nemzetközi átigazolási hírek

Újabb Milan-igazolás, MU-csatárt akar a Real - az átigazolási hajrá élőben

Feltöltve: 2014, augusztus 31 - 23:24

Nem csak itthon, de a nemzetközi piacon is hamarosan véget ér az átigazolási időszak, a kluboknak hétfőn éjfélig lesz idejük arra, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék kiszemeltjeiket. A csakfoci.hu a legfontosabb és legérdekesebb történésekről - elsősorban a biztosnak tűnő klubváltásokról - az alábbiakban számol be. Az átigazolási hajrá hírei, folyamatosan frissítjük a cikket!

Hivatalos: Özil az Arsenalban folytatja - az átigazolási hajrá élőben

Feltöltve: 2013, szeptember 2 - 23:42

A mai napon nem csak itthon, de a nemzetközi piacon is véget ér az átigazolási időszak, a kluboknak éjfélig lesz idejük arra, hogy az utolsó pillanatokban megszerezzék kiszemeltjeiket. A csakfoci.hu a legfontosabb és legérdekesebb történésekről az alábbiakban számol be. Az átigazolási hajrá hírei, folyamatosan frissítjük a cikket!

Hűségesküt tettek a Realnak, igazolt az MU - átigazolási körkép

Feltöltve: 2013, június 7 - 21:19

Angel Di Maria kapcsán az utóbbi időben arról szóltak a hírek, hogy távozhat Madridból, a Real középpályása egy interjúban elmondta, ő maradni szeretne. Hivatalossá vált David Moyes első igazolása az MU-nál, Guillermo Varela érkezik. A Chelsea állítólag megegyezett Edinson Cavaniról a Napolival, míg az Arsenal egy nagy távozó és egy vélt érkező révén került be a lapokba Angliában. Összeszedtük a nap fontosabb morzsáit, információit.

A Barca kölcsönadta csatárát, az Arsenal spanyolt igazolt - az utolsó órák hírei

Feltöltve: 2013, február 1 - 10:33

Ahogy az lenni szokott, az utolsó órák is tartogattak eseményeket az átigazolási piacon. Az Arsenal majdnem 10 millió fontot adott ki egy spanyol balbekkért, a Tottenham-nek ellenben ismét nem sikerült megszereznie brazil kiszemeltjét. A Napoli is egy ügyben kudarcot vallott, a Real Madrid Dél-Amerikából igazolt, a Barcelona pedig kölcsönadta egyik támadóját. Az utolsó órák hírei.

Beckham volt a nap sztárja, fiatalt vett a Milan és az Inter - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 31 - 22:38

A nap legnagyobb durranása kétségtelenül az angol válogatott David Beckham Párizsba szerződése volt, akit a pénzügyileg finoman fogalmazva is stabil lábakon álló Paris Saint-Germain igazolt le - Beckham fél évre érkezik a Zlatan Ibrahimovicot is soraiban tudó PSG-hez. A Chelsea végleg lemaradhat egy nagy üzletről, fiatal játékos érkezett a Milanhoz és az Interhez is, a Barca pedig kölcsönadja egy játékosát az Ajaxnak. Nemzetközi átigazolási hírek.

Beckham és David Villa a sláger az utolsó napon - átigazolási hajrá

Feltöltve: 2013, január 31 - 12:04

David Villa és David Beckham ügyében még robbanhat "bomba" a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján, utóbbit a PSG, előbbit az Arsenal vinné nagyon, kérdés, sikerül-e megegyezni a feleknek. A Juventus közben a Balotellivel (hivatalosan is) megerősödött Milantól szerződtetne csatárt, az Inter pedig leigazolja az egyik legnagyobb horvát tehetséget. Az átigazolási hajrá hírei.

Megvan, hogy lehet Kaká a Milané, hivatalos a Juve újabb nagy fogása - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 30 - 20:35

Fordulat állt be Kaká ügyében, a Real Madrid brazil középpályásáért újabb kört fut a Milan, az olasz klub Robinho eladásából szerezhet pénzt az aranylabdásra. A Juventus hivatalossá tette a francia Nicolas Anelka átigazolását, aki egyelőre kölcsönbe érkezik Kínából. Az Inter szerb középpályást igazolt, Zdravko Kuzmanovic Stuttgartból érkezik. Nemzetközi átigazolási hírek.

Drogbának betehetnek a kínaiak, David Villa sláger lett - az átigazolási hajrá hírei

Feltöltve: 2013, január 30 - 14:06

A jelek szerint közel sem biztos, hogy Didier Drogba a Galatasaray játékosa lesz, mivel a csatár kínai klubja, a Shanghai Shenhua a FIFA-hoz akar fordulni az ügyben. A barcelonai David Villát szóba hozták a Manchester Cityvel, a labdarúgó kapcsán továbbra is él az Arsenal-vonal is. Az Inter lemaradt egy brazil kiszemeltről, Steven Gerrard pedig új szerződést kaphat Liverpoolban. Az átigazolási hajrá hírei.

Balotelli a Milannál, "elfogyott" a Chelsea pénze - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 29 - 21:26

Mario Balotelli szerdától hivatalosan is a Milan játékosa lehet, ha átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Barcelona két kulcsjátékosát is maradásra bírná, a Real Madrid viszont keletre adhatja el Kakát, akit egy másik brazil csillag is "fűzöget". A Chelsea aligha igazol már a télen, a MU afrikai csatárt nézeget, a Schalke pedig megszerzett egy remek balszélsőt. Nemzetközi átigazolási hírek.

A nyugdíjig marad a Barca agya, Mourinho az Internél? - nemzetközi átigazolási hírek

Feltöltve: 2013, január 28 - 19:01

A Barcelona újabb alapembere írt alá új szerződést a katalánokkal, Xavi 2016-ig marad. A Real Madrid edzőjének, José Mourinhónak a kegyét két volt csapata is keresi lapinformációk szerint, közülük az Internél szívesen ülne még a kispadra a portugál elmondása szerint. A Balotelli-ügyben játékoscserét is emlegetnek, hosszabbított egy 40 millió eurós és keresett spanyol focista, és ugyanennyiért szerezheti meg állítólag Pep Guardiola az egyik elsőszámú kiszemeltjét. Átigazolási hírek.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel