Jurij Habovda, a Szombathelyi Haladás magyar útlevéllel is rendelkező ukrán védője az SV Lafnitz elleni felkészülési mérkőzés 15. percében összecsúszott osztrák ellenfelével, és az eset után le kellett cserélni. Az ultrahangos vizsgálat kimutatta: a bal térdében a belső oldalszalag megsérült.

A 30 éves hátvéd minél gyorsabb felépülésében azonban segítségére van a Game Ready nevű eszköz, amit az Endo Plus Service Kft-től kapott a rehabilitáció idejére. Érdekesség, hogy korábban többek között Cristiano Ronaldo, Luka Modric vagy éppen Lionel Messi is ugyanilyen szerkezet segítségével jött rendbe.

Három évvel ezelőtt vettem meg a Game Ready nevű készüléket, amit a rendszeres regenerációk során és a sérülések után is használok. Jelenleg naponta háromszor kezelem a lábamat, és nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel. Minden profi játékosnak ajánlom, hogy használja ezt az eszközt a mielőbbi gyógyulás érdekében – mondta Habovda a csakfoci.hu-nak, aki az elmúlt két szezonban a Haladás alapemberévé nőtte ki magát: összesen 59 bajnokin lépett pályára, és egy gólt szerzett a vasiak színeiben.

(Támogatott tartalom)

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kibérelni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.