Nevelőszülőknél élő gyerekek kísérték be a játékosokat a Vidi meccsén

Figyelemreméltó kezdeményezés az NB I-ben.
admin 2016. október 27., csütörtök 15:11
Figyelemreméltó kezdeményezés az NB I-ben.
Szerző: admin 2016. október 27., csütörtök 15:11

 

Huszonkét, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ nevelőszülőknél élő gyermeke érkezett a Videoton Paks elleni mérkőzésére, hogy a pályára lépő játékosokat bekísérje. A fiatalok a meccsen is lelkesek voltak, kitartóan szurkoltak a győzelemért - számol be róla a vidi.hu.

"A gyermekek kicsit megszeppentek, amikor a pályára vezető kijáróhoz értünk, amikor pedig melléjük álltak a játékosok, mintha csodát láttak volna. A felvezetést nagyon komolyan vették, örültek, hogy olyan focistákkal találkozhattak, amilyenek ők is szeretnének lenni, és persze annak is, hogy benne lehettek a tévében a „nagy” csapatokkal együtt. Az egyik fiúnk kicsit csalódott volt amiatt, hogy paksi labdarúgó fogja a kezét, és azt mondta a játékosnak, hogy szerinte a Vidi fog nyerni.

A nézőtéren a legjobb helyre, az RBD mellé ülhettünk. A törzsszurkolók köszöntöttek minket, és bevonták gyermekeinket a szurkolásba, vezényelve, felváltva bíztattuk a csapatot, és a végén még tapsot is kaptunk. Így ízelítőt kaphattunk abból is, hogy milyen sportszerűen, vidáman, hangulatosan szurkolni.

Odafele, és hazafele is az U 15-ös lányokkal utaztunk, akik rendkívül elfogadóak és kedvesek voltak a gyermekeinkkel. A nap legszebb lezárása az volt, amikor a visszaúton, a buszon a „két csapat” közös éneklésbe kezdett.

Köszönjük mindenkinek, hogy a Fejér megyében élő, állami gondoskodásában nevelkedő gyermekeinknek olyan élményt nyújtottak, ami maradandó, és nyomot hagyhat a további életükben.”mesélte el az élményeket Baruts Andrea, a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány kuratóriumának tagja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Edzőváltás
Szekeres Tamás távozott a BVSC-Zuglótól, újra Kincses Ádám irányítja az együttest.
ETO FC
Borbély Balázs
Borbély Balázs váltja Kuznyecov Szergejt a másodosztályú ETO élén.
Légiósok
Tamás Márk
Azeri sajtóhír szerint a ciprusi, a lengyel és a román élvonalból csábítják a Neftci Baku magyar labdarúgóját.
Tovább az összes átigazoláshoz