Nem veri át a Videotont a Diósgyőr zuhanórepülése

Loic Nego szerint jó csapat a DVTK, ráadásul a borsodiak edzője elég jól ismeri a Vidit.
Dudás Gábor 2016. október 14., péntek 14:03
Loic Nego szerint jó csapat a DVTK, ráadásul a borsodiak edzője elég jól ismeri a Vidit.
Szerző: Dudás Gábor 2016. október 14., péntek 14:03

A szombati Diósgyőr-Videoton találkozó az OTP Bank Liga 12. fordulójában papíron vendégsikert ígér, de Loic Nego, a fehérváriak francia légiósa szerint nem csaphatja be őket a sereghajtó DVTK mélyrepülése. A Diósgyőr meglepő sikere több mint 4-szeres pénzt fizetne a Vidi ellen, de a döntetlennel is lehet keresni szépen.

- Szombat este a DVTK otthonában lépünk pályára. Nem szabad, hogy megtévesszen bennünket a miskolci csapat jelenlegi pozíciója a tabellán, hiszen egyáltalán nem olyan rossz együttes a Diósgyőr. Ezt sajnos nyáron az első fordulóban meg is tapasztaltuk, van miért visszavágnunk nekik. Ahhoz, hogy győztesen vonuljunk le szombat este a pályáról, mindenkinek 100 százalékot kell nyújtania. Végig fegyelmezetten és koncentráltan kell futballoznunk, és ott kell folytatnunk, ahol a válogatott szünet előtt abbahagytuk. Úgy gondolom, a diósgyőriek sem tétlenkedtek a bajnoki szünetben, biztos, hogy rendezték soraikat, ráadásul Horváth Ferenc jól ismer bennünket, szerintem megpróbál valami különlegeset kitalálni ellenünk, nekünk azonban ezúttal sem az ellenféllel kell foglalkoznunk, hanem saját magunkkal. Véleményem szerint olyan erős kerettel rendelkezünk, hogy amennyiben mindenki tudása legjavát nyújtja a pályán, akkor bárkit legyőzhetünk Magyarországon - nyilatkozta a vidi.hu-nak Nego.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Légiósok
Sallai Roland
A Kicker szerint a nyári átigazolási szezonban eldől, hogy a Freiburg magyar játékosa, Sallai Roland hosszabbít vagy távozik.
Tovább az összes átigazoláshoz