Videoton - EL 2012/2013

Vidi: "Ennél is jobb eredményekre vagyunk képesek"

Feltöltve: 2012, december 28 - 22:27

A vidi.hu-nak nyilatkozva Sándor György, a Videoton csapatkapitánya beszélt az elmúlt félév Európa Ligás szerepléséről. Sándor szerint képesek felülmúlni eddigi eredményeket is.

Videó: A Vidié volt 2012 legnagyobb magyar menetelése

Feltöltve: 2012, december 28 - 11:47

2012 legnagyobb, hazai vonatkozású menetelését a Videoton produkálta z Európa Ligában, a fehérváriak a Slovan, a Gent és a Trabzonspor testén át a csoportkörig jutottak el, ahol két győzelmet is aratva az utolsó fordulóig versenyben voltak a továbbjutásért . Év végi kalendáriumunk harmadik "ablakában" a Videoton nagy sorozatát idézzük fel.

"Minden téren európai csapat lett a Vidi"

Feltöltve: 2012, december 26 - 11:06

A Videoton honlapjának, a vidi.hu-nak beszélt a klub utóbbi idejéről Tóth Balázs, az együttes középpályása. Tóth elmondta, minden téren európai csapattá fejlődött a Vidi az elmúlt időszakban, amely már nem is hasonlít arra a csapatra, amelyből annak idején külföldre szerződött.

Sousa: "Sokat beszélgetek önmagammal" - világhírű műsorban beszélt a Vidiről

Feltöltve: 2012, december 16 - 10:56

Paulo Sousa sokat tervez, sokat beszélget önmagával, és nagyon büszke arra, amit a Videotonnál elért - erről a fehérváriak mestere a Futbol Mundial című világszerte ismert magazinműsorban beszélt, amely a Sport Klubon volt látható. A portugál leszögezte, amikor edzőnek állt, eldöntötte magában, hogy nem fog többé azzal foglalkozni, amit játékosként elért. Arra a kérdésre, miben más szakvezetőként, mint aktív labdarúgó korában volt, Sousa viccesen úgy felelt, manapság már nem annyira egoista és több az ősz hajszála is.

Vidi: "Ugyanolyan kemény a munka, mint a Sportingnál"

Feltöltve: 2012, december 12 - 23:37

A vidi.hu-nak nyilatkozva Renato Neto, a Sporting Lisszabontól kölcsönben érkezett középpályás elmondta, ugyanolyan intenzitású munkával találkozott Székesfehérváron, mint a portugál sztárcsapatnál.

Torghelle: Megkavartuk a langyos vizet Magyarországon

Feltöltve: 2012, december 9 - 13:15

A Videoton európai szereplésével kapcsolatban Torghelle Sándor arról beszélt az MTVA-nak nyilatkozva, hogy az egész ország futballszerető közvéleménye részéről érezték a támogatást, az EL-meccsekre, mindenki Vidi-drukker lett. A Vidi portugál védője, Marco Caneira szerint a Sporting Lisszabon volt a csoport legerősebb együttese, olyannyira, hogy érzése szerint nem is férne be korábbi csapatába.

Sousa öntött lelket a Sportingba, "egész Portugália örült" - lapszemle

Feltöltve: 2012, december 8 - 16:19

A Sporting Videoton elleni sikere után a visszhangok elsősorban a lisszaboni derbi fényében vizsgálták a mérkőzést, a Sporting ugyanis a Benfica ellen vív majd nagy rangadót. A meccsről a Vidi portugál edzőjét, Paulo Sousát is kérdezték, akinek személye a reflektorfénybe került a párharc kapcsán. A 2-1-es hazai győzelemnek ugyanakkor az egyik cikk szerint nemcsak a Sporting, hanem az összes portugál klub örülhet, mivel jól jönnek a pontok az országok közötti versenyben.

"A Vidi is bebizonyította, hogy egyre jobb a focink" - szakértői elemzés

Feltöltve: 2012, december 8 - 14:17

Kis Károlynak, a 2011-es év edzőjének csalódást okozott a Sporting játéka a Videoton elleni Európa Liga-mérkőzésen. Szakértőnk úgy látta, hogy az eredményt illetően mindenképp lehet hiányérzetünk, és nagy kár, hogy ezúttal nem sikerült jól levédekezni a rögzített helyzeteket. Kis szerint a Vid EL-menetelése is azt bizonyítja, hogy a labdarúgásunk fejlődik, ráadásul a fehérváriak sikere nem egyedi példa. Elemzés:

Videó: "Beállt Vidi-védőnek" a Sporting csatára

Feltöltve: 2012, december 8 - 11:17

A Sporting-Videoton EL-találkozón a hazaiak csatára, a később eredményes Viola választott rossz megoldást nagy helyzetben, még 0-0-s állásnál. Az eset még pénteken este "sztár" lett a portugál videós oldalakon, a gólok mellett, ezt a szituációt tekintették meg a legtöbben. Íme, a furcsa megoldás videón!

Sousa: Győzni akartunk, jár a dicséret a csapatnak az egész őszért

Feltöltve: 2012, december 8 - 10:57

A Sporting Lisszabon-Videoton EL-mérkőzést követően, a 2-1-es hazai győzelemmel végződött találkozót közvetítő csatornának értékelt Paulo Sousa. A Story TV-nek a portugál szakember elmondta, a második félidőben tudatosan adták át a területet a portugáloknak, de előtte, 0-0-s állásnál is lőhettek volna gólokat. Sousa kiemelte, hogy ismét egyenrangú ellenfelei voltak egy papíron lényegesen erősebb csapatnak, és hozzátette, minden dicséretet megérdemel együttese az őszi produkciója miatt.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel