Szalai annyira beindult a válogatottban, hogy a riválisa is felpörgött

Jó a kedve a 3 gólja miatt, a klubja is profitál belőle - közvetve.
Dudás Gábor 2016. október 19., szerda 9:31
Jó a kedve a 3 gólja miatt, a klubja is profitál belőle - közvetve.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 19., szerda 9:31

Szalai Ádámot rendkívüli módon feldobta a Bild cikke szerint a Svájc és Lettország ellen szerzett három gólja a vb-selejtezőkön.

- Nagyon boldog voltam a válogatottnál történtek miatt. Lettországban ráadásul egy nagyon fontos győzelmet húztunk be – mondta a lapnak a magyar csatár.

- Ádámnak nagyon nagy a játékkedve és nem csak a góljai miatt – tette hozzá Andreas Möller, a nemzeti csapat másodedzője.

Olyannyira felpörgött a támadó a lap cikke szerint, hogy abból klubja, a Hoffenheim is profitál már a pályán, igaz, nem közvetlenül Szalai által, sokkal inkább azzal, hogy edzésmunkájával és hozzáállásával a légiós remek hatással van riválisára, Sandro Wagnerre, aki a Freiburg elleni bajnokin is villogott.

A lap szerint Szalai egyrészt ösztönzést, másrészt nyomást is jelent Wagner számára, aki csak úgy maradhat majd a kezdőcsapatban, ha továbbra is csúcsformában futballozik, egyébként helyet cserélhet a jobbára a padon ücsörgő magyar csapattársával.

- Jó, hogy két olyan befejezőemberünk is van, mint Wagner és Szalai – mondta ennek kapcsán diplomatikusan a Hoffenheim edzője, Julian Nagelsmann.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Tovább az összes átigazoláshoz