Videoton - EL 2012/2013

Vidi: "Ennél is jobb eredményekre vagyunk képesek"

Feltöltve: 2012, december 28 - 21:27

A vidi.hu-nak nyilatkozva Sándor György, a Videoton csapatkapitánya beszélt az elmúlt félév Európa Ligás szerepléséről. Sándor szerint képesek felülmúlni eddigi eredményeket is.

Videó: A Vidié volt 2012 legnagyobb magyar menetelése

Feltöltve: 2012, december 28 - 10:47

2012 legnagyobb, hazai vonatkozású menetelését a Videoton produkálta z Európa Ligában, a fehérváriak a Slovan, a Gent és a Trabzonspor testén át a csoportkörig jutottak el, ahol két győzelmet is aratva az utolsó fordulóig versenyben voltak a továbbjutásért . Év végi kalendáriumunk harmadik "ablakában" a Videoton nagy sorozatát idézzük fel.

"Minden téren európai csapat lett a Vidi"

Feltöltve: 2012, december 26 - 10:06

A Videoton honlapjának, a vidi.hu-nak beszélt a klub utóbbi idejéről Tóth Balázs, az együttes középpályása. Tóth elmondta, minden téren európai csapattá fejlődött a Vidi az elmúlt időszakban, amely már nem is hasonlít arra a csapatra, amelyből annak idején külföldre szerződött.

Sousa: "Sokat beszélgetek önmagammal" - világhírű műsorban beszélt a Vidiről

Feltöltve: 2012, december 16 - 09:56

Paulo Sousa sokat tervez, sokat beszélget önmagával, és nagyon büszke arra, amit a Videotonnál elért - erről a fehérváriak mestere a Futbol Mundial című világszerte ismert magazinműsorban beszélt, amely a Sport Klubon volt látható. A portugál leszögezte, amikor edzőnek állt, eldöntötte magában, hogy nem fog többé azzal foglalkozni, amit játékosként elért. Arra a kérdésre, miben más szakvezetőként, mint aktív labdarúgó korában volt, Sousa viccesen úgy felelt, manapság már nem annyira egoista és több az ősz hajszála is.

Vidi: "Ugyanolyan kemény a munka, mint a Sportingnál"

Feltöltve: 2012, december 12 - 22:37

A vidi.hu-nak nyilatkozva Renato Neto, a Sporting Lisszabontól kölcsönben érkezett középpályás elmondta, ugyanolyan intenzitású munkával találkozott Székesfehérváron, mint a portugál sztárcsapatnál.

Torghelle: Megkavartuk a langyos vizet Magyarországon

Feltöltve: 2012, december 9 - 12:15

A Videoton európai szereplésével kapcsolatban Torghelle Sándor arról beszélt az MTVA-nak nyilatkozva, hogy az egész ország futballszerető közvéleménye részéről érezték a támogatást, az EL-meccsekre, mindenki Vidi-drukker lett. A Vidi portugál védője, Marco Caneira szerint a Sporting Lisszabon volt a csoport legerősebb együttese, olyannyira, hogy érzése szerint nem is férne be korábbi csapatába.

Sousa öntött lelket a Sportingba, "egész Portugália örült" - lapszemle

Feltöltve: 2012, december 8 - 15:19

A Sporting Videoton elleni sikere után a visszhangok elsősorban a lisszaboni derbi fényében vizsgálták a mérkőzést, a Sporting ugyanis a Benfica ellen vív majd nagy rangadót. A meccsről a Vidi portugál edzőjét, Paulo Sousát is kérdezték, akinek személye a reflektorfénybe került a párharc kapcsán. A 2-1-es hazai győzelemnek ugyanakkor az egyik cikk szerint nemcsak a Sporting, hanem az összes portugál klub örülhet, mivel jól jönnek a pontok az országok közötti versenyben.

"A Vidi is bebizonyította, hogy egyre jobb a focink" - szakértői elemzés

Feltöltve: 2012, december 8 - 13:17

Kis Károlynak, a 2011-es év edzőjének csalódást okozott a Sporting játéka a Videoton elleni Európa Liga-mérkőzésen. Szakértőnk úgy látta, hogy az eredményt illetően mindenképp lehet hiányérzetünk, és nagy kár, hogy ezúttal nem sikerült jól levédekezni a rögzített helyzeteket. Kis szerint a Vid EL-menetelése is azt bizonyítja, hogy a labdarúgásunk fejlődik, ráadásul a fehérváriak sikere nem egyedi példa. Elemzés:

Videó: "Beállt Vidi-védőnek" a Sporting csatára

Feltöltve: 2012, december 8 - 10:17

A Sporting-Videoton EL-találkozón a hazaiak csatára, a később eredményes Viola választott rossz megoldást nagy helyzetben, még 0-0-s állásnál. Az eset még pénteken este "sztár" lett a portugál videós oldalakon, a gólok mellett, ezt a szituációt tekintették meg a legtöbben. Íme, a furcsa megoldás videón!

Sousa: Győzni akartunk, jár a dicséret a csapatnak az egész őszért

Feltöltve: 2012, december 8 - 09:57

A Sporting Lisszabon-Videoton EL-mérkőzést követően, a 2-1-es hazai győzelemmel végződött találkozót közvetítő csatornának értékelt Paulo Sousa. A Story TV-nek a portugál szakember elmondta, a második félidőben tudatosan adták át a területet a portugáloknak, de előtte, 0-0-s állásnál is lőhettek volna gólokat. Sousa kiemelte, hogy ismét egyenrangú ellenfelei voltak egy papíron lényegesen erősebb csapatnak, és hozzátette, minden dicséretet megérdemel együttese az őszi produkciója miatt.

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel