A MOL Fehérvár FC rutinos középpályása, Huszti Szabolcs szeptember 28-án, az NB I 7. fordulójában az Újpest ellen 2-0-s vereséggel végződő bajnokin olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy meg kellett műteni. A sikeres beavatkozástól számítva előzetesen hat hónap kihagyást jósoltak neki.

Huszti az elmúlt hónapokhoz hasonlóan a spanyolországi edzőtáborban is rehabilitációs munkát végez. Állapotáról dr. Kovács Tibor csapatorvos adott tájékoztatást a klubhonlapnak.

A rehabilitáció ezen szakaszában két dolog kerül fókuszba. A sport adaptált keringés kondíciójának fenntartása, valamint a műtéti terület környékén megpihent izomzat újra tónusba hozása. Szerencsésen alakult a posztoperatív időszak, így Barta Gábor fizioterapeuta irányításával Huszti Szabolcs a tervezett ütemben végzi a napi rendszerességű edzésmunkát – nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak csapatorvos.

Huszti, aki tavaly szeptember közepén meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését, a szezonban a csapata összes bajnokiján és nemzetközi tétmeccsén játszott – két gólt rúgott és öt gólpasszt jegyzett.

Hiába szépített a Vidi, négygólos meccsen maradt alul – videó