileg finoman fogalmazva is stabil lábakon álló Paris Saint-Germain igazolt le - Beckham fél évre érkezik a Zlatan Ibrahimovicot is soraiban tudó PSG-hez. A Chelsea végleg lemaradhat egy nagy üzletről, fiatal játékos érkezett a Milanhoz és az Interhez is, a Barca pedig kölcsönadja egy játékosát az Ajaxnak. Nemzetközi átigazolási hírek.

Beckham és David Villa a sláger az utolsó napon - átigazolási hajrá

Feltöltve: 2013, január 31 - 11:04

David Villa és David Beckham ügyében még robbanhat "bomba" a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján, utóbbit a PSG, előbbit az Arsenal vinné nagyon, kérdés, sikerül-e megegyezni a feleknek. A Juventus közben a Balotellivel (hivatalosan is) megerősödött Milantól szerződtetne csatárt, az Inter pedig leigazolja az egyik legnagyobb horvát tehetséget. Az átigazolási hajrá hírei.

Megvan, hogy lehet Kaká a Milané, hivatalos a Juve újabb nagy fogása - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 30 - 19:35

Fordulat állt be Kaká ügyében, a Real Madrid brazil középpályásáért újabb kört fut a Milan, az olasz klub Robinho eladásából szerezhet pénzt az aranylabdásra. A Juventus hivatalossá tette a francia Nicolas Anelka átigazolását, aki egyelőre kölcsönbe érkezik Kínából. Az Inter szerb középpályást igazolt, Zdravko Kuzmanovic Stuttgartból érkezik. Nemzetközi átigazolási hírek.

Drogbának betehetnek a kínaiak, David Villa sláger lett - az átigazolási hajrá hírei

Feltöltve: 2013, január 30 - 13:06

A jelek szerint közel sem biztos, hogy Didier Drogba a Galatasaray játékosa lesz, mivel a csatár kínai klubja, a Shanghai Shenhua a FIFA-hoz akar fordulni az ügyben. A barcelonai David Villát szóba hozták a Manchester Cityvel, a labdarúgó kapcsán továbbra is él az Arsenal-vonal is. Az Inter lemaradt egy brazil kiszemeltről, Steven Gerrard pedig új szerződést kaphat Liverpoolban. Az átigazolási hajrá hírei.

Balotelli a Milannál, "elfogyott" a Chelsea pénze - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 29 - 20:26

Mario Balotelli szerdától hivatalosan is a Milan játékosa lehet, ha átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Barcelona két kulcsjátékosát is maradásra bírná, a Real Madrid viszont keletre adhatja el Kakát, akit egy másik brazil csillag is "fűzöget". A Chelsea aligha igazol már a télen, a MU afrikai csatárt nézeget, a Schalke pedig megszerzett egy remek balszélsőt. Nemzetközi átigazolási hírek.

A nyugdíjig marad a Barca agya, Mourinho az Internél? - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 28 - 18:01

A Barcelona újabb alapembere írt alá új szerződést a katalánokkal, Xavi 2016-ig marad. A Real Madrid edzőjének, José Mourinhónak a kegyét két volt csapata is keresi lapinformációk szerint, közülük az Internél szívesen ülne még a kispadra a portugál elmondása szerint. A Balotelli-ügyben játékoscserét is emlegetnek, hosszabbított egy 40 millió eurós és keresett spanyol focista, és ugyanennyiért szerezheti meg állítólag Pep Guardiola az egyik elsőszámú kiszemeltjét. Átigazolási hírek.

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel